Livrare si Returnare

Livrare

 

Comenzile peste 150 lei au livrare gratuita.

Livrarea se face prin curier rapid (Cargus), taxele de transport sunt de 17 lei, exceptie fac comenzile peste 150 lei la care transportul este gratuit

Coletele sunt ambalate in cutii maro, fara marcaje si nu vor avea elemente care sa indice sau sa sugereze continutul acestora. Nimeni nu-si va da seama ce contine coletul! Cumparaturile tale sunt pastrate 100% secret. 

Pentru curierat rapid nu este necesar ca adresa sa coincida cu cea din buletin. 

Veti fi contactati telefonic pentru detalii despre livrare. 

Comenzile inregistrate pana in ora 11.00 vor fi procesate in aceeasi zi. Exceptie fac comenzile, de la persoanele, care nu pot fi contactate telefonic de catre noi!

 Ambalarea se face in conditii de igiena maxima.

Nu exista limita minima pentru a face comanda! Garantam confidentialitatea datelor. Nu incurajam spam-ul, iar adresa dumneavoastra de e-mail si datele personale fac obiectul relatiei pe care o aveti cu site-ul hatar.ro

Returnare

De cand am lansat magazinul nostru, ne straduim sa va oferim cele mai bune produse, la cele mai mici preturi, insotite de descrieri si poze cat mai relevante, astfel incat sa fiti pe deplin satisfacut de produsele comandate in magazinul nostru. Daca, totusi, doriti sa returnati unele produse, acest lucru poate fi realizat in conditiile de mai jos: 


Produse pe care nu le mai doriti 

In cazul in care doriti sa returnati un produs, puteti face acest lucru in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii coletului. Ne respectam clientii si, ca atare, nu putem vinde produse despre care avem suspiciuni ca au fost folosite. Asadar, nu puteti returna produse care sunt intr-o stare inadecvata, folosite sau cu ambalajul original deteriorat. 


Produse defecte 

Beneficiati de o garantie de 12 luni la orice produs cumparat din magazinul nostru. Va rugam sa faceti o descriere a defectului printr-un mail pe adresa site-ului. Veti fi contactat de echipa site-ului, pentru ca sunt dese cazurile in care nu se citesc instructiunile de folosire (De ex. se introduc in vibrator bateriile gresit, sau se introduc decat 2 baterii in loc de 4). Daca se constata ca produsul este defect, va rugam sa il curatati si sa il ambalati corespunzator si sa il trimiteti pe adresa depozitului nostru (pe care o sa o primiti de la un agent), insotit in mod obligatoriu de FACTURA corespunzatoare. 


Anularea comenzii 

Aveti dreptul sa anulati comanda in maxim 14 zile calendaristice de la plasarea ei. In cazul in care coletul tau a fost deja expediat, costurile de expediere vor fi suportate de catre Dvs. Avand in vedere ca expediem comenzile in aceeasi zi, pentru a evita costurile cu transportul, va recomandam sa anulati comanda cat mai repede, preferabil telefonic pana la ora 16.30. 


Lenjerie si imbracaminte sexy 

Cand primiti produse de lenjerie sau incaltaminte sexy, va rugam, ca la desigilare, sa nu distrugeti ambalajul si sa nu desfaceti etichetele. Cand probati, va rugam sa purtati lenjerie intima sau sosete in cazul incaltamintei (din motive de igiena). Articole la care au fost indepartate etichetele nu pot fi returnate. 


Restituirea banilor 

Conform legii comertului electronic, suntem obligati sa va restituim banii in maxim 14 zile calendaristice de la restituirea produselor si verificarea lor. Practic, facem restituirea prin transfer bancar in 3-4 zile de la primirea produselor si a informatiilor necesare transferului (date cont, IBAN, nume banca, nume beneficiar). 


Cum se returneaza un produs 

1. Ne scrieti un e-mail cu nemultumirile Dvs. la adresa contact@hatar.ro 

2. Va rugam sa ambalati produsul in mod corespunzator. 

3. In colet adaugati o hartie pe care sa precizati: 
- Numele Dvs.
- Motivul returnarii-nu este necesara precizarea
- IBAN Cont bancar
- Nume banca
- Titular cont

4. Primiti banii in contul bancar personal