placerea de a concepe un copil

Căutați să vă bucurați de sex atunci când încercați să concepeți un copil? Iată 4 sfaturi

A concepe este un moment interesant din multe motive, dar sexul nu este, în general, cunoscut ca fiind unul dintre ele. Procesul de a încerca să conceapă pentru unii poate fi la limita afacerii uneori, între tactici precum urmărirea ciclurilor de ovulație și programarea sexului. Indiferent de eficacitate, acest lucru ia cu siguranță o parte din distracția și plăcerea din sex și poate începe să se simtă mai mult ca o corvoadă decât orice altceva. A face sex cu un scop nu înseamnă că trebuie să fie lipsit de distracție! Iată câteva sfaturi pentru a vă bucura de sex în timp ce conceperea este pe creier:

Bucurie sexuala in timp ce concepi un copil

1) Diversifică


Păstrarea prospețimii este poate un aspect evident, dar totuși semnificativ. Încercarea diferitelor jucării sexuale, poziții, BDSM/kink, împărtășirea de materiale erotice sau porno, momente ale zilei sau alte strategii vor ajuta la menținerea vie a bucuriei care vine cu sexul.

metode de a te relaxa in timp ce vrei sa concepi un copil

2) Încercați să vă bucurați de călătorie, chiar dacă scopul actului sexual este acela de a ajunge la o anumită destinație.Este tentant să vrei să sari peste preludiu atunci când faci sex mai regulat decât ai face-o altfel. În realitate, acest lucru nu va face decât să vă reducă plăcerea și, eventual, să vă facă mai dificil să vă angajați în relații sexuale deloc. De exemplu, dacă nu reușești să produci lubrifiere pentru că nu te-ai implicat în suficiente preludii, este posibil ca penetrarea să nu fie deloc eficientă. Toate acestea pentru a susține că preludiul merită și va reduce povara sexului. În plus, vă va face să vă simțiți mai confortabil și mai conectat cu partenerul/partenera ta.

Încercați să aveți atât sexul "orientat spre obiective" pentru călătoria de concepție, cât și sexul suplimentar doar pentru distracție. Acest lucru este legat. Dacă toate relațiile tale cu partenerii sunt orientate spre un scop, stresul și presiunea care vin cu ele vă pot descuraja să vă angajați în relații sexuale.

metode de a te relaxa in timp ce vrei sa concepi un copil

3) Impredictibilitate versus planificareAtât sexul spontan, cât și cel planificat au avantaje și dezavantaje. În timp ce sexul programat asigură sincronizarea cu ciclurile de fertilitate, sexul spontan poate părea mai natural și mai puțin forțat. Cea mai bună abordare va depinde în cele din urmă de personalitatea părților implicate, dar lăsați loc pentru o abordare hibridă care să le combine pe cele două (sau cel puțin încercați să nu vă blocați în gândul că una este mai bună decât cealaltă din punct de vedere empiric).

 

metode de a te relaxa in timp ce vrei sa concepi un copil

4) Bucurați-vă de singurătate.Deși poate părea să contravină obiectivului tău general, a vă lua ceva timp separat vă va oferi cu adevărat amândurora un plus de "timp pentru mine" pentru a avea grijă de voi înșivă. Îți ești datoare să ai grijă de tine însăți în timpul procesului foarte emoțional de a încerca să concepi un copil. Petreceți ceva timp singuri, deoarece a petrece prea mult timp cu altcineva poate fi limitativ și poate face dificil să vă simțiți sexy atunci când apare ocazia.

metode de a te relaxa in timp ce vrei sa concepi un copil

Felicitări pentru decizia de a încerca să aveți un copil! Sperăm că unele dintre aceste sugestii vă vor ajuta să vă asigurați că drumul vă va duce acolo unde vă doriți, fiind în același timp cât mai plăcut. Dacă devine dificil pentru tine să te bucuri de sex în timp ce încerci să concepi, gândește-te să vorbești cu un terapeut sexual.

 

Înapoi la blog