Vibrator glont

Ghidul tău pentru a folosi un vibrator bullet pentru prima dată

Vibratoarele Bullet poate că sunt mici, dar aceste vibratoare de buzunar pot avea o putere serioasă.

Dacă nu ai mai folosit niciodată un vibrator bullet sau dacă tocmai ai cumpărat unul și nu ești pe deplin sigură cum să folosești un vibrator bullet, citește mai departe și îți vom spune exact ce trebuie să faci - pentru că umilul bullet ar putea fi pe cale să devină noua ta jucărie sexuală preferată dintotdeauna.

Ce este un vibrator bullet sau glonț?

Un vibrator bullet este un vibrator care are forma unui glonț (sau a unei pastile mari, sau a unui tub de ruj). Este un vibrator de mici dimensiuni, conceput pentru a fi compact, simplu de utilizat și ușor de ascuns într-o geantă sau într-un buzunar.

Din acest motiv, ele sunt adesea sugerate ca un prim vibrator excelent! Sunt, de asemenea, excelente pentru a fi folosite în timpul sexului în parteneriat, deoarece dimensiunea lor mai mică înseamnă că pot fi apucate cu ușurință și folosite discret în timpul sexului cu penetrare, sexului oral și preludiului.

Vibratoarele bullet pot fi fabricate din mai multe materiale, dar cele mai sigure și mai populare vibratoare bullet sunt fabricate din silicon sigur pentru corp. Spre deosebire de unele materiale plastice și silicoane mai ieftine, jucăriile din silicon body-safe sunt de lungă durată și ușor de curățat.

De asemenea, sunt sigure pentru a fi introduse în interiorul corpului tău - s-a constatat că unele materiale mai ieftine, cum ar fi cauciucul gelatinos, conțin niveluri scăzute de substanțe chimice considerate periculoase de unele guverne și organisme industriale.

Multe vibratoare tip glonț sunt alimentate cu baterii, dar o mulțime de modele mai noi sunt reîncărcabile prin USB. Dacă ești adepta sustenabilității - sau dacă pur și simplu nu vrei să adaugi săptămânal "baterii AAA" pe lista de cumpărături - îți recomandăm să iei un vibrator bullet reîncărcabil prin USB.

Care este vibratorul bullet potrivit pentru mine?

S-ar putea să te surprindă să afli că există mai multe tipuri de vibratoare cu glonț. Este o jucărie destul de versatilă! Iată câteva dintre cele mai comune, împreună cu modul de utilizare a unui vibrator bullet.

Alegerea glonțului vibrator este într-adevăr limitată doar de imaginația și dorințele tale - așa că, înainte de a-l cumpăra, îți recomandăm să te gândești cum ai vrea să-l folosești și cu cine ai vrea să-l folosești. Este un act dublu? Un efort solo? Sau ceva între cele două?

Vibrator glonț simplu

Clasic! Un vibrator mic în formă de glonț cu vibrații puternice. Cerul este limita când vine vorba de modul în care îți folosești glonțul unic: dacă ai căutat o jucărie nouă care să vizeze o anumită zonă erogenă, glonțul unic ar putea fi exact ceea ce căutai.

Un singur glonț poate fi folosit pentru stimularea clitorisului, stimularea sfârcurilor sau doar pentru a trasa în mod sexy în jurul coapselor interioare. 

Vibrator bullet dual

Distracție dublă. Un vibrator dual bullet va avea două motoare de vibrație, ceea ce înseamnă că te poți răsfăța cu o stimulare suplimentară sau te poți juca cu un partener și să folosești același vibrator.

Unele vibratoare duble au două gloanțe vibrante separate conectate printr-un fir; altele pot avea forma unor urechi de iepuraș sau a unui "V" din silicon sigur pentru corp, cu un vibrator la capătul fiecărui braț.

Ai putea folosi acest din urmă tip ca vibrator pentru punctul G, plasând un braț în interiorul tău și folosindu-l pe celălalt pentru stimularea clitorisului, de exemplu.

Vibratoare glonț cu telecomandă 

Gloanțele controlate de la distanță pot fi foarte sexy. Fixează vibratorul bullet pe zona erogenă aleasă de tine și lasă-ți partenerul să preia frâiele, controlând vibratorul cu ajutorul unei telecomenzi sau al unei aplicații special concepute.

Totuși, un vibrator bullet cu telecomandă nu este doar pentru cupluri - acestea pot fi foarte plăcute pentru oricine cu mobilitate limitată, care ar beneficia de faptul că nu trebuie să se aplece pentru a ajusta setările vibratorului în timpul jocului.

O telecomandă fără fir va oferi o rază de acțiune suplimentară, în timp ce o telecomandă cu fir se va asigura că tu și partenerul tău rămâneți aproape.

Vibratoare glonț purtabile

Unele vibratoare glonț sunt prevăzute cu un ham care se așează în jurul stomacului și a coapselor interioare și ține glonțul bine lipit de corp. Alte vibratoare pot fi folosite pentru stimulare internă prin introducerea lor în vagin sau în anus și îndepărtarea lor cu ajutorul unui cordon.

Dacă îți place ideea de a folosi un vibrator, dar vrei să-ți păstrezi mâinile libere pentru alte lucruri, un vibrator bullet portabil ar putea fi noul tău cel mai bun prieten.

Trebuie să menționăm că, deși unele vibratoare sunt concepute pentru utilizare anală, nu ar trebui să îți pui niciodată în anus ceva care nu are o bază evazată sau o metodă de îndepărtare ușoară. Spre deosebire de vagin, anusul nu are un "capăt", iar jucăriile se pot pierde cu ușurință în interiorul tău - acest lucru poate provoca dureri și leziuni serioase.

Cum se utilizează un vibrator glonț

Nu este nimic mai excitant decât să scoți o jucărie sexuală nouă din cutie și să o pui în aplicare! Iată sfaturile noastre pentru a avea o primă experiență plăcută și erotică cu glonțul tău

1. Încarcă-l! 

Unele jucării sexuale sunt preîncărcate sau au un set de baterii, dar nu toate au. Înainte de a face orice, verifică cum este alimentat vibratorul bullet și dacă trebuie sau nu să-l încarci înainte de a-l folosi.

2. Fă-i o curățare.

Probabil că glonțul tău pare curat, dar este posibil să fi fost manipulat în fabrică înainte de a fi ambalat - și, de asemenea, este posibil să fi adunat murdărie sau germeni de pe mâinile tale după ce a fost scos din cutie.

Am realizat un produs de curățare a jucăriilor sexuale care servește și ca dezinfectant pentru mâini chiar pentru aceste momente, dar dacă nu ai un produs de curățare la îndemână, poți șterge jucăria cu un săpun antibacterian ușor și apă caldă.

3. Creează atmosfera.

Chiar dacă vrei doar să te joci solo, meriți să te afli într-un spațiu în care te simți în siguranță, confortabilă și relaxată. Încuie ușa, închide jaluzelele, pune niște muzică sexy sau o lumânare frumos parfumată... fă tot ce trebuie să faci pentru a te simți în largul tău.

4. Încearcă-l.

Poți folosi vibratorul bullet pe aproape orice zonă erogenă: este excelent pentru stimularea clitorisului, precum și pentru stimularea sfârcurilor, a penisului și a testiculelor și a perineului. depinde doar de tine! Dacă îți folosești vibratorul bullet pentru jocul anal, asigură-te că are o bază evazată sau un inel de tragere pentru a fi ușor de îndepărtat.

5. Acordă-i o a doua șansă.

Uneori, jucăriile sexuale pur și simplu nu se potrivesc la prima utilizare. Dacă este cazul, nu te descuraja - încearcă din nou o a doua oară, experimentând cu noi setări de viteză, zone erogene sau poziții.

Dacă te simți serios neimpresionată după câteva încercări, este posibil să poți obține o rambursare de la compania care l-a fabricat (oferim o garanție de 100 de nopți pentru toate produsele noastre, astfel încât să ai suficient timp să te asiguri că îți plac - doar ca să spunem așa!).

6. Încearcă-l cu lubrifiant.

Utilizarea unui vibrator glont

Știm că, adesea, lubrifiantul este folosit doar cu jucăriile care sunt făcute pentru penetrare, dar lubrifiantul își are locul și cu bullet vibratorul tău. Acesta poate face ca totul să fie alunecos, moale și neted și poate preveni orice fricțiune sau tracțiune accidentală pe pielea ta.

Experimentează folosirea lubrifiantului pe vibratorul tău bullet pentru a simți senzații diferite atunci când alunecă pe pielea ta!

Dar nu toți lubrifianții sunt creați la fel. Este important să verifici materialul jucăriei tale înainte de a alege un lubrifiant. Nu utiliza niciodată lubrifiant din silicon cu o jucărie din silicon; lubrifiantul pe bază de apă este cel mai bun.

Cum să fii creativă cu vibratorul tău bullet

Ești gata să te dai mai tare? Iată cum să fii creativă cu bullet vibratorul tău și să treci la nivelul următor...

Folosește-l cu un partener

Ia-ți iubitul, prietenul de cuplare, sau cel care te strânge de mult timp și bucurați-vă împreună de jucărie. Experimentați trasând doar vârful acesteia pe corpul celuilalt și descoperiți împreună noi zone erogene. Sau, folosiți un glonț dublu pentru a vă excita reciproc în același timp, plasându-l pe clitorisul partenerului sau pe alte zone erogene.

Explorează diferite poziții

Dacă folosești vibratorul cu alte jucării sau în timpul sexului cu penetrare, experimentează câteva poziții sexuale diferite. Folosește un vibrator bullet pentru stimulare externă în timpul poziției doggy style sau încearcă-l pentru stimularea punctului G în timpul jocului anal - un bullet va fi suficient de mic pentru a se potrivi aproape de corpul tău fără să te încurce.

Încearcă-l pe diferite părți ale corpului tău

Dacă folosești un vibrator bullet doar pentru stimularea clitorisului, încearcă să-l folosești pe sfârcuri. Dacă îl folosești doar pe perineu, încearcă să-l folosești pe axul penisului. Uneori, putem găsi noi puncte dulci în acest fel - și dacă nu putem, cel puțin am petrecut ceva mai mult timp explorându-ne pe noi înșine și văzând ce ne place.

Folosește-l peste haine

Uneori, utilizarea vibratoarelor bullet direct pe capota clitoridiană sau pe penis și testicule poate fi prea intensă, așa că îți sugerăm să le folosești peste lenjeria intimă sau chiar peste hainele de exterior. Țesătura va atenua vibrațiile, oferind o stimulare mai puțin intensă și dându-i corpului tău mai mult timp să se obișnuiască cu senzația.

 Experimentează cu viteza

Cele mai multe vibratoare cu glonț au mai multe viteze și modele de vibrații, așa că de ce să nu le verifici pe ale tale? Variația vitezei și a modelului de vibrații poate fi o modalitate fierbinte de a amesteca modul în care atingi de obicei punctul culminant. Cu destule viteze sau un model de vibrații care pornește și oprește vibratorul în succesiune rapidă, poți experimenta, de asemenea, cu edging și negarea orgasmului - dacă asta este ceea ce îți place.

Joacă-te cu tachinare și negare

Dacă ai un vibrator bullet cu telecomandă și un partener căruia îi place să preia controlul, înmânează-i telecomanda și spune-i că plăcerea ta este în mâinile lor pentru următoarele câteva minute. Alternativ, dacă partenerul tău este mai degrabă genul supus, întreabă-l dacă ar vrea să fie sub controlul tău.

Cum să-ți păstrezi vibratorul glonț curat

Saculet protectie jucarii sexuale

Curățarea unui vibrator nu este tocmai sexy, dar este foarte importantă. Vibratoarele pot aduna cu ușurință murdărie, praf, fluide corporale și germeni de pe mâinile noastre și de pe alte părți ale corpului - și dacă nu le cureți în mod regulat, toate aceste lucruri pot ajunge pe tine sau în interiorul tău atunci când folosești vibratorul din nou.

Citește întotdeauna instrucțiunile de curățare care însoțesc vibratorul tău, dar, în general, îți recomandăm să folosești un detergent pentru jucării sexuale sau un săpun antibacterian ușor pentru a șterge majoritatea jucăriilor înainte și după fiecare utilizare.

Dacă îți împarți vibratorul cu cineva, ar trebui să te gândești, de asemenea, să îl cureți înainte de a i-l da. Fluidele corporale care se adună pe jucăriile noastre sexuale pot transmite ITS între parteneri, iar sperma poate fi, de asemenea, transmisă între parteneri pe jucăriile sexuale.

Dacă nu vrei să te dai jos din pat și să îți cureți jucăria între utilizări, ia în considerare plasarea acesteia într-un prezervativ și schimbarea prezervativului înainte de a-i da jucăria partenerului tău. Tot va trebui să o cureți corespunzător după aceea, dar nu va trebui să îți întrerupi momentele intime.

Depozitarea și încărcarea vibratorului bullet

După ce ai terminat de folosit vibratorul bullet, este posibil să fie nevoie să îl încarci din nou înainte de următoarea utilizare. Dacă jucăriile tale sexuale funcționează cu baterii, îți recomandăm să le scoți și să le depozitezi într-un loc separat de jucăria sexuală.

Bateriile se pot degrada și strica în timp, iar scurgerile de acid din baterii pot deteriora grav jucăria și chiar pielea ta.

Dacă jucăria ta nu are baterii, las-o pe încărcător timp de o oră sau două (sau oricât durează reîncărcarea). Nu există nimic mai enervant decât să te duci să îți iei jucăria sexuală preferată și să realizezi că ai uitat să o încarci, așa că îți recomandăm să scoți încărcătorul și jucăria în același timp și să conectezi încărcătorul la priză în timp ce folosești jucăria.

De îndată ce ai terminat cu jucăria, o poți pune cu ușurință la încărcător și apoi te poți rostogoli pentru a te bucura de strălucirea de după orgasm.

După ce este încărcată și curată, va trebui să o depozitezi într-un loc sigur - și nu, sertarul de lângă pat nu va fi suficient! Găsește o cutie sigură și etanșă sau o pungă din material textil în care să poți păstra jucăria: dacă bullet vibe-ul tău nu a sosit cu propria pungă de praf, așa cum facem noi, o pungă de cosmetice va fi suficientă.

Țineți jucăria depozitată undeva unde nu poate fi găsită accidental de animale de companie, copii sau colegi de casă curioși și curăț-o întotdeauna rapid înainte de a o folosi din nou.

Înapoi la blog