Dispozitive de castitate: Întrebări frecvente

Dispozitive de castitate: Întrebări frecvente

Ce este un dispozitiv de castitate?

Un dispozitiv de castitate este una dintre cele mai unice și senzuale jucării sexuale din toate timpurile. De fapt, s-ar putea numi chiar mai exact o combinație între o „jucărie sexuală” și un „instrument sexual”. Erotismul său provine din capacitatea sa de a nega plăcerea și satisfacția, mai degrabă decât să-i ofere. O persoană care poartă un dispozitiv de castitate nu va putea să se trezească sau să experimenteze orgasmul. Ei vor supune însăși esența sexualității lor controlului unei alte persoane - în mod specific, persoana care deține cheia care poate debloca dispozitivul lor de castitate. Frumos, stârnitor, chinuitor, sexy și frustrant totul într-unul, un dispozitiv de castitate este cu adevărat un instrument de control sexual, autocontrol și supunere ca nimeni altul!

Pentru cine sunt centurile de castitate?

Ei bine, în general, dispozitivele de castitate sunt destinate băieților și fetelor rele care nu se pot controla și trebuie să li se dea o lecție. Aici, la Hatâr, suntem specializați în dispozitive de castitate masculine, potrivite pentru bărbați de toate formele și dimensiunile (penisurilor). Dacă crezi că o cușcă de penis sau o curea de castitate ar putea fi potrivită pentru tine, încearca să iti pui aceste întrebări: Ești un băiat rău? Te masturbezi prea mult? Te concentrezi uneori mai mult pe propria ta plăcere decât pe cea a partenerului tău? Orgasmele tale sunt scurte și nesatisfăcătoare? Dacă răspunsul la ORICE dintre aceste întrebări este da, atunci răspunsul „pentru cine sunt dispozitive de castitate” ești TU! Ești EXACT genul de om care trebuie închis în propriul său dispozitiv de castitate masculină!

De ce ar trebui sa cumpăr o centura de castitate?

Ar trebui să cumperi un dispozitiv de castitate pentru că vrei să te antrenezi să nu fii controlat de puterea penisului tău. Vei putea să nu mai fi sclavul nevoilor erecțiilor și orgasmelor - și să devii sclav devotat partenerului tău sau ... de ce nu „deținătorul de chei”!
Purtarea unui dispozitiv de castitate te va ajuta să te „deprogramezi” de la școala de gândire „standard” în ceea ce privește masturbarea masculină: că este rapidă, scurtă, la obiect și totul despre „a o termina și a termina”. În schimb, vei afla valoarea controlului și întârzierii orgasmelor, permițându-le să devină mai intense, atractive și plăcute. De asemenea, vei putea să îți abordezi viața de zi cu zi cu capul limpede, deoarece nu te vei mai gândi în permanență la penisul tău sau nu trebuie să te masturbezi sau să ai orgasme constante. Vei deveni mai sensibil, un ascultător mai bun și un partener mai amabil și mai intuitiv pe măsură ce te eliberezi în sfârșit de controlul "cocoșului" tău.

 

Stai puțin! Ce este așa de sexy să nu poți să ai erecție?

Lucrul sexy despre asta este următorul: transmiți controlul asupra penisului, orgasmelor și în multe privințe întreaga ta sexualitate către o altă persoană, de obicei una pe care o iubești și ai încredere, cum ar fi un partener pe termen lung sau un Domn / Doamnă cu care ați semnat un contract. „Negarea” este un aspect bine stabilit al plăcerii, de la a te ține pe marginea orgasmului cât mai mult timp posibil în timpul unei sesiuni de masturbare și a nu coborî o lună întreagă. Un dispozitiv de castitate este cea mai extremă formă de negare, combinată cu elemente de supunere, deoarece orgasmele tale sunt determinate în întregime de o altă persoană. Vei dobândi un control mai bun asupra ta și asupra corpului tău. Vei deveni extrem de sensibil, atât din punct de vedere fizic, cât și emoțional iar corpul tău va fi mult mai susceptibil la tachinări și preludii. În plus, veți învăța cum să te bucuri de elemente sexuale, cum ar fi să te joci cu sfârcurile sau să îți stimulezi prostata, pe care ai fi putut să le neglijezi anterior datorită concentrării tale unice asupra penisului!

 

Serios vorbești? Nu voi mai putea avea erecție deloc?

Da, așa este! Un dispozitiv de castitate îți cuprinde complet penisul într-un tub de silicon, o pungă de piele sau o serie de inele metalice. Instalarea unui dispozitiv de castitate îți va lăsa abilitatea absolut zero de a deveni erect, deoarece penisul tău pur și simplu nu va avea suficient spațiu pentru a se extinde și a se rigidiza în interiorul închisorii sale. Dacă cocoșul tău încearcă chiar să devină greu, dispozitivul tău de castitate va începe să devină incomod și poate chiar dureros, ceea ce îl va trimite pe micuțul tău înapoi în starea sa flacidă mai repede decât poți spune „masturbare”!

 

Voi putea avea orgasm?

Nu, nici tu nu vei putea face asta! La urma urmei, dacă nu poți să ai erecție, atunci nu poți avea, nu? Așa este - nu! Fără capacitatea de a avea o erecție, corpul tău pur și simplu nu va putea avea un orgasm. Dispozitivul tău de castitate se va asigura absolut de ASTA! Fără zvâcniri, tremurături și lăsând loc unor spasme musculare plăcute pe măsură ce lumea „se albește” în spatele pleoapelor în timp ce vă răsturnați în fericire absolută ... toate acestea vor fi absolut imposibile atâta timp cât centura sau cușca sunt blocate ferm în jurul penisului tău. Orgasmele vor deveni o posibilitate doar o dată, DACĂ și DOAR DACĂ deținătorul de chei desemnat alege să îți deblocheze dispozitivul de castitate și să te elibereze!

 

Nici măcar un orgasm de prostată?

Bine, poate nu am fost sincer în întregime cu tine. Voi, bărbații norocoși, după ce v-ați obișnuit cu sentimentul că aveți cocoșul închis într-un dispozitiv de castitate, veți putea să vă "antrenați" corpurile pentru a ejacula într-un mod special care nu implică să vă îngreunați sau să vă atingeți penisul deloc! Aceasta este denumită „orgasm de prostată” sau uneori „mulgere de prostată”, deoarece nu este întru totul similară cu un orgasm „normal”. Partenerul tău, folosindu-și degetele sau o jucărie Hatâr, poate masa pereții interiori ai anusului tău pentru a stimula PROSTATA, o glandă foarte specială în formă de nuc în care este stocată o parte din materialul seminal. Dacă frecați prostata suficient de mult, pur și simplu nu va fi capabil să se țină de tot lichidul și va începe să se scurgă și să se scurgă afară din bietul tău penis neglijat. Așa că vei reuși să-ți scurgi "biluțele" ... dar vom fi sinceri cu tine, probabil că nu te vei simți aproape la fel de bine ca un orgasm în care îți vei atinge penisul și vei ajunge să te simți la fel de iritat și frustrat așa cum ai făcut înainte de începerea sesiunii de „muls”. Ei bine, asta este viața într-un dispozitiv de castitate!

Dar cum rămâne cu urinatul sau "treaba mare"?

Nu-ți face griji! Aceste funcții vitale ale corpului nu sunt restricționate deloc de NICIUNA dintre cuștile și curelele noastre de castitate Hatâr. Majoritatea dispozitivelor noastre de castitate prezintă „fante” sau „găuri” la capăt, care permit trecerea urinei. Veți putea face pipi la fel de normal și regulat ca întotdeauna. În ceea ce privește "treaba mare", niciunul dintre dispozitivele noastre de castitate nu blochează permanent gaura anala (deși se împerechează extrem de bine cu dopurile anale!), Așa că nu ezita să te îndrepți spre baie și să eliberezi după placul inimii!

 

Îi va place partenerei mele dacă port centura de castitate?

Ei bine, din păcate nu putem răspunde la asta. Aceasta este o întrebare foarte personală și răspunsul va diferi pentru fiecare cuplu. Singurul sfat pe care ți-l putem oferi este: Întreabă tu însuți! Adu în discuție interesul pentru o centură de castitate și evaluează reacția partenerei. Unii parteneri sunt extrem de încântați să experimenteze cu tine dispozitive de castitate, în timp ce alții vor fi în regulă când te vei răsfăța cu fanteziile, dar vor prefera să rămână neimplicați și să nu știe de explorarea ta. Poartă o conversație și vezi cum merge - dar vom spune, dacă voi doi sunteți dispuși să o încercați împreună, jocul de castitate masculină poate fi o distracție erotica EXTREMĂ pentru toate părțile implicate!

 

Partenera mea se va distra cat timp eu voi purta centura de castitate?

Da! De fapt, atunci când ești închis într-o cușcă sau într-o centură de castitate, partenera ta va experimenta chiar mai multă distracție, plăcere și satisfacție decât oricând. De ce este așa? Ei bine, pentru că jocul de castitate se referă la negare, iar partenerul închis va fi tachinat și chinuit fiind forțat să-și ignore propriile dorințe. Cuștile de castitate te vor împiedica complet nu numai să ai un orgasm, ci chiar să primești o erecție în primul rând! Cu propria lor plăcere așa de agresiv, sclavii cuștilor se vor concentra pe plăcerea partenerului lor și pe îndeplinirea tuturor dorințelor și fanteziilor lor profunde cu speranța de a-și încheia perioada de închidere sau de a-și câștiga orgasmul puțin mai devreme.

 

Partenera mea mi-a spus să port o centură de castitate. Ar trebui să o port?

Dacă ești pregătit pentru asta, atunci ai un DA absolut! Îți recomandăm cu siguranță să îți asculți partenera dacă a decis că ești un băiat rău care merită să fie închis. Poate că s-au săturat să fie atât de egoiști în pat, sau poate vor pur și simplu să îndeplinească o fantezie de lungă durată - dar oricare ar fi motivul lor, ar trebui să o ascultați. S-ar putea să descoperi (de fapt, probabil că vei găsi) că supunerea față de partenera ta și faptul de a fi un sclav de castitate bun, ascultător, închis, este împlinitor în moduri pe care nu ți le-ai imaginat niciodată! Tot stresul luării deciziilor dispare și te poți relaxa, deoarece tot ce trebuie să faci este să urmezi comenzile și să îți servești deținătorul de chei.

 

Cum îmi conving partenera să îmi scoată centura de castitate? 

Cei mai mulți practicanți ai castității preferă să respecte un program strict. Ziua în care cușca (sau centura) ta va fi îndepărtată, fie și pentru o simplă curățare, fie pentru o șansă de a câștiga plăcere sau chiar un orgasm, va fi programată în avans și cel mai probabil marcată pe un calendar. Acest lucru este atât pentru ca deținătorul de chei să-l tachineze pe partenerul blocat, amintindu-le cât de departe este următoarea lor versiune și astfel încât, dacă se simt într-o dispoziție deosebit de bună, s-ar putea să ai doar șansa de a câștiga o eliminare mai devreme, din cușca lor. În general, acest lucru se poate realiza urmând fiecare regulă pe care o stabilește deținătorul de chei și mergând dincolo de limite: fă treburi prin casă, cumpăra-i partenerei cadouri frumoase și fii întotdeauna dispus și gata să o servești sexual.

 

Cum îmi fac partenerul să mă lase să am un orgasm?

Cu toate acestea, obținerea unei eliberări din cușcă nu înseamnă neapărat că ai obținut și eliberarea sexuală. Dacă ai fost bun, dar nu destul de bun, partenerul tău s-ar putea să te deblocheze pentru o sesiune de tachinare sau pentru câteva preludii fără un „happy end” garantat. Dacă dorești o șansă de a avea un orgasm, mai ales dacă dorești ca acesta să fie mutat în sus și să se întâmple înainte de termen, atunci singura ta opțiune este să fii foarte bun - la cel mai bun comportament al tău, practic perfect în toate modurile. Fa fiecare corvoadă la care te-ai putea gândi, în special cele pe care partenerul tău nu le place. Ascultă și fii ascultător și nu vorbi niciodată cu ei - tratează-i cu o politețe extremă, folosind titluri precum „Stăpâna” sau „Stăpânul” dacă le place. În dormitor, pune întreaga atenție pe partenerul tău, deservindu-l cu nerăbdare, fără a fi nevoie să aștepți să întrebe sau să-l comande. Dacă ești în plus, deosebit de bun, ȘI partenerul tău este într-o dispoziție suficient de bună, s-ar putea să ai șansa să te deplasezi în cușcă - și se va simți uimitor!

 

Care este diferența dintre o centură de castitate și o cușcă de castitate? 

O cușcă de castitate este un „tub” din metal, silicon sau rășină care înconjoară complet întregul penis, precum și care asigură un inel în jurul testiculelor. Se concentrează doar pe securizarea penisului și conține de obicei o fantă pentru a urina și nu are părți care vizează gaura anusului. Deoarece cuștile sunt confortabile, sigure și permit bărbaților să îndeplinească sarcinile necesare la baie fără interferențe, acestea sunt considerate ideale pentru uzura pe termen lung.
Centurile de castitate, pe de altă parte, sunt realizate în general dintr-un amestec de metal (de obicei din oțel inoxidabil) și piele. Se fixează în jurul taliei și rulează o curea între picioare, inclusiv peste testicule si anus. Zona penisului si a testiculelor este făcută ca o clapă mică sau ca o "pungă", făcută fie din piele, fie dintr-o foaie plată de oțel inoxidabil. Multe centuri de castitate masculine au, de asemenea, dopuri de cap, care sunt introduse în anus și ținute strâns în poziție de curelele centurii. Centurile de castitate masculine sunt extrem de plăcute din punct de vedere estetic, dar, deoarece previn urinarea sau defecția, precum și lăsarea liniilor în piele de curelele de piele strânse, acestea sunt mai potrivite pentru utilizarea pe termen scurt, de multe ori doar durata unui joc sexual sesiune.

 

Din ce este făcut acest dispozitiv de castitate?

Ei bine, depinde de cușcă! Așa cum s-a descris mai sus, cuștile de castitate (și curele) disponibile aici la Hatâr sunt fabricate din mai multe materiale diferite. Cele mai populare și mai agreate materiale includ:

  • oțel inoxidabil: un metal lucios, argintiu, rece la atingere și ușor greu;
  • silicon: care este moale și neted ca pielea umană și vine în mai multe culori, inclusiv roz, roșu și clar;
  • rășină: o alternativă ușor mai dură, mai robustă și mai durabilă la silicon, disponibilă și în opțiuni multicolore.

Ce material pentru dispozitivul de castitate cumpărați depinde de senzațiile și texturile pe care le preferați împotriva pielii penisului. Desigur, în multe cazuri, deținătorul de chei va alege cușca pentru tine și nu vei avea deloc o opțiune. Dacă nu ești sigur de unde să începi, încearcă să cumperi o gamă de produse și să scoți fiecare dintre ele printr-o rotire. Poate că penisul tău va găsi chiar că se bucură de greutățile, sentimentele și senzațiile în schimbare de a fi închis în multe cuști diferite!

 

Cum port un dispozitiv de castitate?

Ar trebui să vă puneți dispozitivul de castitate foarte atent pentru a vă asigura că se potrivește corect și nu va fi inconfortabil pentru cocoșel. Dacă alegeți o centură de castitate, asigurați-vă că reglați ambele curele - cea din jurul taliei și cea care vă rulează între picioare - pentru a vă asigura că nu sunt prea largi sau prea strânse. Pe de altă parte, dacă o cușcă de castitate este cu fixare mai rapida, fixați mai întâi inelul ferm în jurul testiculelor înainte de a glisa ușor penisul în partea cu formă de cușcă sau tub. Odată ce dispozitivul de castitate este fixat, cereți partenerului dvs. să vă blocheze ferm. (Nu trebuie să o faci până nu te-ai dovedit, desigur un băiat rău - băieții răi nu pot avea încredere să-și închidă propriile penisuri!) Fa o plimbare prin cameră pentru a te asigura că totul este in regula și se potrivește confortabil, și apoi fa orice ajustări după cum este necesar. Gata - ești cu totul blocat în interiorul noului dispozitiv de castitate!

 

Odată pus, pot să îl mai dau jos?

Desigur că nu! Acesta este scopul unei cuști de penis sau a unei centuri de castitate, în primul rând! Nu îl vei putea elimina - și credeți-ne, am încercat. Puiul tău va rămâne frumos, comod și închis, oricât ai munci pentru a-l elibera. Și ai încredere în noi, nu îți recomandăm să încerci - dacă deținătorul de chei află că ai încercat să te eliberezi mai degrabă decât trebuia, te va pedepsi. Ca un băiat rău, cu siguranță vei avea o perioadă de închidere chiar mai lungă cu pedepse suplimentare, cum ar fi o sesiune de spanking sau treburi suplimentare, de asemenea!

 

Ce fac cu cheile?

Ei bine, cu siguranță nu ar trebui să le ții singur, este sigur. Majoritatea sclavilor de castitate nu pot avea încredere în propriile chei până când nu trăiesc stilul de viață de ani de zile - și poate nici măcar atunci. În schimb, cheile ar trebui predate imediat deținătorului tău de chei, care le va păstra în siguranță până când îți vei obține următoarea deblocare. Acum, câteva sfaturi pentru deținătorii de chei: cușca partenerului tău va veni cu un set de două chei. Acest lucru se datorează faptului că ar trebui să ai întotdeauna unul păstrat într-un loc sigur pentru situații de urgență. Depozitați-l într-un sertar, în cutia de bijuterii, într-o cutie pe care o închiriezi la oficiul tău poștal - locația nu contează, atâta timp cât este 1) sigur și 2) undeva de care nu vei uita niciodată. În ceea ce privește cealaltă cheie, ei bine, asta depinde în totalitate de tine! Lasă-l așezat pe tejghea, atașează-l la cheie, împreună cu mașina și cheile casei, sau chiar pune-l într-o bijuterie frumoasă, cum ar fi un colier sau o brățară pe care să o porți. Amintește-ți, decizia este întotdeauna a voastră, iar sclavul tău de castitate nu primește absolut nicio contribuție!

 

Pot să o port pentru mult timp sau doar pe o perioadă scurtă?

Asta depinde în totalitate de dispozitiv. Cele mai multe cuști de castitate sunt destinate utilizării pe termen lung și pot fi purtate în condiții de siguranță luni sau chiar ani, atâta timp cât sunt menținute curate și li se oferă curățări regulate pentru a elimina transpirația și a alunga bacteriile. Cu toate acestea, există câteva excepții pe care trebuie să le ai întotdeauna în vedere. Curele de castitate cu dopuri anale atașate și cuști de castitate care prezintă dopuri uretrale - practic, orice jucărie care vă blochează abilitatea de a folosi baia, indiferent dacă este „# 1” sau „# 2”, trebuie purtată doar câteva ore la rând fără a lua o pauză. Vrei să suferi, adevărat, dar nu vrei să te îmbolnăvești!

Niciodată nu am utilizat o centură de castitate. De unde ar trebui să încep?

Ei bine, cel mai bun sfat pe care îl au angajații noștri de aici, la Hatâr, este „nu săriți direct în capătul adânc, începeți prin a înota la capătul superficial”. Ce vrem să spunem prin asta? Pur și simplu, nu începeți să purtați cușca penisului timp de câteva zile la rând, fără să o scoți. Acesta este un bilet sigur pentru a te simți rău și inconfortabil, mai degrabă decât pentru a vă vedea cușca de castitate ca o experiență intens erotică și plăcută (sau frustrantă). Vrem să ne iubești cuștile, să nu te simți enervat și chinuit de ele! Deci, începe cu perioade mai scurte și lucrează până la o purtare mai îndelungată. Primele câteva ori, puneți cușca de penis câteva ore (și nu uita să faci o plimbare pentru a te asigura că se simte confortabil) înainte de a o scoate și de a iti oferi o pauză. Odată ce ești bine cu câteva ore, poți lucra până la o zi întreagă, câteva zile simultan, o săptămână și, în cele din urmă, uzură permanentă cu pauze numai atunci când deținătorul de cheie îți permite!

 

Cum aleg între o cușcă sau o centură de castitate?

Alegerea între o cușcă de penis și o curea de castitate începe mai întâi hotărând ce fel de experiență de castitate preferi. Dacă dorești un blocaj pe termen scurt, cu accent pe aspectul estetic și care arată sexy pentru partenerul tău, atunci o centură de castitate este potrivită pentru tine. Se potrivește perfect cu alte îmbrăcăminte din piele și dantelă, și îi va oferi partenerului tău un adevărat tratament pentru ochii lui de fiecare dată când te vede. Cu toate acestea, dacă dorești să îți închizi penisul zile și săptămâni la rând, atunci o cușcă de castitate va fi cu mult mai rapidă. Acestea sunt construite în mod robust pentru a fi purtate pe termen lung, permițându-ți să dormi, să porți haine normale și chiar să faci pipi în mod regulat. Desigur, dacă nu poți decide între aceste două opțiuni, există întotdeauna o a treia cale pe care o poți lua - cumpărarea uneia (sau mai multe!) din fiecare și purtarea cuștii în timpul vieții de zi cu zi, pentru fetiș. petreceri, aniversări cu partenerul tău sau alte ocazii speciale!

 

Ar trebui sa cumpăr o cușcă de castitate mare sau mică?

Depinde. Ai un penis mare sau unul mic? Cel mai important lucru despre o cușcă de penis nu este dacă este una mare sau una mică, ci să ți se potrivească corect. Cel mai bun tip de cușcă pentru penis este unul care se cuibărește bine în jurul cocoșelului tău, fără a te strânge prea tare sau a-ți forța capul să se blocheze de capăt. O cușcă de penis care este prea mică poate ciupi pielea foarte sensibilă a penisului, în timp ce una cu dimensiuni prea mari se poate freca împotriva ta și poate provoca frecare, piele înroșită și chiar erupții cutanate. Deci, atunci când alegi cușca de castitate, ia măsurători precise și nu le subestima sau nu le supraestima. Apoi, alege dimensiunea coliviei care se potrivește cel mai bine din colecția noastră extrem de extinsă Hatâr. (Acum, unii bărbați au raportat că penisul lor se micșorează cu până la un centimetru după uzura extinsă a cuștii de castitate - dacă te afli în această situație, răsfață-te cu o cușcă de cocoșel nouă, de îndată ce observi că precedentul nu se mai potrivește)

 

Ar trebui să cumpăr de metal, plastic sau piele?

Din nou, depinde, dar de data aceasta, decizia depinde în totalitate de tine. Toate materialele cuștilor sunt sigure, confortabile și aprobate pentru uzura pe termen lung, astfel încât alegerea se bazează în totalitate pe preferințele tale personale. Dacă îți place un sentiment mai intens care va crea senzația de a fi „în închisoare” și încuiat după gratii, atunci metalul - în special oțelul inoxidabil - este cu siguranță calea de urmat. Dacă pielea ta este mai sensibilă și ai nevoie de ceva cu o senzație mai fină, atunci caută ceva de genul silicon, plastic sau rășină. În cele din urmă, pielea are o atracție estetică extremă și este cea mai potrivită pentru bărbații cu tendințe de modă care doresc ca penisul lor să arate grozav chiar și în timp ce rămâne bine închis!

 

Ajutor! nu mi se potrivește cușca de castitate!

Dacă cușca ta de castitate se simte prea mare sau prea mică, atunci șansele sunt să fi ales din greșeală una care nu este pe dimensiunea potrivită pentru tine. S-ar putea să observi probleme de dimensiune dacă simți cușca ciupindu-ti penisul, mai ales la cap, dacă îl simți "strivit" în cușcă, fără spațiu, fără ca pielea să "respire", dacă transpirați excesiv, dacă penisul vă freacă exteriorul cuștii sau dacă pielea ta se înroșește, se irită după ce ai purtat cușca și te-ai plimbat. Dacă întâmpini oricare dintre aceste probleme, este timpul să faci o verificare a dimensiunii. Re-măsori atât lungimea, cât și circumferința penisului, apoi cauți să cumperi o cușcă de penis mai potrivită pentru a evita orice disconfort suplimentar. (Și dacă te afli în această situație, deoarece penisul tau a devenit de fapt mai mic datorită faptului că a fost închis tot timpul, atunci felicitări! Esti pe drumul cel bun pentru a deveni sissy-ul perfect. Perfect pentru ca deținătorul de chei să se bucure umilitor!)

 

Ajutor! Centura mea de castitate mă rănește/ este inconfortabilă!

Scoate imediat cușca dacă observi oricare dintre următoarele: durere, mâncărime, piele brută / roșeață, disconfort, erupție cutanată, sângerare, ciupire a pielii sau orice altceva „lucruri dureroase, altele decât frustrarea ta de a nu putea avea erecție sau un orgasm ". Toate acestea sunt semne că totul nu este bine în stilul tău de viață de castitate. Cu toate acestea, înainte de a te speria prea tare, respira adânc și încearcă să nu îți faci griji - majoritatea acestor probleme sunt extrem de minore și pot fi rezolvate aproape imediat, lăsând din nou totul frumos si confortabil. Șansele sunt ca cușca ta sa aibă nevoie doar de o curățare! Scoateți cușca și oferă-i o spălare minuțioasă, asigurându-te că îndepărtezi orice transpirație, bacterii, lubrifianți sau orice alt material care s-ar fi putut acumula în interior. În majoritatea cazurilor, acest lucru va fi suficient pentru a rezolva orice probleme pe care le-ai putea avea cu dispozitivul tău de castitate. Cu toate acestea, dacă tot nu se rezolvă problema, ar putea fi timpul să începi să te răsfeți cu o cușcă de penis Hatâr noua sau cu o curea de castitate!

 

Ajutor! Centura mea de castitate este prea strâmtă / prea largă!

Aceasta are o soluție rapidă. Centurile noastre de castitate Hatâr sunt foarte reglabile și pot fi strânse și slăbite atât în jurul taliei, cât și între picioare. Dacă simți că centura ti se potrivește prea strâns sau prea slab, asigurate că te oprești și rezolvi imediat problema, deoarece ignorarea acesteia poate duce rapid la roșeață, mâncărime a pielii și chiar la frecare. Reglează-ți centura de castitate trăgând de curele până când simți că se potrivește corect. O centură bună de castitate ar trebui să fie strânsă împotriva ta și să-ți acopere complet penisul, astfel încât să nu poată deveni tare, dar nu ar trebui să sape în piele sau să lase urme permanente după ce ai scos-o. Ia-ti întotdeauna puțin timp suplimentar pentru a te asigura că dispozitivul tău de castitate se potrivește corect, deoarece îți poate economisi durere și disconfort.

Ar putea oricine sa vadă că port o centură de castitate?

Doar dacă nu vrei! Deoarece îți păstrează penisul frumos și flasc și previn acele erecții nedorite și nefericite, dispozitivele de castitate sunt de obicei destul de ușor de ascuns. Vei putea să îți derulezi stilul de viață închis fără ca prietenii, familia sau colegii tai să fie nevoiți să afle că ești un băiat rău care are nevoie de orgasmele lui refuzate și controlate de un partener dominant. Cu toate acestea, îți recomandăm să cumperi câteva perechi de lenjerie intimă, mai strânsă, care să susțină greutatea cuștii de castitate sau a centurii și să nu lase nicio umflătură revelatoare pentru cei din jur. Slip, boxer, bretele și alte lenjerie de corp sport și, desigur, chiloții de dama dantelate, mătăsoase, cu volane, fac toate lenjerie intimă perfectă pentru a se asocia cu dispozitivul tău de castitate. Dacă alegi lenjeria intimă potrivită și rămâi în hainele mai largi din viața ta de zi cu zi, evitând în același timp aspectul etanș, „pictat pe pantaloni”, micul tău jenant secret de castitate va rămâne perfect în siguranță de persoanele pe care le întâlnești.

Va fi penisul meu sănătos dacă voi purta un dispozitiv de castitate?

Cu siguranță va fi! Dispozitivele de castitate atât ale centurilor, cât și ale cuștilor sunt complet sigure și pot fi utilizate de bărbați de toate formele și dimensiunile, fără a fi nevoie să îți faci griji cu privire la dezvoltarea oricăror probleme de sănătate. S-ar putea să-ți găsești penisul micșorându-se cu câțiva centimetri - poate chiar până la un centimetru! - și s-ar putea să fii mai lent in obținerea erecției chiar și în perioadele în care ești în afara cuștii sau a centurii, deoarece penisul tău s-a obișnuit atât de mult să fie închis. Cu toate acestea, chiar și aceste mici dezavantaje sunt complet compensate de capacitatea cuștii de a te transforma în sclavul de castitate supus perfect pentru partenerul tău, precum și de a deschide o lume largă de posibilități sexuale prin deblocarea abilității tale de a trece la orgasm „netradițional”. „metode de stimulare, cum ar fi modificarea sfârcurilor sau masarea prostatei. Pe scurt, „urcările” de a purta o cușcă și de a te închide în castitate pe termen lung sau permanent depășesc cu siguranță „coborâșurile”!

 

Dispozitivul meu de castitate devine murdar. Ce ar trebui să fac?

Centurile de castitate și cuștile pentru penis sunt destul de uimitoare, dar, din păcate, există un mod în care nu sunt absolut perfecte - nu se auto-curăță. Transpirația, murdăria și murdăria se vor acumula inevitabil în interiorul cuștii, mai ales dacă o porți 24/7, ca să nu mai vorbim de lubrifiant și, eventual, chiar de pre-ejaculare sau de ejaculare, dacă partenerul tău decide să îți facă un muls de prostată în loc sa îți permită să ai un orgasm „complet”. Când începi să observi această acumulare - de obicei la fiecare 2-3 săptămâni, posibil o dată pe lună dacă ai grijă să rămâi curat în mod special - asta înseamnă că este timpul să îți deblochezi cușca și să o cureți. Folosește apă fierbinte și săpun antibacterian pentru a te asigura că atât interiorul, cât și exteriorul cuștii se vor curăța corect și nu uita să îți speli propriul penis în timp ce te bucuri de scurta sa perioadă de libertate. Usucă cușca complet înainte de a o pune la loc, deoarece metalul umed sau plasticul pe piele este vinovatul din spatele majorității cazurilor de frecare incomodă. Desigur, dacă nu te poți abține să îți ții mâinile cuminți de la penis, ar fi bine să apelezi la deținătorul cheii pentru a supraveghea - doar pentru că îți faci curățenia necesară nu îți oferă o pasă gratuită pentru a încălca regulile!

 

Dispozitivul meu de castitate începe sa miroasă urât. Ce fac?

Un alt efect secundar pe care l-ați putea experimenta dacă vă angajați într-un stil de viață permanent al castității este că, din când în când, cușca ta începe să miroasă urat. Nu te panica - acesta este aproape întotdeauna rezultatul acumulării de transpirație și murdărie pe care tocmai am discutat-o ​​în răspunsul anterior. Și, la fel, poate fi reparat printr-o simplă curățare. Folosește MULT săpun și chiar și mai multă apă fierbinte pentru a curăța orice urmă de miros urât atât din cușca ta, cât și din penisul tău (nu uita, pielea transpirată poate mirosi și ea destul de coaptă!) Îți recomandăm cu siguranță să folosești un instrument, cum ar fi un prosop sau burete care poate atinge toate marginile mici și colțurile coliviei cocoșelului și poate spăla până la ultimul pic de murdărie. Dacă dorești să utilizezi un săpun sau o loțiune parfumată pentru a înlocui parfumul neplăcut cu unul mult mai frumos, asigura-te întotdeauna mai întâi ce ingrediente conține. Folosește doar săpunuri cu parfumuri naturale, deoarece substanțele chimice cu parfum artificial pot lăsa un reziduu urât în ​​interiorul cuștii penisului, ceea ce îl face să aibă nevoie de o altă curățare mult mai devreme.

Am probleme cu somnul când am dispozitivul de castitate pus. Ce ar trebui sa fac?

Aceasta este o problemă pe care mulți bărbați o raportează că s-au confruntat în primele zile ale purtării unei centuri de castitate sau mai ales a unei cuști de penis. Dacă te confrunți cu acest lucru, să știi că nu ești singurul, iar majoritatea bărbaților vor avea această dificultate la un moment dat sau altul în timp ce se obișnuiesc cu sentimentul că își închid cocoșeii permanent. Din fericire, cercetările practice efectuate de proprii membri ai personalului de la Hatâr au descoperit că există o soluție destul de simplă pentru dificultățile de somn induse în cușca de castitate: acordând o atenție suplimentară poziției în care adormi noaptea și ai grijă să alegi o poziție care suportă greutatea cuștii tale. Încearcă să dormi pe spate, unde penisul tău închis poate să se odihnească de stomac și să nu se miște sau să sară în timpul nopții. Alternativ, poți încerca să dormi pe o parte în timp ce ți o pernă de corp, un animal de pluș mare sau chiar corpul partenerului tău - atâta timp cât te asiguri că alegi un obiect care iti va amortiza confortabil puiul blocat toată noaptea.

Nu pot să îmi țin mâinile cuminți când dispozitivul meu de castitate este scos. Ce să fac?

O, nu ești doar un băiat rău! Da, este trist, dar adevărat - acesta este un obicei prost din care atât de mulți băieți răi trebuie să fie instruiți de către deținătorii lor de chei. Scoateți cușca, fie pentru a o curăța, fie pentru că trebuie ajustată, fie pentru că partenerul tău a decis că ați fost suficient de bun pentru a merita o perioadă de deblocare, iar apoi vederea bietului tău penis neatins chiar acolo devine atât de tentant. Pur și simplu nu-ți poți ține mâinile departe de el .... îți spui că va fi doar o atingere, o singură lovitură și, înainte de a-ți da seama, ai pierdut tot controlul și te smulgi frenetic în speranța de a ajunge orgasm înainte ca deținătorul cheie să observe. Stop! Oprește asta chiar acum! Știi, adânc în inima ta, că orice orgasm ascuns pe care l-ai putea experimenta acolo nu va merita pedeapsa - și mai ales nu merită cât de dezamăgit de tine va fi deținătorul cheii. În schimb, de îndată ce observi că te confrunți cu această problemă, spune-i imediat deținătorului de chei. Îngenunchează și imploră-i ajutorul, iar ei îți vor lega mâinile sau te vor pune și îți vor scoate singuri cușca până când vei fi antrenat cu succes din acest mic obicei prost.

 

Cat timp va ține cușca mea până când va trebui sa îmi cumpăr alta nouă?

Dacă ai grijă să o cureți regulat și ești atent cu ea, atunci o curea sau o cușcă de castitate bună poate dura luni sau chiar ani! Cuștile pentru penis și centurile de castitate sunt fabricate din materiale rezistente și de lungă durată, cum ar fi siliconul versatil și oțelul inoxidabil puternic. Cu toate acestea, dacă nu ai mare grijă de dispozitivul tău de castitate, acest lucru poate duce la degradarea rapidă a calității și la necesitatea înlocuirii sale mai repede decât te-ai fi putut gândi. Așadar, asigura-te întotdeauna că îți tratezi cușca sau centura corect dacă dorești ca aceasta să facă parte din viața ta și din relația ta pentru o lungă perioadă de timp!

 

Pot sa port lenjerie intima cu centura de castitate?

Da! Absolut! De fapt, este recomandat să porți lenjerie de corp peste cușca penisului sau centura de castitate, deoarece ar putea să iti traga penisul în jos într-o poziție incomodă, mai degrabă decât să stai bine și sigur așa cum ar trebui. Lenjeria intimă bine echipată oferă sistemul perfect de susținere pentru dispozitivul tau de castitate - în special o cușcă pentru penis, care este în general puțin mai grea și mai densă decât o centură de castitate - și își menține greutatea echilibrată și împiedică să devină prea grea chiar dacă o porți toata ziua. Alege o pereche de lenjerie intimă, confortabilă, care se prinde strâns de conturul cuștii. Încearca slip, boxer, bretele sau chiloți de boxer și stați departe de orice lucru prea slăbit sau larg, cum ar fi boxerii simpli, deoarece nu vor avea deloc un efect special. 

 

Pot sa utilizez alte jucării sexuale împreună cu dispozitivul meu de castitate?

Da! Aici, la Hatâr, suntem TOTI pentru inovație și explorăm pe deplin fiecare aspect al sexualității tale. Încurajăm ferm clienții noștri să își extindă orizontul și să nu se limiteze niciodată să rămână cu o singură jucărie sexuală. Deci, chiar dacă ai decis că iubesti cuștile de penis și că castitatea permanentă este stilul de viață potrivit pentru tine, asta nu înseamnă că trebuie să spui „nu” tuturor celorlalte jucării și instrumente uimitoare din catalog. Există o mulțime de jucării sexuale care pot fi folosite pentru genul de joc „tachinat și negat” care refuză orgasmul, care reprezintă nucleul a ceea ce face castitatea masculină atât de al naibii de sexy. Așadar, asigura-te că explorezi în afara colțului coliviei și răsfața-te - sau răsfăța-ți deținătorul de chei - cu cumpărături în toate colecțiile vaste și variate de echipamente erotice ale lui Hatâr!

 

Ce jucării sexuale se potrivesc cu dispozitivele de castitate?

Castitatea se împerechează perfect cu BDSM - de ce nu utilizati un set de cleme pentru mamelon sau o lesă pentru a merge cu cușca ta de oțel strălucitoare? Și, desigur, pentru deținătorii de chei, avem o gamă amețitoare de jucarii care te vor lăsa să ii tachinezi anusul omului tău închis și să-i mulgi prostata. Nu vei mai avea nevoie niciodată de penisul lui lipsit de valoare, jalnic, din nou, cu toate curelele, dildo-urile și dopurile pe care le avem de vânzare! Într-adevăr, răspunsul la „ce jucării sexuale se potrivesc bine cu un dispozitiv de castitate” este „TOATE”. Nici macar cerul nu mai este limita! Limita este doar in capul nostru!

Înapoi la blog