Ghid complet pentru dildo-uri uriase - Ce sunt si cum le folosesti

Ghid complet pentru dildo-uri uriase - Ce sunt si cum le folosesti

Cauți ceva care să te umple cu adevărat? 

Dacă dildo-ul tău de dimensiuni obișnuite nu este suficient pentru tine, atunci poate că ești gata să treci la un dildo mai mare! Dildo-urile mari sunt extraordinare pentru jocul de mărime, precum și pentru a îți oferi acele senzații delicioase de umplere și întindere.  

Dar, dacă nu ai mai folosit niciodată dildo-uri mari, atunci s-ar putea să te simți puțin intimidată. La urma urmei, ele sunt MARI. Nu vă temeți prieteni în călduri, ghidul nostru despre dildo-uri mari vă va arăta exact cum să folosiți un dildo mare și vă va da toate sfaturile de întindere de care aveți nevoie pentru a lua chiar și cel mai gros dildo de cal la o tură.  

Pune-ți centura! 

Ce sunt dildo-urile mari? 

Ele pot varia de la un dildo puțin mai mare decât un dildo în mărime naturală până la dimensiuni jumbo care îți iau ochii. Poți obține modele mai scurte, dar mult mai groase, perfecte pentru a atinge toate părțile laterale, versiuni lungi și subțiri pentru a merge cât mai adânc posibil, sau o combinație ispititoare de super lungi și super groase, pentru a te excita cu adevărat.

Aceste dildo-uri monstruoase vin, de asemenea, într-o varietate de stiluri. De la modele de penis realiste, dildo-uri uriașe de cal și chiar dildo-uri fantastice incitante pentru a îți duce jocurile sexuale la un nivel cu totul nou.  

Dar înainte de a te arunca la un dildo uriaș, este important să te pregătești și să te joci în siguranță. Dacă nu ai mai încercat niciodată un dildo gigant până acum, atunci faptul că știi cum să te ocupi de un dildo mare ca un profesionist te va ajuta să eviți rănile sau disconfortul și îți va permite să te bucuri pe deplin de ele... și vrem să spunem PE DEPLIN. 

Cum se utilizează un dildo uriaș 

Jocul de mărime este atunci când vrei să fii penetrat cu o jucărie mai mare decât media - bucurându-te de senzații uimitoare de umplere și întindere - iar dildo-urile mari sunt perfecte pentru asta.  

Dildo-urile mari se simt mult mai intens decât cele de dimensiuni standard. Acum, s-ar putea să vrei să te arunci direct cu un dildo monstruos, dar, chiar dacă nu ești novice în materie de jucării sexuale, ar putea fi de ajutor să începi cu dimensiunea mai mică de pe piața dildo-urilor mari și să urci în sus (pe măsură ce progresezi!) 

Corpul tău are nevoie de timp și de practică pentru a se pregăti să găzduiască un oaspete atât de mare. Nu te grăbi niciodată fără să îți pregătești mai întâi corpul. Încearcă diferite forme și stiluri și experimentează cu dildo-uri din silicon, care poate fi un material mai moale și mai confortabil. Acum, înainte de a începe, asigură-te că îți cureți bine dildo-ul. Pentru ca experiența utilizării unui dildo mare să fie cât mai plăcută, te va ajuta să te exciți, astfel încât să fii relaxată, umedă și nerăbdătoare să începi! Nu te avânta la capătul adânc cu un dildo gros, ci începe cu unele mai mici și pregătește-te pentru a face pasul cel mare.

Lubrifiere, lubrifiere și mai multă lubrifiere 

Nu putem sublinia îndeajuns de mult importanța lubrifierii atunci când vine vorba de dildo-uri mari. În funcție de materialul din care este făcut dildo-ul tău, folosește lubrifiantul corect pentru a te asigura că dildo-ul tău mare nu se deteriorează (consultă ghidul nostru de lubrifiere pentru mai multe informații). 

Nu fi zgârcită cu lubrifiantul. Chiar dacă tu și dildo-ul tău monstruos sunteți complet acoperiți, mai puneți un strat pentru siguranță și reaplicați-l ori de câte ori este necesar.Dacă îți folosești dildo-ul uriaș pe cale anală, este și mai important să folosești mult lubrifiant, deoarece anusul nu se autolubrifiază ca vaginul. Vrei să păstrezi lucrurile cât mai netede și mai alunecoase posibil, așa că nu uita - cu cât mai umed, cu atât mai bine! 

Folosiți cuvinte de siguranță 

Dacă experimentezi cu un partener, atunci este crucial ca amândoi să jucați în siguranță, mai ales dacă este o experiență nouă. Păstrați o comunicare deschisă (nu doar gemete) și asigurați-vă că îl anunțați dacă sau când vă atingeți limitele. Cuvintele de siguranță sunt bune pentru acest lucru, precum și faptul de a fi pur și simplu deschis și vocal unul cu celălalt.  

De îndată ce lucrurile încep să devină puțin incomode sau simțiți vreo durere sau disconfort, anunțați-i. Întinderea și antrenamentul în profunzime necesită timp și răbdare. 

Nu te grăbi și mergi încet

S-ar putea să te simți entuziasmată și nerăbdătoare, dar este important să iei lucrurile încet. Este mai bine să o iei ușor și cu grijă. Există dildo-uri de antrenament în profunzime pe care le poți folosi pentru a-ți antrena anusul, astfel încât să poți merge în etape, de fiecare dată puțin mai gros și mai lung.  

Când vine vorba de întindere, probabil că va trebui să ajungi până la acel dildo extra-large! Așa că ar fi benefic să ai o varietate de mărimi de dildo pe care să le poți folosi pentru a te întinde și a te pregăti pentru evenimentul principal. 

Asigură-te că îți acorzi suficient timp pentru a te juca cu dildo-ul tău uriaș, fie că ești singură sau cu un partener. Dildo-urile mari nu sunt pentru o tatonare rapidă în așternuturi, necesită timp pentru a le introduce și a te bucura și ai nevoie de timp pentru a permite corpului și minții tale să se relaxeze.

Introduceți câte puțin din dildo-ul mare pe rând, făcând pauze ori de câte ori aveți nevoie. Dacă la un moment dat îți atingi limita și începi să simți durere sau disconfort, atunci oprește-te. 

Schimbarea pozițiilor 

Schimbă-ți pozițiile atunci când experimentezi cu un dildo gigant și continuă până când găsești una care îți permite să fii cât mai relaxată și confortabilă posibil. Încearcă să stai întinsă pe spate, cu o pernă sub fund și cu picioarele ridicate și desfăcute. Unele persoane adoră, de asemenea, să se ghemuiască deasupra dildo-ului, oferind control deplin asupra adâncimii. 

Indiferent de poziția pe care o încerci, amintește-ți că, cu cât ești mai confortabilă, cu atât mai ușor va fi să te bucuri de plăcerile dildo-ului tău monstru. 

Senzații de umplere și întindere

Ești relaxată, confortabilă și cu adevărat excitată, iar dildo-ul imens este la locul lui. Acum vine momentul să te bucuri de senzația de a fi umplută.

Nu te duce direct în poziția de împingere. Mișcările mici, împingerea ușoară, răsucirea și scuturarea sunt perfecte pentru început, pe măsură ce corpul tău se obișnuiește cu senzațiile uluitoare de umplere și întindere. Dildo-ul tău gigant va atinge toate zonele erogene, astfel încât chiar și mișcările mici vor fi suficiente pentru a te împinge peste limită. 

Experimentează pentru a descoperi ce mișcări preferi, totul în timp ce ești atentă la limitele corpului tău.

Înapoi la blog