Avantajele si dezavantajele vibratoarelor cu baterii fata de cele reincarcabile

Avantajele si dezavantajele vibratoarelor cu baterii fata de cele reincarcabile

Cel mai adesea, jucăriile sexuale sunt reîncărcabile. Și asta pare frumos. Dar este, de fapt, așa ceva? Care sunt avantajele și dezavantajele jucăriilor cu baterii reîncărcabile? Și cum rămâne cu jucăriile cu fir, sau cele care funcționează cu baterii de modă veche?

Jucării sexuale pe baterii 

Încă mai există vibratoare care au un compartiment în care se pun una sau mai multe baterii. Asigurați-vă că observați ce fel de baterii, pentru că acestea variază. Am avut odată o jucărie cu telecomandă, iar jucăria folosea baterii diferite de cele ale telecomenzii.

Avantajele jucăriilor pe baterii 

Marele avantaj al jucăriilor care funcționează pur și simplu pe baterii este că nu trebuie să le încărcați. Sună ca un truism, dar asta nu îl face mai puțin adevărat. Fără timp de așteptare. Pur și simplu puneți bateriile și plecați. 

În plus, aceste tipuri de jucării sunt adesea pur și simplu cele mai ieftine. Acest lucru se datorează adesea faptului că ele conțin motoare mai puțin puternice și necesită finisaje mai puțin costisitoare. De exemplu, nu există (duh) niciun cablu de încărcare. Iar bateriile nu sunt, de asemenea, de multe ori nu sunt incluse (ceea ce economisește costurile). 

Dezavantajele jucăriilor pe baterii 

Un dezavantaj major este faptul că veți observa pierderea de putere aproximativ la jumătatea duratei de viață a bateriei. Nimic nu este mai enervant decât o jucărie care începe să cedeze atunci când tocmai te distrezi.

Un alt dezavantaj este că aceste jucării nu sunt adesea 100% rezistente la apă. Uneori sunt rezistente la stropire. Asta înseamnă că le-ai putea folosi la duș, dar nu și în baie. De asemenea, nu ar trebui să le scufundați în timp ce le curățați. 

În cele din urmă, un alt truism: trebuie să aveți întotdeauna baterii de rezervă la dumneavoastră. Pentru că, dacă bateriile vechi sunt moarte (sau pe moarte), atunci doriți să le puteți înlocui rapid. 

Pentru cine sunt cele mai potrivite jucăriile pe baterii? 

Jucăriile pe baterii sunt, în general, mai ieftine. Prin urmare, ele sunt perfecte pentru persoanele cu un buget limitat. Persoanele care cumpără acest tip de jucării au în mod natural câteva baterii pe undeva, ca un adevărat MacGyver. Pentru orice eventualitate. 

Jucării reîncărcabile 

Din ce în ce mai multe jucării au baterii reîncărcabile. Acestea sunt furnizate cu un cablu de încărcare. Recent, au început să se folosească mai des cabluri USB. Prin urmare, trebuie să le încărcați cu o priză USB sau prin intermediul unui port USB al laptopului. 

Argumentele pro ale jucăriilor sexuale reîncărcabile 

Cel mai evident avantaj este că nu trebuie să cumpărați niciodată baterii. Sau, cu alte cuvinte, că nu rămâi niciodată fără baterii. Atunci când pur și simplu ai chef, bateriile sunt goale și nu ai nicio rezervă. Doar norocul tău! Nu și cu bateriile reîncărcabile. Este pur și simplu o chestiune de încărcare. 

Unul dintre cele mai mari avantaje ale jucăriilor reîncărcabile este că sunt adesea 100% rezistente la apă. Am mai scris înainte de ce cred că acest lucru este aproape un MUST pentru jucării. Astfel, le poți lua cu tine în baie sau la duș și sunt ușor de curățat. Este pur și simplu mai ușor să faci o jucărie complet etanșă dacă nu trebuie să o poți deschide cu șurubul pentru a introduce noi baterii. 

Contra jucăriilor sexuale reîncărcabile 

Cablurile. Mai este nevoie să spun mai multe? Am un sertar în noptieră în care îmi depozitez jucăriile și în el sunt tot felul de cabluri și încărcătoare. Da, știu; poți pune fiecare jucărie și într-o pungă separată, cu încărcătorul inclus. Spuneți-mi că sunt leneșă. Spuneți-mi că sunt proastă. Dar asta e realitatea. Și dacă trebuie să-mi încarc jucăria, atunci este întotdeauna o chestiune de căutare a cordonului potrivit. 

Iar încărcarea este întotdeauna incomodă. Tocmai fac sex cu iubitul meu și deodată îmi vine să iau acel vibrator. Este gol. Întotdeauna. Și apoi trebuie să aștept 1,5 ore ca să se încarce din nou... Doar atunci când am un fel de "sex planificat", pot fi sigură că jucăriile pe care cred că am chef să le am sunt complet încărcate. 

În plus, jucăriile reîncărcabile sunt adesea doar un pic mai scumpe decât jucăriile pe baterii. 

Pentru cine sunt cele mai potrivite jucăriile reîncărcabile? 

Jucăriile reîncărcabile sunt foarte bune mai ales dacă nu aveți prea multe jucării sau dacă știți cum să păstrați cablurile și jucăriile organizate. 

În plus, trebuie să aveți disciplina necesară fie pentru a vă ține jucăriile încărcate, fie pentru a programa reîncărcarea pentru acele zile speciale în care veți face sex. 

Jucării sexuale cu fir 

Nu sunt multe, dar unele jucării au un cablu de alimentare care se introduce direct în priză. Cel mai faimos exemplu este poate bagheta magică, dar există și masturbatoare și mașini de sex care au un cablu. 

Avantajele jucăriilor sexuale cu fir 

Ce să mai spun? PUTEREA

Nu vei rămâne niciodată fără, cu o jucărie care funcționează la rețea. Bagă în priză și gata! Și nu numai atât. Nu degeaba aceste tipuri de jucării sunt conectate direct la rețea. Doar că au nevoie de multă energie, pentru că sunt (de obicei) foarte puternice! 

Contra jucăriilor sexuale cu fir 

Ei bine, acolo unde cablul poate fi pierdut în cazul jucăriilor reîncărcabile, în cazul jucăriilor cu fir acesta este în principal în cale. În funcție de lungimea cablului (adesea nu mai mult de 3 până la 3,5 metri), sunteți în mod rezonabil dependent de o priză de curent. Prin urmare, raza dvs. de acțiune este limitată. Ca să nu mai vorbim de utilizarea pe drum sau într-o țară în care au prize diferite. 

Aceste tipuri de jucării nu trebuie folosite niciodată în apropierea apei. Așadar, joaca în baie sau la duș este categoric interzisă.

Pentru cine sunt potrivite jucăriile cu fir? 

Jucăriile cu cablu sunt destinate în special persoanelor pretențioase; celor care doresc multă (foarte multă) putere pentru o perioadă lungă (foarte lungă) de timp. Gândiți-vă la vibrații foarte profunde și dure, la ore întregi de tăișuri sau la ore de penetrare dură. 

Înapoi la blog