Sfaturi pentru păstrarea confidentialitatii atunci cand achizitionezi un vibrator

Sfaturi pentru păstrarea confidentialitatii atunci cand achizitionezi un vibrator

Jucăriile sexuale au pierdut mult din stigmatul lor într-o lume post-Fifty Shades, dar cei care sunt în căutarea unor vibratoare bune sau a unui inel de cocoș s-ar putea să aibă încă probleme în a găsi unul la Walmart. Din fericire, există o mulțime de site-uri web grozave care oferă o mare varietate de jucării pentru adulți, în plus, acestea tind să livreze discret - nu că ar fi rușinos să cumperi jucării sexuale! În orice caz, iată cum să le cumperi. 

Verificați dacă există materiale toxice înainte (și după) de a cumpăra 

Primul lucru pe care ar trebui să îl rețineți atunci când cumpărați online este că există anumite tipuri de materiale pe care ar trebui să le evitați atunci când cumpărați jucării pe care intenționați să le plasați pe sau în interiorul unor zone corporale sensibile. Deși există o mulțime de site-uri online care administrează afaceri legitime, nu există prea multe reglementări cu privire la ce substanțe chimice pot și nu pot fi folosite în jucăriile pentru adulți, ceea ce înseamnă că până și site-urile de încredere pot vinde "articole de noutate" care sunt nesănătoase pentru corpul tău.

Găsiți magazine online sigure 

Nu toate magazinele online sunt create în mod egal. După ce ați restrâns lista de produse pe care doriți să le cumpărați și sunteți sigur că sunt fabricate din materiale sigure și netoxice, trebuie să găsiți un magazin de încredere. Din fericire, internetul există de suficient de mult timp pentru ca câțiva dintre cei care se află în frunte să se evidențieze ca fiind de încredere, siguri și discreți. 

Identificați politicile de expediere discrete 

Chiar și cea mai confortabilă și mai deschisă la minte probabil că nu vrea să primească la ușă o cutie cu "Bob's Funtime Sexeteria and Dildo Emporium" cu litere mari. Din fericire, cele mai multe dintre magazinele mari sunt conștiente de acest lucru și oferă un transport discret. 

Diferitele magazine au abordări diferite în ceea ce privește această politică. Unele magazine precum Pure Romance sunt cât se poate de discrete de la început până la sfârșit, prezentându-se ca magazine de produse de frumusețe sau de sănătate chiar și online. Altele, cum ar fi Extreme Restraints, pot fi mult mai tranșante în timp ce faceți cumpărături, dar totuși expediază coletele cu etichete nedescriptive. Când faceți cumpărături pe un site, verificați dacă există o pagină de întrebări frecvente sau o pagină cu politica de expediere și discreție. 

Odată ce ați găsit politica declarată, nu ar strica să o comparați cu recenziile sau feedback-ul clienților. Amazon, de exemplu, este, de obicei, destul de bun în ceea ce privește expedierea discretă, dar, uneori, un buttplug sau două pot scăpa printre fisuri. În timp ce aceste recenzii pot fi utile pentru a depista magazinele care nu își respectă întotdeauna politica, ele evidențiază, de asemenea, un adevăr simplu: îți asumi un risc, indiferent de ceea ce faci. Dacă doriți să garantați că nu o vede nimeni, puteți întotdeauna să vă înființați o căsuță poștală, dar altfel, s-ar putea să ajungeți să împărțiți priviri ușor ciudate cu un coleg de cameră. 

Dar există și sorți mai răi. 

Ei bine, haideți să vedem care sunt cele mai bune modalități de a nu renunța la cumpărături, de a obține ceea ce v-ați dorit și de a evita rușinea.

Cumpărături online 

Dacă faci parte din grupul celor care se înroșesc în spatele tejghelei unui magazin sau a unei farmacii în timp ce cumpără prezervative, lubrifianți și diverse consumabile, acesta este ghidul pentru tine. Faceți-vă viața mai ușoară și faceți-vă cumpărăturile online, în mod discret și sigur, cu livrare la domiciliu, ambalate astfel încât nimeni să nu poată bănui conținutul transportului. 

Astăzi există multe sex shop-uri online care fac achiziția anonimă, fără niciun fel de inconvenient, în timp ce analizați în detaliu întreaga ofertă și alegeți ceea ce credeți că aveți nevoie. Nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu pachetul atunci când ajunge la adresa dumneavoastră, pentru că nicăieri nu va fi precizat despre ce produs este vorba. Dacă încă vă este teamă că acest lucru s-ar putea întâmpla, cereți vânzătorului să vă împacheteze transportul separat, suntem siguri că va înțelege. 

Numărul magazinelor online care vând acest tip de produse este foarte mare și depinde de dumneavoastră să îl alegeți pe cel care vă place cel mai mult, fie din punct de vedere al afacerii, fie din punct de vedere al gamei disponibile. 

Du-te la sex shop 

Minciunile albe sunt uneori necesare. La urma urmei, ele nu fac rău nimănui și te ajută foarte mult. Puteți folosi scuza "Dragă, trebuie să merg în oraș să fac ceva și să mă văd cu vechiul meu prieten" pentru a merge la unul dintre magazinele pentru adulți. La întoarcere, cumpără un buchet de flori și suntem siguri că nici nu te vor întreba de ce ai stat mai mult.

Lasă un prieten să cumpere pentru tine 

Dacă vă este teamă că unul dintre membri ar putea deschide pachetul la livrare, luați în considerare un pas înainte și întrebați un prieten dacă puteți să-i indicați adresa. Acum sunteți absolut sigur că familia dvs. nu știe nimic despre asta. 

Păstrați jucaria într-un loc secret 

Știați că cele mai bune ascunzători sunt, de obicei, cele mai simple? Găsiți un loc neinteresant în care să vă ascundeți. De exemplu, dacă ați cumpărat un inel vibrator, îl puteți introduce în șosete proaspete. Aveți un garaj, vă plac sculele? Acesta este cu siguranță un colț în care rareori o femeie trage cu ochiul. 

Înapoi la blog