Tipuri de centuri de castitate pentru bărbați

Tipuri de centuri de castitate pentru bărbați

Când cauți o centură de castitate, vei găsi o varietate incredibilă - foarte multe modele diferite disponibile la vânzare. A decide pe care vrei să o încerci poate fi puțin copleșitor.

Din fericire, însă, cele mai multe cuști de castitate pot fi plasate în câteva categorii diferite. Pentru a decide ce tip de centura de castitate te interesează, te poate ajuta să restrângi masiv alegerile și să iei deciziile puțin mai ușor.

CENTURI DE CASTITATE CB6000

Modelul CB6000 este unul dintre cele mai populare tipuri de cuști de castitate disponibile. De fapt, este atât de obișnuit încât multe alte centuri de castitate se bazează pe același design. S-ar putea să le găsești cu alte nume, cum ar fi CB3000 sau cu tot felul de alte nume.

Una dintre cele mai izbitoare caracteristici ale modelului CB6000 este că arată foarte asemănător cu penisul pe care îl închide. Are un ax turnat care se termină într-o secțiune distinctă a capului, la fel ca propriul penis. Există, de asemenea, o fantă la sfârșit, pentru a vă ușura urinarea.

Unele variante vor omite secțiunea capului și, în schimb, vor fi un singur tub. Altele au o secțiune complet detașabilă a capului, care îți permite să expui capul penisului.

CB6000 pot fi încă foarte variate. În timp ce cea mai obișnuită versiune este realizată de obicei din plastic dur sau rășină, există variante din metal care prezintă spații deschise și modele în spirală.

CENTURI DE CASTITATE INCHISE TOTAL

O centura de castitate complet închisă va acoperi complet penisul. Omul nu va putea atinge nicio parte din el.

În timp ce unele cuști CB6000 sunt aproape complet închise, ele încă mai au o gaură pentru ca bărbatul să urineze. O cușcă de castitate complet închisă omite această caracteristică și trebuie îndepărtată de fiecare dată când omul are nevoie să urineze.

Cuștile complet închise sunt de obicei realizate din metal și pur și simplu arată ca un cilindru mic în care este cuprins penisul.

CENTURI DE CASTITATE PARTIAL INCHISE

Centurile de castitate parțial închise vor acoperi în continuare o porțiune mare a penisului, dar nu îl vor închide complet ca cuștile complet închise. Cea mai obișnuită varietate dintre acestea este aceea de a avea o parte din arbore expusă, în timp ce capul penisului este complet învelit.

Aceste cuști vor avea adesea găuri de urinare, deși unele nu. Dacă nu dorești să îți scoți centura pentru a folosi baia și dorești unul dintre aceste designuri, atunci trebuie să te asiguri că verifici caracteristicile sale înainte de a cumpăra.

În timp ce cuștile complet închise și în stil CB6000 arată în mare măsură una cu alta, versiunile parțial închise pot fi mult mai elaborate. Unele prezintă modele și modele complexe care se înfășoară în jurul penisului.

CENTURI DE CASTITATE CU DESCHIDERE LA FINAL

Cuștile de penis cu capăt deschis sunt o altă varietate de cuști de castitate parțial închise. Acestea sunt diferite însă, deoarece lasă capul penisului expus, în timp ce se înfășoară în jurul axului.

CENTURI DE CASTITATE CU ELECTROSOCURI

O centura de castitate cu electrosocuri este una care nu este pentru cei slabi de inimă. Acestea pot fi găsite în oricare dintre celelalte soiuri, cu o diferență cheie. Cușca este prevăzută cu cabluri și electrozi care pot fi activați pentru a oferi penisului un șoc electric mic.

Unele dintre acestea vor fi controlabile individual, oamenii putând alege ce părți ale penisului vor fi stimulate și când. Unele vor veni cu diferite programe care pot fi activate și dezactivate după cum doreste "stăpâna". Altele ar putea prezenta intensități diferite, șocurile putând fi reduse în sus sau în jos după dorință.

Dacă dorești să încerci acest tip de centură de castitate, ar trebui să ai mare prudență. Este foarte posibil ca șocurile să agraveze afecțiunile medicale existente, cum ar fi cele cu bătăi cardiace mai slabe sau neregulate.

Recomandăm întotdeauna ca oricine suferă de aceste condiții să nu fie la curent cu acest tip de cușcă, să testeze mai întâi șocurile pe o altă zonă a corpului și, dacă există orice îndoială, să se adreseze medicului.

CENTURI DE CASTITATE CU ATASAMENTE

Nu toate cuștile pentru penis sunt doar cuști pentru cocoșel. Unele sunt mult, mult mai mult. Acestea pot veni cu secțiuni suplimentare, care fac lucruri în diferite părți ale corpului sau, pur și simplu, fac ca penisul să fie fixat mult mai intens.

Cele mai frecvente soiuri de cușcă cu atașamente sunt cele care vin cu un dop de capăt atașat. Acest lucru înseamnă că bărbatul nu va putea face o erecție și nu va putea să-și sitmuleze anusul în timp ce poartă cușca.

Alte accesorii aditionale pot include dopuri pentru penis care stau în uretra în timp ce purtați cușca, cuști cu șuruburi sau vârfuri pentru a schimba modul în care se simte purtând cușca sau chiar cuști cu atașamente stil testicul de tortură.

MATERIALELE CENTURILOR DE CASTITATE

Cuștile pentru cocoșei sunt disponibile într-o varietate de materiale, astfel încât veți avea întotdeauna o mulțime de opțiuni.

Cel mai important aspect atunci când alegeți din ce material doriți să fie făcută cușca pentru penis este că este sigur pentru corp.

Metalul, siliconul, rășina și plasticul dur sunt cele mai frecvente materiale din care veți găsi cuști de cocoșel. Fiecare are propriile beneficii, dar de cele mai multe ori poți alege practic orice îți place mai mult (ție sau amantei tale).

Plasticul și rășina sunt de obicei cele mai ușoare și foarte recomandate pentru începători. Acestea tind să fie mai confortabile decât unele dintre opțiunile mai grele și, dacă ar fi nevoie să scoți cușca fără cheie, pot fi deschise cu ușurință.

Siliconul este de obicei puțin mai greu, dar vine cu avantajul de a fi mult mai moale. Acest lucru le poate face să fie o adevărată bucurie de purtat și, în unele cazuri, veți uita chiar că le purtați! De asemenea, este mult mai bine să păstrezi căldura decât celelalte materiale, așa că te va ajuta să îți menții penisul cald. Siliconul poate fi tăiat cu foarfeca, astfel încât situațiile de urgență nu ar trebui să fie o problemă cu acest material.

Metalul este probabil cel mai frecvent material utilizat în centurile de castitate. Este mult mai greu decât celelalte, așa că, de obicei, veți putea simți întotdeauna greutatea trăgându-l pe penis. La unii bărbați le place însă!

O cușcă metalică poate prezenta, de asemenea, câteva probleme. De exemplu, încuietoarea poate să se lovească adesea de cușcă în timp ce te deplasezi, producând un sunet. Acest lucru poate fi evitat prin alegerea unei cuști cu un mecanism de blocare intern.

De asemenea, vor declanșa detectoare de metale, așa că va trebui îndepărtat de fiecare dată când treceți printr-un control de securitate.

În orice situații de urgență, scoaterea unei cuști metalice va fi mult mai dificilă și de obicei necesită tăietori de sârmă.

De asemenea, poți găsi cuști din alte câteva materiale, cum ar fi piele, jeleu sau TPE / TPR. Toate aceste materiale nu sunt la fel de bine recomandate, deoarece sunt poroase. Acest lucru înseamnă că bacteriile și germenii sunt capabili să își găsească drumul în suprafața materialelor, făcându-le imposibil de curățat cu adevărat.

CENTURI DE CASTITATE IMPROVIZATE

Unora le place să încerce să găsească alternative de casă la cumpărarea de jucării sexuale reale. Nu am recomanda acest lucru nimănui.

Atunci când încerci să îți creezi propriile jucării sexuale, riscurile de a provoca daune corpului tău sunt crescute exponențial. Acest lucru este valabil mai ales pentru cuștile de penis, deoarece inelul care înconjoară penisul și scrotul are potențialul de a îți restricționa fluxul de sânge.

Deoarece vei purta cușca de casă mult timp, acest lucru poate fi extrem de periculos.

Este întotdeauna mai sigur să cumperi o cușcă făcută profesional, special concepută pentru a fi folosită pe penisul unui bărbat.

Înapoi la blog