Inel penis silicon

Ce este inelul pentru erecţie penis şi la ce se foloseşte?

Inelul pentru erecţie 

Vremurile din liceu au apus de mult. Mai ţii minte când încercai să ascunzi o erecţie cu cartea sau cu şapca, doar pentru că ai văzut o bretea de sutien la o colegă? Acum trebuie sa depui efort serios pentru a ajunge la o erecţie puternică. Şi înainte să sari la Viagra sau alte pastile magice îţi recomandăm să încerci inelul pentru erecţie penis.

Noi ne întrebăm de ce nu îl folosesc toţi bărbaţii.

Ce este inelul pentru erecţie şi la ce se foloseşte?

Un simplu inel ataşat la baza penisului creşte considerabil durata partidei de amor prin menţinerea unei erecţii puternice. Acesta leagă penisul de testicole şi aplică o presiune ariei vasculare pentru a reduce circulaţia sângelui. Prin această restricţionare, sângelui îi este permis să intre prin vasele sanguine dar nu poate să iasă decât prin alte vene ce se află la nivelul pielii. Astfel, prin captarea sângelui, erecţia devine mult mai puternică.

Inel erectie penis 1

Inelul pentru penis are o dublă funcţie: susţine o erecţie puternică pentru cei ce vor să menţină actul sexual o mai lungă durată de timp şi îi ajută pe cei ce se confruntă cu probleme disfuncţionale erectile. Practic, dacă nu poţi susţine o erecţie, nu e din cauză că nu se pompează suficient sânge către penis, ci din cauză că organismul nu poate păstra sângele acolo iar acesta iese prea repede. De aceea, inelul pentru penis este ideal pentru susţinerea unei erecţii de durată. Şi nu, nu este periculos, dimpotrivă, se produce o mai bună circulaţie şi oferă o erecţie de taur. Ca să vezi, e sănătos dar şi benefic. - Recomandarea doctorului Hatar ;)

În poza de mai jos se poate vedea clar cum inelul ajută la problema erecţiei disfuncţionale şi menţine stamina.

 

Acum e acum, te-ai hotărât să încerci un inel pentru penis, dar nu ştii pe care să îl alegi? Să vedem la ce caracteristici trebuie să ne uităm înainte de a achiziţiona unul.

 

  1. Materialul inelului pentru penis

Pe piaţă poţi găsi diverse materiale din care sunt fabricate inelele pentru penis. Amintim o parte dintre ele: piele, silicon, cauciuc, neopren, latex, PVC, aluminiu, oţel, titanium, aur, argint, lemn, plastic, ceramică, sticlă, semi-preţioase şi multe altele. Şi da, este important ce alegi pentru că unii sunt sensibili sau alergici la anumite materiale şi nu cred că ar vrea cineva o reacţie adversă în zona intimă. E ca şi când ai avea de ales între a cumpăra un tricou din bumbac sau unul din poliester. Alege un material care ştii că nu te va deranja la contactul cu pielea şi care nu o va răni nici pe partenera … asta, dacă nu vreţi să o faceţi intenţionat, bineînţeles. 

Acum, hai să ne uităm puţin la cele mai populare materiale: 

Inel penis de Silicon

Inelele pentru penis făcute din silicon sunt hipoalergenice. Sunt inodore şi fără gust. Sunt uşor de curăţat şi pot fi folosite cu orice fel de lubrifianţi. Ca şi dezavantaj, sunt destul de rigide, greu de aplicat şi înlăturat.

 Inel erectie penis silicon

 

Inelul pentru penis din Cauciuc

Cauciucul este uşor de curăţat dar nu poate fi folosit cu orice tip de lubrifiant. Faţă de inelele din silicon, inelele din cauciuc sunt extrem de flexibile ceea ce le face uşor de aplicat şi de înlăturat. În schimb, acestea se rup destul de uşor, durata lor de viaţă fiind mai scurtă.

 Inel erectie penis cauciuc

 

Inel din Piele pentru erecţie

Inelele din piele sunt foarte plăcute la atingere şi sunt considerate printre cele mai perverse. De obicei au un sistem de reglare ce permite modificarea strânsorii. Sunt uşor de aplicat, asemenea unei curele de pantaloni. Inelele din piele pot fi folosite cu lubrifianți. Ca un minus, pielea inelului se murdăreşte uşor, este greu de întreţinut şi poartă bacterii.

 Inel erectie penis piele

 

Inel penis din Metal

Cei care au optat pentru inelele din metal susţin că au erecţii mai tari, cel mai probabil din cauza materialului rigid. Se poate folosi orice fel de lubrifiant şi se curăţă foarte uşor. Ca dezavantaj, uneori pot provoca umflături iar din cauză că sunt lipsite de flexibilitate înlăturarea lor este puţin mai dificilă :)

 Inel erectie penis metal

  1. Tipuri de inele pentru penis

Inel penis Clasic

El poate fi un inel simplu sau un inel cu striatii. Proeminenţele diametrale sunt apreciate de femei deoarece stimulează vaginul în timpul penetrării. Sunt ideale pentru începători, se pot aplica şi inlătura foarte uşor, chiar şi de pe cele mai “cărnoase” penisuri.

 Inel penis clasic

Inel penis Dublu 

Forma de opt a inelului dublu nu este doar de design, partea inferioară ce vine în jurul scrotului îţi întăreşte testicolele şi oferă o extra stimulare, iar ei o să îi placă să fie lovită de un set solid de coaie.

Inel penis dublu Inel penis dublu

  

Inel penis Triplu 

Pentru impresii artistice cele trei inele de metal sau silicon, oferă o susţinere compactă, sigură şi stimulatoare. Cu acest inel triplu stai liniştit că totul stă sus în timpul actului sexual.  

 Inel penis triplu

Inel penis triplu 

Inel penis cu vibrator 

Şi pentru că nu suntem egoişti, ne gândim şi la ele. Dacă chiar vrei să o audă vecinii, optează pentru un inel ce conţine elemente de vibraţie. Sunt multe modele pe piaţă de unde poţi alege. Noi îţi recomandăm să alegi o culoare mai feminină, ca să fie mai friendly aşa.

Inel penis cu vibrator 

Inel penis cu vibratii 

 

  

Inel penis cu prelungitor 

Nu, nu e din acela ce se bagă în priză, e o prelungire a inelului ce oferă senzaţia unui penis mai proeminent. De obicei glandul preoeminent are diverse reliefuri ce stimulează generos vaginul femeii.

 Inel penis cu prelungitor

Inel penis cu prelungitor

 

Inel penis cu stimulare anală 

Hai să nu ne minţim, la majoritatea ne place să fim stimulaţi la prostată, doar e dovedit ştiinţific că orgasmul este mult mai puternic dacă atingem anumite puncte. Partea bună e ca aceste inele cu stimulare anală au un accesoriu suficient de mic încât să nu ne incomodeze ca să ne simţim de-a dreptul penetraţi şi suficient de discret încât ea să nu îl observe. Mişcările din timpul actului sexual vor stimula acea zonă de care nu ne prea place nouă să vorbim.

 Inel penis cu stimulare anala

Aşadar, modelele pot fi simple sau cu accesorii ce au ataşate mini vibratoare, striaţii proeminente, prelungitoare sau stimulatoare anale.

 

Cum se utilizeaza inelul pentru penis

Alege mărimea potrivită a inelului. Acesta trebuie să fie comfortabil dar care să pună suficientă presiune încât să taie circulaţia sângelui. Fixează inelul deasupra capului şi rulează-l încet spre bază. Dacă simţi că te jenează, foloseşte un lubrifiant. Unele persoane preferă inelul în faţa testicolelor, ceea ce este în regulă, însă dacă vrei o erecţie cu adevărat puternică te poţi duce mai departe. Următorul pas e să îl întinzi ca să creezi un spaţiu prin care treci testicolele ca inelul să ajungă la baza penisului şi gata. Totul e pregătit, acum eşti gata de acţiune!

Utilizare inel penis 

 Utilizare inle penisUtiizare inel penis

Utilizare inel penis

La inelele în formă de 8 (opt) se foloseşte aceeaşi procedură doar că la final adaugi testicolele în cel de-al doilea orificiu. Ai grijă să ţii bine de el atunci când tragi, ştii cum e pişcătura de elastic când îţi scapă? Mai bine nu. Dacă simţi că nu poţi trece testicolele prin acel spaţiu atunci optează pentru un inel cu diametru mai mare.

 Utilizare inel penis

Daca ai inel pentru penis din metal, acesta are de obicei o porţiune cu magnet care se desprinde sau o închizătoare. Îl poţi pune direct la baza penisului fără să îl mai treci pe toată lungimea. Cele din piele cu capse sau cataramă sunt mai uşor de introdus şi de ajustat asemenea unei brăţări.

 Inel penis metal cu magnet

 

Inel penis metal cu magnet 

 

Atentie Lucruri importante de reţinut: 

  • Inelul se ataşează înaintea unei erecţii.
  • Inelul trebuie să stea fixat atât în timpul erecţiei dar şi fără erecţie.
  • Înlătură părul pubian pentru o aplicare mai uşoară ca să eviţi ciupiturile.
  • Înainte de a încerca inelul cu o parteneră testează-l prin masturbare ca să te obişnuiesti cu el.
  • Aplică lubrifiant pentru o utilizare mai uşoară atat pe penis cât şi în interiorul inelului.
  • Dacă vrei să foloseşti prezervativul şi inelul deodată, mai intâi se pune inelul şi apoi prezervativul. Acesta are nevoie de extindere, de aceea nu se pune prezervativul prima dată pentru ca inelul blochează flexibilitatea latexului şi acesta se poate rupe.
  • Înlătură inelul imediat dacă simţi o inflamaţie. Nu forţa nota dacă simţi că e incomfortabil, asta dacă nu vrei să ajungi la TV la emisiunea cu accidentele sexuale.
  • Dacă cumva se blochează inelul din cauza inflamaţiei, pune nişte gheaţă sau fă un duş rece.
  • Nu folosi inelul mai mult de 20-30 minute.
  • Fă pauze şi înlătură inelul timp de 20 de minute înainte să îl refoloseşti pentru urmatoarea partidă de amor.
  • Inelul trebuie dezinfectat înainte şi după contactul sexual. Pune-l la un loc sigur, ferit de microbi.
  • Nu folosi inelul dacă suferi de diabet sau probleme serioase cu circulaţia sângelui, în special dacă iei medicamente pentru asta.
  • Ai o mulţime de posibilităţi pentru ataşarea inelului. Joacă-te cu ele şi alege-o pe cea care ţi se potriveşte.

 Inele penis

  • Să nu cumva să adormi cu inelul ataşat pe organele genitale. S-ar putea să te trezeşti într-un coşmar.
  • Nu improviza inelul pentru penis. Nu, nu e bun un elastic de păr, brăţări sau alte feluri de strânsori. Riscul nu merită, poţi achiziţiona cu uşurinţă un inel special pentru penis conceput să ofere plăcere şi siguranţă în acelaşi timp.
Înapoi la blog