Tutorial Oua Vibratoare

Cum se utilizează oul vibrator | Tutorial pas cu pas

Ouăle vibratoare sunt una dintre recomandările mele de top pentru femeile care caută un aparat de masaj personal discret, fără rușine, pentru autoexcitare. Sunt și super ușor de folosit!

Dintre toate vibratoarele feminine, jucăria sexuală cu ouă cu vibrații ocupă un loc special pentru cei care se află la prima experiență, deoarece oferă cea mai subtilă, discretă și ușoară introducere în jucăriile sexuale în comparație cu orice alt soi. Astăzi vom acoperi instrucțiunile de utilizare a unui ou vibrator.

Ouăle vibratoare sunt foarte asemănătoare cu jucăriile sexuale de tip glonț, atât în ceea ce privește aspectul, cât și puterea, dar există câteva diferențe care le fac să iasă în evidență ca o subcategorie de sine stătătoare.

Dacă folosești un ou vibrator de masaj, vei observa instantaneu că se simte diferit față de un vibrator bullet. În ciuda asemănărilor, acestea oferă o senzație contrastantă, ceea ce le face să fie o achiziție demnă de sine stătătoare.

Ce este un vibrator ou?

Oul vibrator este un mic vibrator alungit pentru femei, folosit pentru a stimula clitorisul. Sunt, de asemenea, foarte potrivite pentru a masa perineul, scrotul sau anusul și sunt folosite de cupluri în timpul preludiului & actului sexual. Ouale vibratoare sunt fie cu fir, cu un pachet de baterii separat și o unitate de control, fie un dispozitiv wireless autonom.

Cei mai mulți oameni confundă vibratorul glonț cu oul vibrator. Înainte de a continua, trebuie să precizez că glonțul vibrator are o formă subțire și îngustă (care amintește de un glonț, de unde și denumirea), în timp ce oul vibrator are, la propriu, forma unui ou.

Utilizarea unui ou vibrator pentru orgasme puternice

 Acest tutorial video cu oul vibrator arată modul de bază de utilizare a unei jucării sexuale cu ou pentru un orgasm rapid și puternic. Aceasta este tehnica de bază, demonstrația video simplă pentru începători. Există câteva modalități de a aplica acest lucru și în alte domenii ale vieții tale sexuale:

Îmi place să mă gândesc în afara cutiei atunci când mă gândesc la modalități de a încorpora jucării pentru adulți în viața sexuală. Cei mai mulți clienți presupun că doar femeile vor cumpăra un ou vibrator fără fir și îl vor folosi singure.

Sigur că folosirea unei jucării sexuale tip glonț a fost intenția inițială, dar să știi cum să folosești un vibrator de ouă cu iubitul tău este mai distractiv și mai inventiv pentru amândoi.

 • Masează-l pe clitoris în timpul sexului anal.
 • Glisați-l în punga de pe un ham cu curea, oferind o stimulare pentru purtător.
 • Introdu-l în vagin ca pe o minge de dragoste vibrantă.
 • Încorporează-l în sexul oral - lingeți clitorisul cu limba în timp ce tachinați vaginul sau perineul în timpul felației.
 • Ouăle reîncărcabile, fără fir sau cu telecomandă pot fi purtate discret în public.
 • Atinge ușor mamelonul, mai ales după ce ai aplicat o cremă pentru sfârcuri cu furnicături!
 • Bărbații folosesc oul vibrator în spatele scrotului pentru o stimulare suplimentară în timpul masturbării.

În demonstrația video cu oul vibrator de mai sus, prezint câteva tehnici care creează o excitare sexuală ultra puternică în timpul preludiului cu un ou vibrator de argint. Dacă femeia are un libido scăzut, folosirea jucăriei în acest mod va ajuta corpul să se relaxeze și să intre în starea de spirit pentru dragoste, ceea ce o face o jucărie sexuală super distractivă pentru cupluri. (Bineînțeles că această tehnică poate fi făcută și solo!)

3 moduri de a folosi un Ou Vibrator:

1. Plăcere solo

Femeile care caută un "quickie personal" vor apela la oul vibrator pentru că un orgasm clitoridian vine repede. 

2. Înainte de sex

Femeile cu un libido scăzut sau cu uscăciune vaginală beneficiază de stimularea clitorisului înainte de actul sexual. Aceasta relaxează vaginul și mușchii din interior.

3. În timpul sexului

Cuplurile cărora le place ca orgasmele să aibă loc în mod simultam beneficiază foarte mult de adăugarea unui ou vibrator în repertoriul lor obișnuit.

 Ou vibrator

Cum să folosești oul vibrator înainte de sexul în parteneriat

Când le spun clienților "folosiți-l în timpul preludiului", nu are același impact ca atunci când le spun "folosiți-l chiar înainte de sex". Ce înseamnă asta "a folosi în timpul preludiului"? Ar trebui să o ții pe clitoris și apoi să te oprești imediat ce te simți excitată? Sigur că poți, dar pierzi ocazia!

Ține oul vibrator ferm pe clitoris până când ajungi la orgasm. Menținând o presiune directă și constantă asupra clitorisului, vei atinge punctul culminant în aproximativ un minut. (Dacă ți se pare că nu reușești să-ți pui mintea într-o dispoziție senzuală și să lași orgasmul să urle, încearcă mai întâi solo, dacă te simți inhibată să atingi punctul culminant în fața iubitului tău).

Cine ar trebui să folosească o jucărie sexuală de tip ou vibrator în acest fel?

După orgasm, vaginul se simte liber, relaxat și pregătit pentru penetrare. Vei tânji literalmente după erecția partenerului tău (sau dildo) în interiorul corpului tău. Femeile de vârstă mijlocie și cele în vârstă care consideră că sexul după menopauză este dureros pot face ca acesta să fie mai plăcut cu ajutorul acestei tehnici.

De asemenea, încurajează organismul să producă propria lubrifiere naturală, astfel încât, atunci când are loc penetrarea, aceasta nu merge să tensioneze țesutul intern. Faceți sex DUPĂ ce v-ați dat un orgasm cu oul vibrator.

Secretul important este să te ocupi singură de jucăria sexuală. Atunci când îți lași partenerul să o manevreze, acest lucru se numește "preludiu", care este o modalitate distractivă pentru adulții iubitori de a explora corpul celuilalt într-o manieră sexuală liberă.

Doar că nu știu exact atingerea, presiunea exactă de care ai nevoie pentru a te face să ejaculezi într-un minut. Da, ar trebui să-i lași să folosească oul vibrator pe tine, dar înainte de sex, ar trebui să-l folosești pe tine! Este același concept ca și folosirea unui vibrator baghetă, chiar și formele capetelor sunt similare.

Instrucțiuni pentru oul vibrator

Spre deosebire de stimularea punctuală a clitorisului, aceasta acoperă o zonă vastă și este folosită mai mult pentru excitare sexuală generală, spre deosebire de producerea unui orgasm puternic doar la nivelul clitorisului. Gloanțele tind să fie mai puternice decât ouăle jucării sexuale pur și simplu pentru că ouăle au o zonă mai largă pentru ca undele de vibrație să călătorească, iar puterea se disipează deoarece are o suprafață mai mare de acoperit. Cum se utilizează un glonț vibrator? Acest manual de instrucțiuni detaliază tehnici exclusive pentru acest stil specific.

Femeilor le place oul vibrator pentru că stimulează mai multe zone erogene deodată și are o senzație de tip mai "full on" în comparație cu orice altă jucărie pentru adulți. Vibratoarele de tip ou tind să aibă o senzație mai mult de tip "lovitură joasă", spre deosebire de vibratorul glonț, care are o senzație de tip "ton ridicat". Este la fel de posibil să ai un orgasm cu un bullet ca și cu o jucărie sexuală cu ouă, dar căile pe care le iau pentru a ajunge la punctul culminant final se simt diferit unul față de celălalt.

Acesta este motivul pentru care multe femei care dețin un vibrator glonț dețin și un ou vibrator, deoarece, chiar dacă sunt jucării sexuale semantice (adică strâns legate între ele), ambele aduc în dormitor o experiență diferită și o senzație unică.

 Tutorial pas cu pas utilizare oul vibrator

 1. Activează motorul de vibrare a ouălor la o setare joasă.
 2. Desfă labiile mari și cuibărește oul în vestibul.
 3. Leagănă oul încet înainte și înapoi și în sus și în jos, într-un flux ritmic.
 4. Pe măsură ce îl legeni în sus, apasă mai tare capătul pe clitoris și ține-l apăsat timp de câteva secunde.
 5. În timp ce îl miști în jos, presează-l în orificiul vaginal ca și cum ai vrea să-l introduci complet și ține-l câteva secunde.
 6. Pe măsură ce ovulul se umezește din cauza lubrifierii vaginale, glisează-l mai mult în jos, până la perineu.
 7. Freacă-l cu mișcări circulare de la clitoris la perineu, dar ține-l în permanență ascuns în interiorul labiilor mari.
 8. Opțiunea A: La debutul orgasmului, scoate-l rapid din vestibulul labial, depărtează capișonul clitoridian cu degetele și apasă-l direct pe clitoris.
 9. Opțiunea B: La debutul sau orgasmului, apasă-l în vagin până la jumătate și ține-l acolo. Freacă-ți clitorisul cu cealaltă mână.

Gânduri finale

Utilizarea unui ou vibrator este simplă. Încorporează jucăria sexuală în jocul cu curea, folosește-l cu un dildo sau în timpul sexului cu penetrare. Bucurați-vă de el în public sau în aer liber cu oul vibrator cu telecomandă. Posibilitățile sunt nelimitate, deoarece aceasta este o jucărie sexuală minusculă fascinantă care oferă o plăcere sexuală uriașă.

Înapoi la blog