Ce este un dildo si cum alegi unul potrivit pentru tine

Ce este un dildo si cum alegi unul potrivit pentru tine

Așadar, te-ai hotărât să te arunci în lumea vibratoarelor. Bine ai venit! Sau poate că ești bine familiarizat cu numeroasele opțiuni care se găsesc în magazinele de sex, dar vrei să-ți extinzi orizonturile. Bine ai venit și tu! 

Dildo-urile pot fi o opțiune delicioasă pentru oricine, indiferent de sex sau de preferințele sexuale. Indiferent cine ești sau unde te afli în călătoria ta cu dildo, un lucru este sigur - procesul de găsire a celui potrivit pentru tine poate fi cel puțin descurajator.  

Cu materiale, tipuri, modele, modele, gadgeturi și gadgeturi aparent nesfârșite din care poți alege, poți avea impresia că te îneci - în dildo-uri. Nu că asta ar fi cel mai rău mod de a merge.

 

Suntem aici pentru a clarifica confuzia și pentru a oferi câteva sfaturi și recomandări pentru a alege dildo-ul potrivit pentru tine. 

Sticlă, cristal și silicon - Oh, Doamne! 

Unul dintre primele lucruri pe care le poți observa atunci când cumperi un dildo este varietatea de materiale în care sunt disponibile.  

Dildo-urile din cauciuc sunt de obicei mai accesibile, dar s-ar putea să nu fie la fel de durabile sau ușor de sterilizat. Dildo-urile din metal sunt ușor de curățat, pot fi încălzite sau răcite pentru jocul cu temperatura și arată foarte bine pe noptieră. Dildo-urile din sticlă sunt frumoase la vedere, fiabile și sterile, dar nu au flexibilitatea altor materiale. Dildo-urile din silicon tind să fie cele mai populare, deoarece sunt sigure pentru corp, flexibile și sunt realizate într-o gamă largă de stiluri. 

Ține cont de faptul că lubrifiantul pe care îl alegi depinde de materialul dildo-ului tău. Citește instrucțiunile pentru a vedea ce este compatibil cu noul tău prieten.  

Plăceri duble 

Dildo-urile nu sunt doar pentru jocul solo - deși este minunat dacă le folosești pentru asta. 

Cuplurile queer, cuplurile hetero, persoanele trans, persoanele cis, folx non-binare și toți cei care se află între ele pot găsi, de asemenea, modalități de a încorpora dildo-uri în viața lor sexuală. 

O opțiune grozavă se numește, la propriu, "dildo dublu". Poți folosi ambele părți ale acestor dispozitive ingenioase pentru stimulare și penetrare. Acest lucru este minunat pentru cuplurile în care ambele persoane au vagin! Aceste tipuri de dildo-uri vin în diferite unghiuri și stiluri. 

În mod obișnuit, sunt fie drepte, eventual cu un material flexibil care permite mai multă mișcare, fie cu fiecare capăt la un unghi drept unul față de celălalt. Discută cu partenerul tău pentru a vedea ce ar avea mai mult sens pentru corpurile și dorințele voastre.  

Dildo-urile pot fi folosite și pentru plăcerea anală, numită uneori afectiv "pegging" - de obicei, atunci când o femeie își penetrează partenerul masculin folosind un dildo. Dacă acest lucru vă face curioși, discutați cu partenerul dvs. și optați pentru un dildo care vine cu un ham confortabil sau "strapon". Este posibil să doriți să începeți cu unul mai mic dacă intenția este anal.

"Strapons" sunt populare și în rândul cuplurilor queer, oferind iubitorilor cu vagin posibilitatea de a explora împingerea, penetrarea și satisfacerea partenerilor lor. 

Opțiuni, opțiuni, opțiuni, opțiuni 

Alte variații pe care le vei vedea în lumea vibratoarelor sunt dimensiunea, textura și forma.  

Mărimea poate fi complicată, deoarece s-ar putea să nu știi ce poți suporta. Dacă dildo-urile sunt noi pentru tine, încearcă mai mici la început sau unul făcut dintr-un material mai flexibil. Dacă la început, noul tău prieten pare prea mare pentru a fi manevrat, încearcă să încorporezi mai mult lubrifiant - care este sigur pentru jucăria ta, și nu te grăbi să te acomodezi cu el.  

În timp ce o mare parte din textura dildo-urilor este influențată de materialul din care sunt făcute, există și alte opțiuni pentru a te ispiti prin atingere. Nervuri, umflături, forme de tentacule, vene și creste sunt toate încorporate în diferite dildo-uri. Poate fi nevoie de câteva încercări și erori pentru a ști exact ce funcționează pentru tine. Nu vă faceți griji, distrați-vă cu explorarea! 

A vibra sau a nu vibra

Vorbim despre înaltă tehnologie! Domeniul jucăriilor sexuale a văzut inovații incredibile care au apărut în stânga și în dreapta în ultimii ani. 

Ai falusurile de modă veche care vibrează peste tot, oferindu-ți un *massaj* intern. Există dispozitive revoluționare, cum ar fi Ina Wave de la Lelo, care folosește robotica pentru a crea o mișcare de "vino aici" pe punctul G.  

Crescând rapid în popularitate - și pe bună dreptate - sunt vibratoarele de tip iepuraș care permit penetrarea și stimularea clitoridiană simultană. 

Având în vedere apropierea vaginului de stomac, vibratoarele nu sunt cea mai bună opțiune pentru toată lumea, deoarece îți pot provoca o eventuală stare de greață sau chiar deconectarea de la senzație. 

Penis sau nu? 

În timp ce unii oameni se bucură de ideea de a avea un dildo cu aspect foarte realist... cum ar fi, să zicem, unul cu vene și testicule atașate, pentru alții acesta este ultimul lucru pe care vor să-l vadă atunci când își fac penetrarea.  

Decizia de a decide dacă îți plac dildo-urile cu aspect uman depinde în totalitate de tine. Un factor decisiv care poate intra în joc aici este lipsa generală de reprezentare în jurul opțiunilor de culoare a pielii. Aceasta este o zonă în care companiile de jucării sexuale pot face cu siguranță ceva de lucru.  

Dacă vrei să optezi pentru o opțiune mai puțin realistă, există o mulțime de dispozitive mov, roșii, albastre și curcubeu! 

Citește recenzii reale 

Deși acest lucru ar putea fi de la sine înțeles, merită menționat. Citește recenziile! Și nu doar pe cele listate pe site-ul unei companii. Mergeți pe site-uri terțe, verifică bloggerii sexuali și social media, scroll pe forumuri. Credeți-ne, oamenii sunt mai mult decât dispuși să își dea părerea sinceră când vine vorba de dildo-uri! 

Păstrând toate aceste sfaturi în minte, atunci când alegi un dildo, în cele din urmă, cel mai bun lucru de care trebuie să ții cont este care sunt nevoile și dorințele tale personale. 

Înapoi la blog