Tipuri de masturbatoare pentru bărbați si cum se utilizează

Tipuri de masturbatoare pentru bărbați si cum se utilizează

Cu ce jucării se mai pot delecta bărbații? 

În 2021 am "evoluat" încât am stins stigmatismul legat de jucăriile sexuale ale unui bărbat. În timp ce femeile vorbesc lejer despre vibratoarele lor, bărbații sunt mai reticienți față de vaginul de buzunar.

Să vedem cu ce bunătăți ne putem delecta:

Oul masturbator

 

La o primă vedere nu pare nu știu ce, dar așteaptă, oferă-i o șansă. Nici nu știi ce jucărie interesantă ascunde acest kinder.

 

Ce este de fapt oul masturbator?

Japonezii nu se complică când vine vorba de jucăriile sexuale, le fac în stilul Ikea, simple și foarte practice. Oul masturbator se află pe piață de aproape 10 ani și este cel mai popular masturbator de buzunar pentru bărbați. Ceea ce îl face unic este faptul că este compact și are un design în formă de ou la propriu - cei din jur nu își vor da seama că este un masturbator, așa că îl poți trece liniștit pe la securitatea aeroportului și îl poți lăsa pe noptiera de la pat chiar și când îți vin părinții în vizită.

 

Cum se utilizează?

Ca să îl folosești, mai întâi, înlătură folia. Apoi desfă capacul oului în care se află surpriza ta. Acest masturbator este făcut dintr-un silicon medical fin și plăcut la atingere. Toarnă puțin lubrifiant în orificiu și pe marginea acestuia, apoi introdu penisul cu încredere. Materialul flexibil și moale va permite ca acesta să se întindă pe toată lungimea penisului. Este durabil și aproape transparent.

Un lucru important de reținut este lubrifiantul! În ou, vei găsi deja un pachet cu un lubrifiant special pe bază de apă. După ce se epuizează achiziționează unul asemănător. Motivul ar fi prelungirea duratei de viață a siliconului din care este făcut, acesta fiind mai compatibil cu lubrifiantul pe bază de apă.

De ce să optezi pentru un masturbator în formă de ou?

Per ansamblu nu îți vei mai simți mâna rigidă, iar masturbarea trece de la o simplă "labă tristă" la un alt nivel. Pentru senzații unice, poți alege diverse texturi interioare. Și nu uita, esențele tari se țin în sticluțe mici.

 

Masturbator anal și oral

Masturbatorul oral-vaginal este confecționat în totalitate dintr-un silicon medical care are o consistență specială încât să îți ofere senzația unei partide de sex reale. Striațiile canalelor îți vor oferi plăceri intense, simulând fidel feeling-ul unui vagin adevărat. Partea cu model oral vine cu cele mai mici detalii, inclusiv dinții și limba.

 

Masturbator FleshLight

Este cel mai popular masturbator. După formă, pare o lanternă, însă când îi scoți capacul te orbește... deși nu are bec. Spunem că te orbește la figurat, deoarece concentrarea ta va sta numai la penetrarea lui. Masturbatorul fleshlight are diverse forme în funcție de preferințe: anus, gură sau vagin. În general, masturbatorul este însoțit de un vibrator intern (reglabil pe adâncime) care accentuează plăcerea penetrării.

 

Masturbator automat / inteligent

 

O adevărată mașinărie de "muls". Poate face mai multe decât o femeie. Ca și caracteristică generală, aproape toate modelele vin dotate cu voce feminină interactivă. Pentru a simplifica treaba îți vom enumera mai jos câteva tipuri de funcții ale acestora:

Instrucțiunile de utilizare le veți găsi la fiecare model în parte. Lubrifiantul cel de toate zilele nu trebuie să lipsească la nici unul dintre modele.

 

Masturbator capră

 

O dar vai! …. E diferit de ce ți-am prezentat până acum. E mare și puțin mai grea ca cele menționate anterior. Deci, clar nu o poți băga în servietă ca să o iei în călătoriile tale de afaceri dar merită! Te așteaptă acasă cuminte, cu o poftă nebună de sex. Este foarte reală la atingere, îi place să fie plesnită (se scutură din toate "încheieturile") și este deja în poziția ta preferată. Masturbatorul capră are mai multe orificii așa că dacă te plictisești de intrarea generală, ușa din spate e mereu deschisă ;). Avantajul mare al acestei jucării este textura internă care .... ce mai, este de-a dreptul reală!
Cu puțin lubrifiant o poți face zemoasă așa cum îți place.

Consider că nu e nevoie de o broșură explicativă legată de utilizarea acestui accesoriu, e instinctiv.

Înapoi la blog