Cum se utilizează manșonul pentru penis?

Cum se utilizează manșonul pentru penis?

 

Manșonul de penis este jucaria sexuală care se trage peste penis ca să îl facă artificial mai mare. Este o variantă rapidă și accesibilă ca să intrețină atmosfera sexy din dormitor pentru ea. Manșonul ajută la un orgasm mai accentuat, pentru ambii parteneri.

Încă nu te-am convins?

Conform unui studiu realizat de Revista Cosmopolitan, 80% dintre femei preferă mărimea generoasă a circumferinței penisului, mai mult decât lungimea acestuia. De menționat totuși că există și alternativa manșonului pentru penis cu lungime plus grosime. Aceste îmbunătățiri pot fi făcute foarte ușor cu ajutorul manșonului de penis. Rapid, eficient și mai ales într-un mod plăcut.

Cum să îl folosești?

  1. Prima dată asigură-te că este spălat bine și clătit. Nu ne jucăm cu igiena;
  2. Apoi menține o erecție tare, ca să asiguri stabilitate;
  3. Deschide orificiul de intrare și introdu penisul cât de adânc poți;
  4. Pe suprafața siliconului, pe partea exterioară adaugă lubrifiant.
    Atenție! Lubrifiantul nu este opțional. Dacă nu pui lubrifiant suprafața rigidă poate cauza răni interioare vaginului;
  5. Ești gata de acțiune!

 Utilizare mansoane penis

Ai grijă ca manșonul să nu alunece de pe penis. Dacă se întâmplă asta, înseamnă că ai cumpărat o mărime prea mare. Măsurătoarea o poți face corect doar când penisul este erect.
Notă: Dacă te uiți pe ambalaj la mărime, să nu te sperii, că nu o are nimeni așa de mare, mărimea afișată se referă la un penis erect.

Vestea bună este ca pe hatar.ro găsești o varietate largă de manșoane pentru penis. Iar pentru cei puțin mai obraznici sunt și cele cu vibrator.

Înapoi la blog