Ghid complet pentru chiloții vibratori

Ghid complet pentru chiloții vibratori

Chiloții vibratori sunt jucării sexuale relativ moderne care pot să ducă orice femeie la orgasm oricând, oriunde! Dar nu toate produsele din această categorie sunt potrivite pentru tine. Citește în continuare pentru a afla ce sunt, cum se utilizează, și mai ales ce trebuie să eviți când cumperi lenjerie intimă vibratoare.

Ce sunt chiloții vibratori? 

Ce este mai bun decât un vibrator? Un vibrator fără mâini - și aici intră în scenă chiloții cu vibrații. 

 În timp ce această jucărie sexuală vine în diferite stiluri (de la chiloți cu un buzunar pentru un vibrator cu glonț până la vibratoare care se prind în lenjeria intimă aleasă de tine), toate au același scop general, și anume acela de a te stimula în timp ce mâinile tale sunt ocupate cu alte lucruri. 

Sunt o modalitate excelentă de a injecta ceva noutate și emoție în rutina ta de sex solo sau în doi. Intrigat? Mai jos vom vedea de ce adăugarea de chiloți vibratori la stocul de jucării sexuale îți poate face viața sexuală mai fierbinte și mai bună. 

Ești gata să încerci chiloții care vibrează sau un vibrator portabil conceput pentru a fi introdus în chiloții tăi? În ultimii câțiva ani, aceste jucării sexuale au primit un upgrade serios, probabil datorită tehnologiei avansate și, de asemenea, apariției lor în Fifty Shades of Grey, care a stârnit o cerere uriașă.  

Cum funcționează lenjeria intima vibratoare? 

De ce anume poate fi atât de sexy purtarea chiloților cu vibrații? În primul rând, vibratoarele în general îți pot aduce o mulțime de plăcere. Cele mai multe femei au mai multe șanse de a experimenta un orgasm atunci când folosesc un vibrator. Un vibrator este capabil să se miște la o viteză mai mare decât o mână sau un penis. În plus, vibratoarele tind să se concentreze pe stimularea clitorisului, care este necesar pentru ca multe femei să aibă un orgasm. 

Chiloții vibratori sunt mai mult decât atât. Ei îți permit să porți discret și să îți duci jocul și plăcerea oriunde vrei să mergi. Asta poate însemna din cameră în cameră în propria casă sau apartament. Dar, datorită controlului de la distanță sau a unei aplicații de conectare prin Bluetooth, majoritatea chiloților vibratori pot fi folosiți în afara casei tale pentru a te juca în public, permițându-ți ție sau unui partener să modificați intensitatea și viteza de vibrație fără a fi nevoie să intri în lenjeria intimă. 

Care sunt beneficiile utilizării de bikini vibratori? 

Să porți o pereche de chiloți cu vibrații în timp ce faci cumpărături, de exemplu, poate fi grozav pentru distracția solo. Te poți preface că derulezi Instagram sau că iei ceva din geantă - când de fapt dai viteză la vibrator. Este foarte încurajator să-ți stăpânești sexualitatea într-un mod atât de tabu ca acesta. 

Pentru că le poți folosi în public ele pot satisface voyeurul și exhibiționistul nostru interior. În timp ce exhibiționismul și voyeurismul pot fi fantezii dificile de adus la viață (sexul în public este ilegal, iar consimțământul este necesar dacă privești pe cineva făcând sex sau dacă faci sex în fața lui), vibratoarele pentru chiloți le fac mai discrete. Ai putea purta un vibrator de chiloți la restaurantul tău preferat, astfel încât să poți să te bucuri și partenerul tău să te privească. 

Un alt beneficiu: folosirea unui vibrator de chiloți care are o telecomandă îți permite să te bagi în lumea sexului pervers. Îi cedezi literalmente controlul partenerului tău, ceea ce cu siguranță nu este un act sexual tipic. 

Ce caracteristici ar trebui să caut atunci când cumpăr bikini cu vibrații? 

Dacă acesta este primul bikini cu vibrații pe care îl iei în considerare, sau dacă ai mai ales unul înainte și pur și simplu nu ți-a plăcut, iată un mic ghid pentru a te ajuta să îți dai seama cum toate opțiunile diferite îți vor afecta experiența.  

Vibratoare pentru chiloței controlate de aplicație vs. vibratoare cu telecomandă 

Există mai multe motive pentru care tind să prefer vibratoarele de chiloți controlate prin aplicații în locul celor controlate de la distanță. Acestea fiind spuse, cred că și telecomenzile au beneficiile lor și voi avea grijă să le subliniez. 

În primul rând, o mulțime de telecomenzi fizice au doar un singur buton care trece prin câteva modele și intensități presetate. Acesta este cazul vibratoarelor pentru chiloți, cum ar fi Mantric și Leaf+Spirit.

 

 

Găsesc acest lucru puțin frustrant, deoarece trebuie să fac clic de mai multe ori pentru a ajunge la unul sau două moduri care îmi plac. Și în timp ce mă aflu în maratonul de clicuri până la modul meu preferat, mă confrunt cu o avalanșă de moduri variate. Pur și simplu mă scoate din starea de spirit și nu permite creșteri graduale care să mă entuziasmeze încet. 

Alte telecomenzi sunt mai avansate și îți vor permite să urci și să cobori prin intensități și moduri.  

Dacă ești în căutarea unei jucării cu o telecomandă fizică, cred că ambele butoane de sus și de jos sunt OBLIGATORII. Îndepărtează ghicitul atunci când apeși pe butoane și îți permite să schimbi mai ușor intensitatea sau modul pe care-l dorești. Mai ales atunci când te joci în public, nu vrei să apeși stângaci pe butoane.

Cum se curăță și se întrețin chiloții vibratori?

Curățarea unui chiloțel vibrator sau a oricărei jucării cu vibrator este o treabă ușoară. Ar trebui doar să ții minte ce poți folosi și ce nu poți folosi pentru a curăța jucăria. 

În ceea ce privește chiloții vibratori, ar trebui să speli vibratorul și chiloții separat. Nu pune vibratorul înapoi în interiorul chiloțelului decât dacă materialul s-a uscat complet. De asemenea, înainte de a scoate vibratorul pentru curățare, nu uita să scoți bateriile. 

Acum, ce agenți de curățare sunt compatibili cu un vibrator? Poți folosi aici doar un detergent sau un săpun ușor. Dacă jucăria ta este rezistentă la apă, o poți spăla într-un amestec de apă caldă cu săpun. Asigură-te doar că este deconectată de orice baterie sau fir în timp ce o speli. Dacă jucăria ta nu este tocmai rezistentă la apă, poți folosi detergenți pentru jucării pentru adulți, care sunt special concepuți pentru curățarea jucăriilor pentru adulți. 

Este lenjeria intimă vibratoare sigură pentru utilizare?

Da, întrucât jucăria propriu-zisă funcționează pe aceleași principii ca un vibrator clasic.

Ce tipuri de chiloți vibratori există?

În primul rând, nu alege o jucărie care vine cu o pereche de lenjerie de corp în care este încorporată. Acestea sunt, de obicei, jucării (și lenjerie de corp) de calitate inferioară, care nu se potrivesc bine și nu stimulează bine clitorisul. 

Vibratoarele de chiloți care se strecoară lejer în buzunarul din față al chiloților - nu rămân apăsate pe tine, pot aluneca ușor din loc și nu aplică prea multă presiune. Vibratoare de chiloți cu fixare magnetică - rămân la locul lor foarte bine, rămân apăsate pe tine, dar pot să nu aplice prea multă presiune. Vibratoare de chiloți fixate magnetic care au o formă care asigură o presiune bună - rămân la locul lor foarte bine, rămân presate pe tine și aplică o presiune foarte bună pe clitorisul tău. 

Poate fi lenjeria vibratoare controlată prin aplicații mobile sau telecomandă?

Da! Ai nevoie de un control simplu și intuitiv. 

Cu ajutorul aplicațiilor poți identifica foarte rapid și ușor intensitatea sau modelul exact pe care îl dorești, printr-o simplă atingere rapidă a ecranului. 

Cred că telecomenzile fizice au cel mai mare dezavantaj în timpul jocului în parteneriat. Dacă ai un partener care îți controlează chiloții cu vibrații, acesta nu primește cu adevărat niciun feedback de la telecomandă cu privire la ceea ce se întâmplă cu jucăria ta.  

Nu-și poate da seama pe ce mod ești activată sau dacă a fost deja pornită la maxim sau dacă este doar la mijloc. Este o ghicitoare în întuneric pentru ei. 

Pe de altă parte, aplicațiile oferă feedback partenerului tău. 

Ce mărimi și forme sunt disponibile pentru lenjeria vibratoare? 

Chiloții vibratori sunt disponibili în toate mărimile chiloților clasici, vibratorul propriu-zis având o formă ergonomică care se pliază pe corpul tău. Mai jos sunt sfaturi pentru măsurarea taliei și a șoldurilor.

Talie: Apleacă-te într-o parte pentru a găsi adâncitura naturală a trunchiului tău. Aceasta este talia ta naturală. Trece ruleta în jurul taliei naturale, menținând ruleta paralelă cu podeaua și un deget între corp și bandă pentru o potrivire mai confortabilă. 

Șold: Stai pe o suprafață plană, cu picioarele împreunate. Măsoară în jurul părții cele mai pline a șoldurilor și a fundului menținând ruleta paralelă cu podeaua. 

Dacă măsurătorile taliei și șoldurilor indică două mărimi diferite, îți recomandăm să comanzi mărimea indicată de măsurarea șoldurilor. 

Pot fi bikinii vibratori utilizați în public sau doar în intimitate?

Bikinii vibratori pot fi folosiți oriunde te simți confortabil cu gandul de a ajunge la un orgasm nemaipomenit. La restaurant, la plimbare, la birou sau chiar la Biserică. 

Înapoi la blog