Crema stimulare clitoris

Cum face crema sau gelul orgasmic ca sexul să fie mai bun pentru femei?

Când vine vorba de a vă pune în starea de spirit, există numeroase opțiuni. Stimulatorii naturali sau gelurile de excitare sunt cea mai bună alegere. Potrivit unor studii recente, s-a dovedit că gelurile, cremele și uleiurile de excitare au ca scop stimularea oxigenului și a fluxului sanguin către organele genitale, sporind astfel satisfacția și plăcerea sexuală a femeilor.

De ce se folosește gelul de excitare feminin?

  • Crește senzația la nivelul clitorisului
  • Stimulează fluxul sanguin
  • Îmbunătățește intensitatea orgasmică
  • Crește plăcerea în timpul activității sexuale

Cum să alegi cel mai bun gel de excitare?

Reține că gelurile de excitare sunt concepute pentru a spori senzațiile, mai degrabă decât pentru a le produce. Aceste produse sporesc ceea ce experimentezi deja, astfel încât, atunci când ești excitată sau ai un orgasm, pur și simplu intensifică acea senzație naturală și sensibilă.
Iată un ghid cu tot ce trebuie să știi înainte de a folosi unul.

Ia în considerare ingredientele


Pentru a spori senzația, alege stimulente care sunt pline de ingrediente naturale, cum ar fi uleiul din semințe de cânepă și mentolul, și care nu conțin petrol, alcool, parabeni și silicon. Firefly All Natural Stimulant este un produs curat și nesintetic care creează excitare în câteva minute.


Găsește senzația potrivită


Ține cont de senzațiile la care vă puteți aștepta de la fiecare ingredient în timp ce faceți cumpărăturile. De exemplu, mentolul are un efect răcoritor, în timp ce scorțișoara îți va oferi o senzație mai caldă. Așadar, alege în funcție de preferințele tale.

 

Optează pentru stimulente pe bază de apă


Stimulatorii pe bază de apă sunt buni pentru început, deoarece pot fi folosiți în diverse scopuri și sunt blânzi pentru piele.

Cum se utilizează un gel de excitare feminină?

După ce ai ales unul, experții sugerează să îl testezi pe o zonă mai puțin sensibilă, cum ar fi încheietura mâinii sau piciorul, pentru a vedea cum reacționează.
Atunci când aplici gelul, începe cu o cantitate mai mică și așteaptă cel puțin 15 minute. Aplică mai mult doar dacă nu observi nicio schimbare.
Pentru cel mai bun efect, aplică gelul de excitare pe labiile, clitoris și în interiorul vaginului.
În cele din urmă, lasă-te complet cufundată în senzație.
Ți s-a părut informativ acest articol? Vizitează magazinul nostru Hatâr pentru a obține informații detaliate despre stimulente naturale, lubrifianți, creme de masaj mamar și multe altele!

Înapoi la blog