Ce sunt dildo-urile gigant si cum sa le folosesti

Ce sunt dildo-urile gigant si cum sa le folosesti

Dacă nu ai mai folosit un dildo mare până acum, poate că ai văzut jucării sexuale cu cai și morse și te-ai întrebat cum naiba ar trebui să le folosești. Aceste dildo-uri sunt mai mari decât media în lungime și circumferință, așa că pot fi puțin intimidante. Dar sunt populare pentru un motiv: pot fi foarte plăcute și satisfăcătoare, deoarece creează o senzație de "plenitudine", atât pe cale vaginală, cât și anală.

Dildo-urile gigant sunt jucării sexuale concepute pentru cei care caută o experiență mai îndrăzneață și mai intensă în materie de plăcere sexuală. În acest articol, vom explora ce sunt dildo-urile gigant, cum să le folosești în mod corespunzător și ce trebuie să ții cont atunci când te aventurezi în lumea acestor jucării sexuale. 

Ce sunt dildo-urile gigant? 

Dildo-urile gigant sunt jucării sexuale mari, de obicei mai lungi și mai groase decât dildo-urile obișnuite, concepute pentru a oferi o penetrare profundă și satisfăcătoare. Acestea pot varia în dimensiuni și forme, de la modele cu aspect realist până la designuri fantastice și exagerate. Materialele folosite pentru dildo-urile gigant sunt adesea siliconul, TPE-ul (elastomer termoplastic) sau PVC-ul, oferind un echilibru între flexibilitate și fermitate. 

Cum șă folosești dildo-urile gigant? 

Alegerea Corectă: Înainte de a achiziționa un dildo gigant, este important să ții cont de dimensiunea și forma dorită. Asigură-te că dildo-ul ales este compatibil cu nivelul tău de confort și experiența anterioară în utilizarea jucăriilor sexuale. 

Prepararea Corespunzătoare: Înainte de utilizare, spală-ți dildo-ul gigant cu apă caldă și săpun neutru pentru a îndepărta orice impurități sau bacterii. De asemenea, poți folosi un lubrifiant pe bază de apă în cantități generoase pentru a asigura o penetrare mai confortabilă și plăcută. 

Explorarea Solo: Dildo-urile gigant pot fi folosite pentru a-ți satisface dorințele sexuale în timpul momentelor de masturbare solo. Experimentează diferite poziții și tehnici pentru a te familiariza cu jucăria sexuală și a descoperi ce îți place cel mai mult. 

Jocurile în Cuplu: Dildo-urile gigant pot aduce o nouă dimensiune în jocurile sexuale în cuplu. Poți împărți plăcerea cu partenerul tău sau poți folosi dildo-ul pentru a-ți satisface partenerul în timpul jocurilor sexuale. 

Comunicarea Deschisă: Este important să comunici deschis și sincer cu partenerul tău despre dorințele și limitele tale în ceea ce privește utilizarea dildo-ului gigant. O comunicare eficientă poate contribui la o experiență sexuală mai plăcută și mai satisfăcătoare pentru ambii parteneri. 

De ce trebuie să ții cont? 

Lubrifierea Corespunzătoare: Folosirea unei cantități suficiente de lubrifiant pe bază de apă este crucială atunci când utilizezi un dildo gigant pentru a preveni disconfortul sau iritațiile. 

Gradualitatea: Începe cu dimensiuni mai mici și crește treptat dimensiunea dildo-ului pe măsură ce devii mai confortabil și mai familiarizat cu utilizarea acestuia. 

Curățarea și Depozitarea: După utilizare, spală-ți dildo-ul gigant cu apă călduță și săpun, apoi usucă-l cu grijă. Depozitează-l într-un loc răcoros și uscat, departe de lumina directă a soarelui și de alte jucării sexuale sau obiecte care ar putea deteriora materialul.

Fii blând 

"Dacă ești nou în lumea jucăriilor mari, cel mai bine este să începi cu ceva mai mic la început și apoi să mergi mai departe", explică Cole. 'S-ar putea să ți se pară că dildo-urile mari pot fi dificil de introdus la început, așa că îți recomand să o iei încet și să te pui în poziții care îți permit să te întinzi confortabil'. 

Nu te grăbi niciodată să folosești un dildo mare fără preludiu sau încălzire, deoarece te-ai putea răni. Cole spune că, odată ce ești pregătită, o poziție bună este să stai întinsă pe spate, cu o pernă sub tine, cu picioarele ridicate și desfăcute. 

O alternativă este să te ghemuiești deasupra dildo-ului și să te cobori pe el. Acest lucru îți oferă mai mult control asupra adâncimii de inserție, astfel încât să poți merge în ritmul tău propriu. 

Lubrifiere, lubrifiere și mai multă lubrifiere 

Nu putem sublinia îndeajuns de mult importanța lubrifierii atunci când vine vorba de dildo-uri mari. În funcție de materialul din care este făcut dildo-ul tău, folosește lubrifiantul corect pentru a te asigura că dildo-ul tău mare nu se deteriorează (consultă ghidul nostru de lubrifiere pentru mai multe informații). 

Nu fi zgârcit cu lubrifiantul. Chiar dacă tu și dildo-ul tău monstruos sunteți complet acoperiți, mai puneți un strat pentru siguranță și reaplicați-l ori de câte ori este necesar. Dacă îți folosești dildo-ul uriaș pe cale anală, este și mai important să folosești mult lubrifiant, deoarece anusul nu se autolubrifiază ca vaginul. Vrei să păstrezi lucrurile cât mai netede și mai alunecoase posibil, așa că nu uita - cu cât mai umed, cu atât mai bine!

În concluzie, dildo-urile gigant sunt jucării sexuale care pot oferi o experiență intensă și satisfăcătoare. Cu o pregătire adecvată și o comunicare deschisă cu partenerul tău, acestea pot fi integrate cu succes în jocurile sexuale solo sau în cuplu, aducând o nouă dimensiune de plăcere și excitație în dormitor. Acum că știi cum să folosești un dildo mare, cerul este limita, la fel ca și plăcerea ta. Ține lubrifiantul la îndemână, începi de la mic la mare și bucură-te de călătorie. 

Înapoi la blog