Ghid complet vibratoare punct g

Ghidul tău complet pentru vibratoarele punct G

În lumea minunată a vibratoarelor, există multe stiluri diferite care se potrivesc unui număr de nevoi și dorințe. Pentru a nu face alegerea greșită, iți recomandăm să citești până la capăt acest ghid.

Unele dintre cele mai comune jucării sexuale includ vibratoarele baghetă, vibratorul iepure și glonț, stimulatoarele clitoridiene și inelele pentru penis. Toate aceste vibratoare vizează zone diferite, în funcție de faptul dacă ești interesat de stimularea internă, externă, a clitorisului sau a penisului.

Pentru persoanele cu vulvă, vibratorul pentru punctul G este conceput special pentru a viza această zonă. Mulțumită culturii pop și educației sexuale mai puțin extinse în școală, găsirea punctului G a devenit ținta multor glume. Este considerat o parte evazivă a corpului, aproape imposibil de localizat și de stimulat.

Din fericire, acest lucru nu este complet adevărat. De acord, pentru unele persoane, stimularea punctului G s-ar putea să nu fie egală cu o plăcere intensă, în timp ce pentru altele da.

Ceea ce este important de reținut aici este că un vibrator pentru punctul G facilitează explorarea acestei zone a corpului și îți permite să ai controlul asupra propriei plăceri.

Pentru a te ajuta să navighezi în această secțiune a jucăriilor sexuale, am creat un ghid cu tot ce trebuie să știi.

Iată cum să folosești un vibrator pentru punctul G, cum să le cureți, cât de mult te poți aștepta să plătești pentru un dispozitiv și cum anume să îți găsești punctul G.

Ce este un vibrator punct G sau G-spot?

Un vibrator pentru punctul G este conceput pentru a stimula punctul G - o zonă de țesut sensibil care face parte din rețeaua clitoridiană. De obicei, acestea vor avea o formă asemănătoare unei baghete cu o ușoară curbură care se pretează la stimularea acestei părți a corpului, adesea plăcută. Pentru cei care experimentează plăcerea prin intermediul punctului G, un vibrator care stimulează această zonă este creat cu intenția de a te ajuta să ajungi la orgasm.

Nu există o abordare unică pentru toate aceste vibratoare, dar, în general, aceste dispozitive sunt concepute atât pentru stimularea internă, cât și pentru cea externă și, adesea, nu includ un braț separat pentru stimularea clitorisului (așa cum face un vibrator iepure).

În timp ce un vibrator dildo sau un vibrator baghetă standard este mai lung și creat pentru o stimulare internă mai profundă, vibratorul pentru punctul G este puțin mai scurt în lungime, pretabil pentru diferite utilizări.

Multe dintre aceste vibratoare, cum ar fi Nigel de la Pretty Love, sunt fabricate din silicon de calitate medicală, ceea ce înseamnă, de asemenea, că dispozitivul este rezistent la apă și poate fi folosit la duș și în baie timp de până la 30 de minute. Nigel este, de asemenea, reîncărcabilă prin USB și are nevoie de două ore pentru a ajunge la încărcarea completă, înainte de a fi gata pentru mai multe sesiuni.

În ceea ce privește prețul, aceste vibratoare variază între 100 și 500 de lei, în funcție de caracteristicile lor. 

Diferența dintre un vibrator pentru punctul G și un dildo

La prima vedere, s-ar putea să nu existe un număr mare de diferențe vizuale între o jucărie pentru punctul G și un dildo, dar la o inspecție mai atentă, începi să vezi contrastele de design.

Principalul punct de diferență este faptul că un dildo tradițional nu vibrează. Nu există niciun mecanism sau baterii incluse într-un dildo pentru a-l face să vibreze, în schimb, un dildo necesită ca tu sau un partener să îl mișcați.

Deși poate că îi lipsește un motor intern, dildo-urile pot fi folosite în câteva moduri diferite. Poți penetra un partener cu dildo-ul sau, pentru jocul solo, te poți împinge pe dildo sau îți poți folosi mâna pentru a reproduce aceeași mișcare.

Vibratoarele pentru punctul G, pe de altă parte, includ baterii și componente electrice care le fac să vibreze, iar cele bune vor oferi diferite moduri și viteze de vibrație pentru a se potrivi unei varietăți de preferințe.

Vibratoarele de acest tip se pretează să fie folosite pentru penetrare și pentru stimularea punctului G, în timp ce forma este, de asemenea, special concepută și pentru uz extern și poate fi folosită pe vulvă, pe sfârcuri sau pentru stimularea clitorisului.

Diferitele senzații, împreună cu mișcarea de vibrație, elimină, de asemenea, o parte din munca manuală, astfel încât tot ce trebuie să faci este să ghidezi jucăria pentru punctul G acolo unde se simte cel mai bine, față de folosirea mâinii sau a corpului pentru a împinge un dispozitiv analogic precum un dildo. Ambele dispozitive pot fi folosite pentru sex în parteneriat.

Unde este punctul g

Un ghid pentru a-ți găsi punctul G

Misterul care înconjoară punctul G este de înțeles, dar nu trebuie să fie intimidant! De fapt, punctul G este practic doar o grămadă de țesuturi și nervi localizați de-a lungul peretelui frontal al vaginului.

Cel mai simplu mod de a localiza punctul G este să te întinzi și să faci puțină auto-explorare.

Pentru început, încearcă să stimulezi diferite zone erogene pentru a-ți încălzi corpul. Când ești gata să treci la încercarea de a localiza punctul G, începe prin a introduce ușor unul sau două degete în canalul vaginal, asigurându-te că palma este îndreptată în sus.

Apoi, cu degetele, fă o mișcare de "vino aici" de-a lungul peretelui din față, în direcția buricului tău.

Stimularea acestei zone va face ca țesutul să se umfle și acesta este celebrul punct G. Nu există un mod greșit sau corect de a face acest lucru; pur și simplu simți zona și vezi dacă te simți plăcut sau nu.

Fiecare corp este diferit și, ca atare, va stârni un răspuns diferit.

Repetarea acestei mișcări s-ar putea să te facă inițial să simți că trebuie să faci pipi - acesta este un răspuns complet normal. Pentru unii, acest lucru poate dispărea destul de repede, o senzație plăcută luându-i locul, în timp ce alții ar putea continua să simtă senzația de urinare.

Pentru cele care experimentează un răspuns de plăcere, dacă continui să repeți mișcarea "vino aici" cu degetele, colul uterin începe să împingă în vagin, iar senzația va continua să crească până când se termină cu un orgasm, deși multe dintre ele vor avea nevoie și de stimulare clitoridiană pentru a ajunge acolo.

În acest moment, până la 50% dintre persoanele cu vulvă eliberează un fel de lichid din uretra lor.

Există trei tipuri de fluide care sunt eliberate - cel mai cunoscut este ejacularea, dar urina și o formă diluată de urină sunt, de asemenea, comune. Nu toți posesorii de vulvă pot produce ejacularea, dar stimularea punctului G poate provoca acest răspuns corporal la unele persoane.

Dacă nu ejaculezi, nu înseamnă că faci ceva greșit - acest răspuns corporal se întâmplă pentru unii, dar nu pentru toată lumea.

Pe lângă folosirea mâinilor sau a jucăriilor sexuale pentru punctul G, punctul G poate fi stimulat și prin sex, dar trebuie să știi că experimentarea unui orgasm vaginal nu este posibilă pentru toată lumea și nu este nimic în neregulă cu tine dacă acesta este cazul.

Atunci când te angajezi în sex în parteneriat, ia în considerare să încerci poziții precum cowgirl sau doggy style, despre care se știe că stimulează cel mai bine această zonă erogenă și te-ar putea ajuta să atingi un orgasm vaginal.

Cum să folosești un vibrator pentru punctul G, un ghid pas cu pas

Folosirea unui vibrator pentru punctul G este foarte simplă odată ce te obișnuiești cu el, așa că iată un ghid la îndemână care va demistifica procesul și îl va face să devină o a doua natură în cel mai scurt timp, astfel încât să te exciți fără prea multă agitație.

Curăță și încarcă jucăria

Înainte de prima utilizare, începe prin a-ți încărca și curăța jucăria pentru punctul G, astfel încât să te poți lansa imediat ce ești gata. Este cea mai bună practică să îți cureți jucăriile sexuale după fiecare utilizare și să te asiguri că îți încarci în mod regulat dispozitivul, astfel încât să nu fii niciodată întâmpinată cu o baterie descărcată, pentru că nu este un moment amuzant.

Stabilește atmosfera

Odată ce vibratorul este curat și complet încărcat, este timpul să stabilești atmosfera. Acest lucru ține de preferințele personale, dar ai putea încerca să diminuezi intensitatea luminilor sau să le stingi complet, dacă acesta este vibe-ul tău. Încearcă să pui muzică sau să aprinzi o lumânare parfumată.

Acesta este, de asemenea, un moment excelent pentru a te implica cu stimuli, care ar putea include pornografie sau erotism, pentru a-ți concentra mintea. Lasă-ți grijile și evenimentele zilei să dispară și concentrează-te pe ceea ce te face să te simți bine.

Încălzește-ți corpul

În continuare, începe prin a-ți încălzi corpul. Poți începe prin a atinge zonele erotice mai puțin sensibile înainte de a trece la zone precum vulva, anusul sau clitorisul. Când ești gata să treci la nivel intern, poți începe cu mâinile sau poți trece la vibrator.

Încearcă-l cu niște lubrifiant.

În acest moment, dacă dorești, poți aplica pe jucărie lubrifiantul tău preferat pe bază de apă. Apoi, ține vibratorul pentru punctul G la intrarea în vagin și, atunci când ești gata, mută-l înăuntru.

Pentru a îți stimula punctul G, introdu vibratorul cu un centimetru până la trei centimetri și întoarce dispozitivul astfel încât capul să fie orientat spre partea de sus a vaginului și mișcă vibratorul într-o mișcare de "vino aici", așa cum ai face-o cu degetele tale.

Lucrează la ceea ce te face să te simți bine

Fiecare persoană este diferită, așa că acesta este momentul să experimentezi ceea ce îți face bine. Aplică diferite niveluri de presiune în zonă și schimbă unghiurile și modelele de vibrații pentru a vedea ce te face să te simți bine. Nigel are 30 moduri, care includ viteze în creștere și modele diferite de vibrații.

Încearcă-l cu un vibrator pentru clitoris

În același timp, poți încerca să atingi sau să mângâi și alte zone erogene, cum ar fi sfârcurile sau anusul. Pentru o stimulare suplimentară a clitorisului, folosește-ți degetele sau, dacă poți gestiona două dispozitive, ia în considerare adăugarea unui vibrator clitoridian, care reproduce o senzație similară cu cea a sexului oral.

În timp ce un vibrator pentru punctul G este conceput pentru a stimula țesutul de pe peretele superior al vaginului, acesta poate fi folosit și extern. 

Curățarea și depozitarea vibratorului G-spot

Curățarea vibratorului pentru punctul G după fiecare utilizare este foarte importantă. Nu numai că vrei să te asiguri că este gata pentru data viitoare, dar vrei și să previi orice acumulare de bacterii care ar putea provoca o eventuală infecție.

Și, păstrând dispozitivul curat și având grijă în mod corespunzător de vibratorul tău, vei contribui la creșterea duratei de viață a produsului tău.

Curăță-l după fiecare utilizare cu un spray dedicat pentru curățarea jucăriilor sexuale sau pur și simplu șterge-l cu săpun și apă caldă. Asigură-te că eviți să îți scufunzi vibratorul pentru punctul G în apă și te rugăm să nu îl introduci în mașina de spălat vase, în cuptorul cu microunde sau în mașina de spălat.

După ce este uscat, păstrează-ți dispozitivul într-un loc curat, răcoros și uscat. 

Înapoi la blog