Rezenzii spray-uri pentru ejaculare precoce

Recenzii despre spray-urile de ejaculare prematură

Spray-urile pentru ejaculare prematură sunt produse care vă pot ajuta să rezistați mai mult în pat. Mecanismul lor de acțiune este același cu cel al cremei pentru ejaculare prematură sau al prezervativelor pentru ejaculare prematură. Acestea acționează prin reducerea sensibilității penisului dumneavoastră.

Spray-urile pentru ejaculare prematură conțin un anestezic local precum lidocaină sau benzocaină. Atunci când este aplicat pe partea cea mai sensibilă a penisului, anestezicul local va amorți o parte din nervii noștri. Prin aceasta, ei blochează unele dintre semnalele pe care penisul le trimite în mod normal pentru a declanșa ejacularea. Deoarece aceste semnale au avut nevoie de mai mult timp pentru a ajunge la creier și la măduva spinării, puteți rezista mai mult timp cu un spray pentru ejaculare prematură.

Din cauza acestor efecte, spray-urile pentru ejaculare prematură mai sunt numite și spray-uri de întârziere a ejaculării, spray-uri de desensibilizare sau spray-uri de amorțire. Uneori folosim termenul de spray cu lidocaină, deoarece lidocaină este principalul anestezic local utilizat în spray-uri.

Ce sunt spray-urile pentru ejacularea prematură?

Spray-urile pentru ejacularea prematură sunt picături lichide de soluție desensibilizatoare în aerosoli. Soluția acționează ca un anestezic local.

Atunci când sexul este stimulat, acesta trimite mesaje către creier și măduva spinării prin intermediul sistemului nervos. Atunci când există o stimulare prea mare, apare reflexul de ejaculare. Unii bărbați ejaculează rapid pentru că penisul lor trimite prea multe dintre aceste mesaje. Soluția de anestezic local va bloca o parte din aceste semnale, întârziind astfel timpul necesar ejaculării.

Ingrediente active ale Spray-urilor de ejaculare prematură 

Ingredientele active care acționează ca anestezice locale în spray-urile de ejaculare prematură sunt benzocaina și lidocaina. Aceste substanțe sunt utilizate în mod obișnuit pentru a trata, printre altele, durerile de gât, durerile de dinți, durerile de urechi sau ca anestezie locală chirurgicală/procedurală. Ambele sunt disponibile, în formate specifice, ca produse fără prescripție medicală.

Spray-uri de benzocaină pentru ejacularea prematură

Lidocaina este considerată o substanță mai puternică decât benzocaina. Cu toate acestea, benzocaina are alte avantaje față de lidocaină.

În primul rând, benzocaina este sigură pentru prezervativ. Nu este cazul lidocainei care este latex coroziv. Atunci când nu este folosit așa cum se recomandă, un spray cu lidocaină poate deteriora prezervativul.

În al doilea rând, dacă o doză mare din ambele substanțe poate fi dăunătoare, lidocaina poate fi considerată o substanță mai periculoasă. Din acest motiv, FDA a reglementat utilizarea produselor cu lidocaină fără prescripție medicală. În timp ce benzocaina este disponibilă în diferite formate (spray-uri, cremă, gel, prezervative, șervețele), lidocaina este disponibilă doar într-un flacon de pulverizare dozat pentru a evita supradozajul.

De aceea, veți găsi prezervative cu benzocaină și cremă de benzocaină PE, dar nu prezervative cu lidocaină, sau cremă de lidocaină fără prescripție medicală. Acesta este, de asemenea, motivul pentru care nu veți găsi o mulțime de spray-uri cu benzocaină. Deoarece lidocaina este mai puternică decât benzocaina, majoritatea spray-urilor PE folosesc acest ingredient.

Dacă sunteți în căutarea celui mai puternic efect de întârziere, sfatul meu ar fi să treceți peste spray-urile cu benzocaină. Da, produsele cu benzocaină au beneficiile lor. De exemplu, faptul că sunt sigure pentru prezervative face ca aplicarea să fie mai simplă. Cu toate acestea, dacă aceasta este principala dvs. preocupare, probabil că vă este mai bine cu un prezervativ PE cu benzocaină sau un gel PE cu benzocaină în locul unui spray.

Spray-uri cu lidocaină pentru ejacularea prematură

După cum am menționat, spray-urile cu lidocaină sunt cel mai frecvent tip de spray disponibil. Cele mai cunoscute spray-uri PE (Pjur med Pro-Long, Rhino, Wild Stud sau Marathon) folosesc toate lidocaină ca ingredient principal.

Motivul este simplu, lidocaină este mai eficientă decât benzocaină. Există totuși câteva lucruri de luat în considerare atunci când vine vorba de spray-urile de întârziere cu lidocaină.

Lidocaina se poate lipi de piele. Nu toată substanța este absorbită de epiderma ta. Dacă nu folosiți un prezervativ, puteți transfera lidocaina partenerului dumneavoastră. Scopul unui spray PE este să te desensibilizeze pe tine, nu pe partenerul tău!

Așadar, cu un spray cu lidocaină, trebuie să vă spălați de produs înainte de a vă angaja. Acest lucru ar trebui să rezolve ambele probleme.

Spray-uri cu lidocaină eutectică pentru ejacularea prematură

Cele mai multe formule de spray-uri de lidocaină fără prescripție medicală folosesc lidocaină solidă. În forma sa solidă-cristalizată, lidocaina nu este bine absorbită de piele. Cristalul de lidocaină se poate lipi de piele. De aceea, trebuie să vă spălați penisul cu o cârpă umedă înainte de a vă angaja în orice formă de penetrare. Dacă nu curățați produsul, vă puteți desensibiliza partenerul.

Lidocaina apoasă (lichidă) este mai bine absorbită de piele. Dacă pielea absoarbe cea mai mare parte din lidocaină, înseamnă că nu trebuie să curățați produsul.* Deoarece rămâne mai puțină lidocaină pe piele, nu riscați să vă desensibilizați partenerul.

Un alt avantaj al lidocainei apoase este că veți beneficia de desensibilizarea nervilor penisului, dar fără senzația de amorțeală a spray-urilor obișnuite cu lidocaină. Într-adevăr, una dintre consecințele lidocainei solide care rămâne pe piele este că amorțește nervii de la suprafață. Atunci când lidocaina este mai bine absorbită, va amorți nervii mai profunzi, astfel încât veți păstra în continuare o sensibilitate decentă, beneficiind în același timp de efectul de întârziere a ejaculării.

Cum se utilizează un spray de ejaculare prematură?

Pentru o eficacitate maximă, trebuie să pulverizați soluția direct pe penis, uneori înainte de sex. După câteva minute (între 5 și 20 de minute, în funcție de produs), trebuie să vă spălați pentru a vă asigura că nu transferați produsul către partenerul dumneavoastră.

Puteți sări peste etapa de "spălare" dacă folosiți un prezervativ.

Un lucru de reținut este că, spre deosebire de crema pentru ejaculare prematură, este mai greu să răspândești soluția uniform cu mâinile. Așadar, asigură-te că îți îndrepți spray-ul spre partea sensibilă a penisului. 

Câte spray-uri ar trebui să folosesc?

Deoarece pulverizarea excesivă poate prezenta un risc pentru sănătate, vă rugăm să respectați cantitatea indicată pe cutia sau ambalajul produsului. Ar putea fi tentant să aplicați mai mult spray pentru rezultate mai bune, dar acest lucru prezintă unele riscuri serioase.

Așa cum am menționat, spray-urile cu lidocaină vin într-o sticlă dozată. Fiecare spray conține aproximativ 11 mg de lidocaină. FDA obligă producătorul de spray-uri PE să tipărească această mențiune pe etichetă: "Aplicați 3 sau mai multe pulverizări, fără a depăși 10..." Așadar, vă rugăm să respectați instrucțiunile de siguranță.

La început, ați putea dori să începeți cu mai puțin de zece. Dacă problema dvs. de ejaculare prematură nu este severă, este posibil să aveți probleme să ajungeți la orgasm cu zece pulverizări.

Unde ar trebui să aplic spray-ul?

Cele mai sensibile zone ale penisului includ glandul, frenul, prepuțul interior și prepuțul exterior. Trebuie să vă asigurați că toate aceste zone sunt acoperite.

Zonele sensibile ale penisului

Când ar trebui să aplic spray-ul?

Efectul amorțitor al lidocainei și benzocainei durează ceva timp până când își face efectul. De aceea, ar trebui să le aplicați uneori înainte de sex. Fiecare produs are propriul timp de aplicare.

Lidocaina are nevoie, în general, de cinci până la zece minute pentru a-și face efectul. Veți începe să vă simțiți amorțită la cinci minute, dar efectul de întârziere va fi la maxim după zece minute.

Rețineți că unele spray-uri PE pot folosi formule diferite, așa că, pentru timpul exact de așteptare, este mai bine să urmați instrucțiunile de pe ambalajul produsului.

În timp ce așteptați ca efectul să își facă efectul, vă puteți concentra pe creșterea excitației partenerului dvs. în timp ce o controlați pe a dvs. pentru un control mai bun al ejaculării.

Spray-uri de amorțire și probleme de erecție

Unul dintre efectele secundare ale spray-urilor de desensibilizare este că face ca erecțiile să fie mai greu de obținut și de menținut.

Dacă aplicați produsul înainte de a avea o erecție, veți simți că este un pic mai greu să vi se întărească. Folosirea unui spray dezensibilizant vă poate face, de asemenea, mai predispus să vă pierdeți erecția. Dacă aveți probleme de erecție pe lângă ejacularea prematură, aceasta ar putea fi o problemă. Cu toate acestea, dacă vă este ușor să obțineți o erecție, nu ar trebui să vă deranjeze.

Cum să o ții pentru tine

Un alt efect nedorit al produsului de întârziere poate fi o desensibilizare accidentală a organelor genitale ale partenerului dumneavoastră. Vreți să păstrați anestezicul pentru sexul dumneavoastră; nu pentru cel al partenerului dumneavoastră.

Din nou, dacă folosiți Pjur Pro-Long, acest lucru nu ar trebui să fie o problemă. Dar pentru alte mărci, va trebui să spălați produsul cu o cârpă umedă înainte de a vă angaja în stimularea vaginală, anală sau orală.

Cât timp voi ține cu un spray de întârziere a ejaculării?

Știm că spray-urile amorțitoare funcționează pentru a întârzia ejacularea. Adevărata întrebare este în ce măsură funcționează spray-urile pentru PE?

Este greu de răspuns la această întrebare, deoarece PE are o mulțime de cauze și factori de risc diferiți. Hipersensibilitatea penisului este unul dintre ei. Pentru unii bărbați, sensibilitatea penisului joacă un rol important în ejacularea lor rapidă. Acei bărbați vor beneficia foarte mult de spray-urile pentru PE. Cu toate acestea, alți bărbați vin rapid din alt motiv, cum ar fi lipsa abilităților psihosexuale. Deși aceștia pot beneficia în continuare de spray-uri de amorțire, efectul nu va fi la fel de impresionant ca în cazul altor cazuri de PE.

Înapoi la blog