Cum să folosești, să te bucuri și să atingi punctul culminant cu un vibrator baghetă

Cum să folosești, să te bucuri și să atingi punctul culminant cu un vibrator wand (baghetă)

Ceea ce este considerat a fi cel mai popular vibrator din lume, vibratorul baghetă de masaj este o enigmă absolută! O adevărată piesă de magie care, ei bine, a schimbat fața plăcerii așa cum o știm... mai ales pentru femei.

 În trecut, se credea că femeile nu simt dorință sau plăcere sexuală. Ele erau acolo doar pentru a-și mulțumi sexual soții.

Mai târziu, atunci când dorința sexuală a unei femei era numită "isterie", acestea se duceau la cabinetul medicului pentru a obține o binemeritată ușurare sexuală. Aceasta includea medici care foloseau ulei vegetal pentru a masa clitorisul, ceea ce le lăsa apoi cu mâinile încordate și iritate.

Având nevoie de o soluție, medicii au început să experimenteze cu mecanica. În cele din urmă, în 1880, vibratorul electromecanic a fost inventat de Dr. Joseph Mortimer Granville. Și astfel, arta plăcerii feminine a început o transformare delicioasă.

Din păcate, în cabinetul medicului au apărut din ce în ce mai puține femei, deoarece toate au început să-și cumpere singure vibratoare... începutul unei călătorii frumoase care este sexualitatea feminină.

Să începem cu vibratorul baghetă...

cum-sa-folosești-sa-te-bucuri-și-sa-atingi-punctul-culminant-cu-un-vibrator-bagheta

Ce este un vibrator wand sau baghetă?

Un vibrator baghetă este comercializat ca un dispozitiv de masaj pentru mușchi inflamați și dureri de corp. În ciuda faptului că acest lucru este încă valabil, este bine cunoscut faptul că un vibrator baghetă este de fapt o jucărie sexuală. Sigur, ai putea să-l folosești pe mușchii dureroși... sau ai putea să-l folosești pentru a te masturba (orgasmul este oricum un analgezic natural!).

Un vibrator wand este alcătuit dintr-o bilă vibratoare rotunjită care este atașată de un mâner. Acesta vibrează cu ajutorul unui motor electronic (sau două, în funcție de baghetă) și, în zilele noastre, este de obicei reîncărcabil prin USB. Pe vremuri însă, trebuia fie să fie conectat la priză, fie folosit cu baterii.

Cel mai cunoscut vibrator din zilele noastre este Hitachi Magic Wand, care există încă din 1968.

Cum și-a câștigat faima vibratorul wand

Nu spunem că Hitachi Magic Wand și-a câștigat popularitatea de la celebrul serial Sex and the City, dar cu siguranță a contribuit la succesul său.

În sezonul cinci episodul șase, Samantha se află într-o situație... una în care bagheta magică îi moare chiar înainte de ora de joacă. Îndrăzneață, ea merge la magazin pentru a o returna.

Spre surprinderea ei, proprietarul magazinului proclamă că ceea ce ține în mână nu este, de fapt, un vibrator, ci un aparat de masaj pentru gât. Cu o convingere absolută, Samantha nu numai că susține că este un vibrator, dar le ajută și pe celelalte femei din magazin să își cumpere propriul "masor de gât".

Acum, în ciuda faptului că acest dispozitiv magic a fost inventat cu aproximativ 25 de ani înainte de acest episod, expunerea a ajutat cu siguranță, vânzările explodând peste noapte.

7 moduri de a folosi un vibrator de tip baghetă

Vibratorul tip baghetă este foarte versatil, ceea ce îl face un câștigător absolut, indiferent de tipul de stimulare pe care îl preferi. Și datorită versatilității sale, există o serie de moduri diferite de a-l folosi!

 

1. Masaj pentru corp

Pentru scopul pentru care se presupune că a fost creat, folosește vibratorul tău preferat de tip baghetă pentru a masa mușchii dureroși sau obosiți, sau pentru a obține o mică ușurare a durerii atunci când ai cea mai mare nevoie de ea.

2. Tachinează zonele erogene mai puțin cunoscute

Există atât de multe zone erogene mai puțin cunoscute, cum ar fi ceafă, interiorul coapselor, spatele genunchilor... ia-ți vibratorul tău baghetă și încălzește-te mângâind aceste puncte fierbinți.

3. Joacă-te în cuplu

Masați-vă pe rând unul pe celălalt în locurile pe care le considerați cele mai relaxante sau excitante. Un masaj poate fi o experiență foarte senzuală, deoarece atingerea este unul dintre cele mai puternice simțuri. Variați folosind bagheta sau un ulei de masaj senzual pentru a-ți tachina și mulțumi partenerul. 

 4. Stimulează sfârcul

Atunci când sfârcurile unei femei sunt stimulate, se activează aceeași regiune a creierului ca atunci când este stimulat clitorisul. Asta înseamnă că sfârcurile sunt cu siguranță un punct de atracție pentru a crește excitarea. Cu un vibrator tip baghetă, poți să tachinezi sfârcurile pentru a-ți spori fericirea sexuală înainte de a merge în "centru".

5. Stimulare clitoridiană

Majoritatea femeilor au nevoie de un anumit tip de stimulare clitoridiană pentru a ajunge la orgasm. Iar un vibrator wand oferă un tip de stimulare mai puțin intens și mai amplu. Acest lucru este grozav, deoarece poate ajuta să facă sângele să circule și să te aducă la orgasm în propriul ritm, viteză de vibrație și presiune. 

6. Stimularea penisului și a scrotului

Un vibrator baghetă nu este doar pentru ea! Acesta poate fi folosit pentru a stimula axul, scrotul și sau partea inferioară a penisului pentru o plimbare absolut palpitantă în preludiu. Acest lucru poate fi în timpul distracției solo sau cu un partener. Adaugă și un pic de oral în același timp, iar el va fi în al șaptelea cer. 

7. Stimularea perineului

Perineul este spațiul dintre orificiul vaginal și anus la femei și dintre scrot și anus la bărbați. Această zonă este plină de terminații nervoase, ceea ce o face o zonă de plăcere imensă pentru a fi stimulată cu un vibrator tip baghetă.

 Stimularea-cu-vibrator-wand

3 Vibratoare baghetă pe care le vei iubi

Și acum că știi totul despre cum a apărut vibratorul wand, cum a devenit celebru și despre diferitele moduri de a te bucura de el, avem trei vibratoare sexy de tip wand, care te vor face să te simți foarte bine...

Ești gata pentru o nouă aventură?

Vibratorul Lelo Smart Wand 2

Acest minunat și elegant vibrator cu baghetă premium nu este doar un deliciu pentru privit, fiind disponibil în trei culori pastelate dulci și senzuale! Este, de asemenea, un produs de plăcere care induce magie în așternuturi!

Această baghetă mare, elegantă, sexy și inteligentă este, fără îndoială, jucăria supremă pentru preludiu! Experimentează o relaxare de neegalat în timp ce te răsfeți cu cel mai luxos vibrator tip baghetă inteligentă din lume.

Lelo Smart Wand are un design actualizat și oferă zece modele diferite de masaj pentru a ajuta la calmarea mușchilor dureroși, la ameliorarea stresului și a tensiunii sexuale. Mânerul mai stabil și încărcătura și mai durabilă înseamnă că te poți bucura de ore și ore de plăcere.

Vibratorul Mini Ema de la Svakom

Uită de cablurile lungi și de jucăriile greoaie, vibratorul Mini Ema este o operă de artă mică, dar puternică, gata să îți învioreze motorul în orice moment. Și datorită dimensiunilor sale mici, îl poți face noul tău prieten de călătorie!

Topește-te într-un moment de fericire, fie pe uscat, fie în apă, deoarece această frumusețe este rezistentă la apă! Cine ar fi crezut că ceva atât de micuț te poate face să te simți ca un milion de dolari?

Vibratorul Pretty Love Michael 

Pregătește-te să ai o seară magică cu persoana ta specială datorită minunatului vibrator încălzit Love Michael. Este ideal atât pentru jocul solo, cât și pentru cel cu partener.

Întâlnirea ta cu funcția de încălzire a vibratorului Pretty Love Michael va fi seducătoare și incredibil de plăcută. Îți poți relaxa mușchii în cel mai eficient și plăcut mod posibil, deoarece se poate încălzi până la 48°C.

Înapoi la blog