Black Friday (13 - 27 Noiembrie): reduceri de 15% la toate produsele peste 100 lei! Reducerea se aplică automat la checkout.

Cum se utilizeaza mansonul pentru penis?

Mansonul de penis este jucaria sexuala care se trage peste penis ca sa il faca artificial mai mare. Este o varianta rapida si accesibila ca sa intretina atmosfera sexy din dormitor pentru ea. Mansonul ajuta la un orgasm mai accentuat, pentru ambii parteneri.

Inca nu te-am convins?

Conform unui studiu realizat de Revista Cosmopolitan, 80% dintre femei prefera marimea generoasa a circumferintei penisului, mai mult decat lungimea acestuia. Iar mansonul de penis rezolva problema aceasta rapid si eficient.

Cum sa il folosesti?

  1. Prima daca asigura-te ca e curat si bine clatit. Nu ne jucam cu igiena.
  2. Apoi mentine o erectie tare, ca sa asiguri stabilitate.
  3. Deschide orificiul de intrare si introdu penisul cat de adanc poti
  4. Pe suprafata siliconului, pe partea exterioara adauga lubrifiant. Atentie! Nu este optional. Daca nu pui lubrifiant suprafata rigida poate cauza rani interioare vaginului.
  5. Esti gata de actiune!

 Utilizare mansoane penis

Ai grija ca mansonul sa nu alunece de pe organul genital. Daca se intampla, inseamna ca ai cumparat o marime prea mare. Masuratoarea o poti face doar cand e penisul erect. Asa ca daca te uiti pe ambalaj la masuratoare, sa nu te sperii, ca nu o are nimeni asa mare, se refera la un penis erect.

Vestea buna e ca pe hatar.ro gasesti o varietate larga de mansoane. Iar pentru cei obraznici sunt si cele cu vibrator.