Dușul anal pentru începători: cum să te pregătești pentru sexul anal

Dușul anal pentru începători: cum să te pregătești pentru sexul anal

E întotdeauna frustrant ori de câte ori căuti pe Google „curățarea anală” sau „cum se folosește un duș anal”. Pe de o parte, exista ghiduri extreme de duș gay care să iti spună cum să te pregătesti pentru un fist de la 20 de persoane, pe de altă parte,  exista scriitori pentru reviste pentru femei care știu în mod flagrant despre sexul anal și vorbesc despre asta de parcă ar fi fost cel mai dureros și terifiant lucru de pe fața pământului.


Există o mulțime de teamă și neînțelegere în ceea ce privește pregătirea pentru sex anal, cu meme-ul „Pregătește-ți anusul” probabil că sperie pe unii nou-veniți care se joacă cu fundul! Cu toate acestea, aici iti voi oferi un ghid simplu și direct despre cum să te pregătesti pentru sexul anal.

Ce este dușul anal?

Ai nevoie de o definiție generală de duș anal? Ei bine, dușul anal este actul de a iti curăța cavitatea anală pentru a te pregăti pentru sex anal. Scopul dușurilor este de a reduce la minimum șansele ca caca și / sau mirosurile urâte să iti ruineze sesiunea de sex anal. Majoritatea dușurilor folosesc apă simplă pentru a iti curăța rectul, dușorul „stoarce” sau „scoate” apa de mai multe ori pe tot parcursul procesului. Acesta este conceput pentru a spăla bucăți mici sau mari de caca care altfel ar perturba sexul anal.

Atentie! Dușul prea des poate duce la multiple probleme în interiorul colonului, cum ar fi iritație, constipație și „dependență de duș” - nu faceți mai mult decât trebuie.

Diferite tipuri de duș anal

Există 4 tipuri principale de duș anal pe care le vei întâlni și acestea sunt:

  • Clisme de duș - duze de duș care se atașează la furtunul de duș
  • Irigator cu pompă - clisme în formă de bulb care sunt utilizate în mod obișnuit înainte de sexul anal
  • Clisma Fleet - clisme medicale umplute cu soluție salină specială
  • Punga de clismă - pungi de clismă de modă veche, care sunt puțin depășite și lente

Cu toate acestea, nu aș recomanda, în general, clisme Fleet, deoarece soluția salină din interiorul acestora poate avea efecte secundare urâte și iti poate irita colonul. Unii oameni golesc lichidul din ele și le umplu doar cu apă obișnuită, dar asta pare o risipă de bani, cu excepția cazului în care iti place foarte mult forma sticlelor de clismă Fleet.

De asemenea, nu aș recomanda pungi de clismă old-school pur și simplu pentru că sunt lente și laborioase de utilizat. De asemenea, arată destul de medical și depășit, ceea ce nu ajută la obținerea unei stări de spirit pentru un sex anal.

Din experiența mea, clismele de duș și becurile de clismă sunt cele mai bune instrumente pentru a iti pregăti anusul pentru penetrare. Dacă ești o doamnă curioasă sau dacă din orice motiv este prima dată când vei face sex anal (sau dacă pur și simplu vrei să folosești un dop anal și vrei să ai anusul curat), acestea sunt clismele pe care ți le-aș recomanda. În secțiunile următoare, vom analiza mai detaliat clismele de duș și irigatoarele de clismă.

Cum să utilizezi un irigator de duș

Seturile de clismă de duș sunt o modalitate rapidă și eficientă de a iti curăța fundul atunci când te pregătesti pentru sex anal. Presupunând că ai fixat ferm duza de duș de furtunul de duș, iată ce trebuie să faci:

1. Pornește apa!

Asigura-te că apa este călduță - nu prea fierbinte și nici rece. Ar trebui să poți clăti interiorul încheieturii mâinii fără ca temperatura să se simtă inconfortabilă - cam ca atunci când testezi temperatura biberonului unui bebeluș. Nici presiunea apei nu trebuie sa fie ridicol de mare. Dacă îndrepți duza de duș drept în sus, apa ar trebui să se ridice cu aproximativ 13 cm înainte să înceapă să cadă din nou.

2. Îndreaptă duza spre anus

Presiunea apei clismelor de duș este suficient de mare încât să nu fie nevoie să introduci duza. Dacă iti sprijini duza de gaură și iti relaxezi pur și simplu mușchii sfincterului; apa va intra în mod natural în corpul tău.

Este greu să iti relaxezi anusul atunci când există un șuvoi de apă care bate peste el, dar este genul de lucru cu care te obișnuiesti. Dacă ai experiență cu sexul anal, vei fi obișnuit să iti forțezi anusul să se relaxeze!

3. Umple-ți fundul cu apă timp de 5 secunde

5 secunde ar trebui să fie suficiente pentru ca apa sa ajunga in colonul inferior. Nu vrei să-ți umple fundul prea mult timp - cu cât apa trece mai sus în colon, cu atât este mai lung și mai dificil să o scoți din nou. Majoritatea sexului anal necesită doar curățarea primelor 6 sau 7 centimetri de fund - nu vom face scufundări aici.

4. Ține câteva minute

Dacă poți, strânge-ți gaura anusului și păstrează apa în tine timp de 30 de secunde sau 2-3 minute, dacă este posibil. Personal îmi place să scot dușul și să sar în sus și în jos pe o suprafață uscată, încurajând apa să curățe toate colțurile din interiorul meu. Dacă încerci să fi discret sau dușul este alunecos, atunci nu este recomandat să sari în sus.

5. Scoate apa!

Îndepărtează apa murdară din fund! Poți ieși din duș și fa acest lucru la toaletă, dacă doresti, sau poți face acest lucru direct în canalul de duș, dacă esti pregătit să faci față oricărui excrement care ar putea ieși. Dacă vei stropi în canalul de duș, asigură-te că capacul de evacuare este oprit și fii pregătit să folosești jetul de apă pentru a sparge bucăți mai mari de ...

Uneori vei avea de-a face doar cu apă maro, în timp ce alteori o vei avea de-a face cu caca solid. Depinde de digestia ta, de ceea ce ai mâncat recent, dacă ai făcut deja caca în acea zi și multe altele.

6. Clătește și repetă!

Repeta procesul de mai sus până când apa iese limpede și fără miros urât. Acest lucru poate dura 5 sau mai multe repetări, în funcție de zi, deci fi pregătit pentru o sesiune lungă de duș.

7. Curăță-ți gaura

Când ai terminat, asigura-te că ti-ai curățat orificiul exterior cu apă și săpun sau cu un șervețel pentru bebeluși. Nu are rost să iti cureti fundul pentru sex anal dacă orificiul exterior are miros de rahat.

Cum se utilizează un irigator cu pompa

Utilizarea unui irigator cu pompă este similară cu utilizarea clismei de duș, dar durează puțin mai mult în medie. Cu toate acestea, irigatoarele cu pompa sunt în general destul de sigure și ușor de utilizat. De asemenea, sunt foarte ușor de ambalat și de plecat în excursii, astfel încât să iti poți curăța cavitatea anală în mișcare, dacă dușul hotelului tau nu este compatibil cu duza de duș.

1. Umple irigatorul

Scoate secțiunea de gură și umple pompa până sus cu apă călduță. Ca și în cazul tuturor dușurilor, apa nu trebuie să fie prea caldă sau prea rece. Odată ce este umplut în partea de sus, atașeaza din nou canalul și menține-l în poziție verticală pentru a opri scurgerea apei.

2. Lubrifiază

Lubrifiaza vârful canalului și / sau anusului înainte de introducere. S-ar putea să doresti să iti atingi fundul câteva minute cu lubrifiant pentru a-l încălzi.

3. Scoate aerul

Ia irigatorul în mână și strânge ușor pompa până când o cantitate mică de apă iese la capăt. Acest lucru ajută la eliminarea oricărui aer din duză înainte de introducere.

Acesta este același principiu ca medicii care scot mereu un pic de lichid dintr-o seringă înainte de o injecție - injectarea de aer în fluxul sanguin poate fi fatală. Nu vei muri dacă iti împingi aerul în fundul tau, dar probabil că vei avea flatulente.

4. Introdu gura de scurgere

Introdu ușor gura lubrifiată de aproximativ 1-2 centimetri în interiorul anusului - nu prea departe. Opriste-te dacă te simți inconfortabil.

5. Strânge pompita

Strângeți ferm pompa, forțând apa sa intre in fund. Este posibil să trebuiască să storci pompa destul de greu pentru a face acest lucru și este normal ca pompele mai ieftine să se scurgă puțin în timpul acestui proces. După ce ai stors tot ce poți, scoate gura de scurgere.

6. Ține înăuntru

La fel ca și cu clisma de duș, încearca să iti strângi anusul și ține apa timp de 30 de secunde până la 2-3 minute, dacă este posibil. Din nou, sărind în sus și în jos (dacă este sigur), poate ajuta apa să iti curățe interiorul mai eficient.

7. Elimină apa

Îndepărteaza apa în canalul de duș sau toaletă neacoperit, în funcție de preferințe. Reține că este posibil să ai nevoie să faci față la bucăți mari de caca, astfel încât toaleta este de obicei cea mai sigură opțiune.

8. Clătește și repetă

Repeta acest proces până când apa iese limpede și curată, mirosind a apă mai degrabă decât la ... rahat. S-ar putea să fie nevoie să repeți acest proces de peste 5 ori, deși consider că de 2-3 ori este de obicei suficient.

9. Curata gaura anusului

Foloseste un șervețel pentru bebeluș sau săpun și apă pentru a iti curăța gaura anusului la exterior după ce ai terminat. Nu folosi hârtie igienică, deoarece tinde să lase pe gaură fibre mici de hârtie care nu sunt chiar erotice.

Sfaturi pentru dușul anal

Acum știi cum să folosești un duș anal, iată câteva sfaturi generale despre dușarea anală pentru a te ajuta cu escapadele tale sexuale anale!

Mănâncă o dietă bogată în fibre

Consumul unei diete bogate în fibre iti normalizează mișcările intestinale și te ajută să iti menții sănătatea colonului. Acest lucru face ca fecalele să fie mai „curate” și „uniforme” la ieșire. De asemenea, ar trebui să încerci să eviți alimentele fierbinți / condimentate înainte de sexul anal și, dacă esti sensibil la produsele lactate, evita-le și pe acestea.

Duș anal de casă

Dacă esti pe punctul de a face sex anal și nu ai la dispoziție o clismă de duș sau o clismă, atunci o sticlă de apă cu capac în stil sport este un duș anal de casă atunci când nu ai o opțiune mai bună.

Cântărește-te înainte de a începe

Vrei să te asiguri că toată apa a părăsit corpul tău? Încearcă să te cântărești înainte să te duci, să notezi greutatea și apoi să te cântărești din nou după ce ai terminat. Dacă greutatea a crescut, este posibil să rămână puțină apă în interiorul colonului. Reține că ai nevoie de scale foarte precise pentru aceasta.

Ia în considerare să nu faci duș deloc!

Devine din ce în ce mai popular să eviți cu totul dușurile anale dacă „simți” că ești gol. Dacă tocmai ai avut recent o mișcare intestinală și fundul „se simte gol”, există o șansă puternică să fii pregatit pentru sexul anal. Te obișnuiești să simți acest sentiment „gol” după un timp. De fapt, unii medici recomandă evitarea dușurilor înainte de sexul anal sau doar dușarea unei cantități foarte mici.

Înapoi la blog