Tot ce trebuie să știi despre vibratoarele duble în 2024

Tot ce trebuie să știi despre vibratoarele duble în 2024

Ce sunt vibratoarele duble?

Vibratoarele duble sunt jucării sexuale care au două capete care vibrează. În unele cazuri, vibratoarele duble au două motoare separate care permit controlul fiecărui capăt separat. Vibratoarele duble oferă mai multe moduri de a primi stimulare decât vibratoarele cu un singur capăt și sunt excelente atunci când doriți să experimentați orgasme mixte.

Când vine vorba de sex, solo sau cu partener, unele vibratoare duble pot fi folosite pentru dublă penetrare, introducând o parte a acestuia în vagin în timp ce celălalt capăt intră în anus. Sau pot fi folosite doar pentru stimularea externă, explorând simultan zone diferite de pe corp.

Pe langă vibratoarele duble, există multe alte tipuri de vibratoare din care poți să alegi.

Cum funcționează vibratoarele duble?

La fel ca în cazul oricărei alte jucării sexuale, va exista o curbă de învățare pentru a afla cel mai bun mod de a utiliza vibratorul dublu. Avem câteva idei care îți vor face mai ușoară experimentarea cu jucăria:

Vibratoarele duble sunt excelente pentru jocul solo, atunci când cauți o stimulare mixtă. Din nou, poți alege o jucărie care să se potrivească gustului tău. Unele jucării oferă stimulare externă și internă, alte jucării te ajută să îți stimulezi clitorisul și sfârcurile simultan. Și chiar poți găsi jucării care oferă o triplă stimulare pentru clitoris, vagin și anus, toate în același timp.

Beneficiile stimulării mixte în timpul jocului solo sunt de necontestat. Poți obține cu ușurință orgasme mixte uluitoare atunci când îți stimulezi clitorisul, punctul G și/sau punctul A, care sunt mai profunde și mai intense decât, să zicem, orgasmele clitoridiene. 

Deoarece unele vibratoare duale au două motoare separate, poate fi distractiv să experimentezi simultan diferite intensități pe diferite părți ale corpului. Unele vibrații ar putea funcționa mai bine pentru anumite părți ale corpului tău, iar aflarea acestui lucru este o modalitate distractivă de a-ți condimenta rutina.

În timp ce stimularea clitorisului, a vaginului și a altor puncte de mare sensibilitate, cum ar fi punctul G, este plăcută, acestea nu sunt singurele puncte de plăcere din corpul tău. De exemplu, unele femei pot avea orgasm doar prin stimularea sfârcurilor. Vibrațiile se simt bine și în alte părți ale corpului, cum ar fi interiorul coapselor, partea inferioară a abdomenului și chiar în spatele genunchilor.

Cu vibratoarele cu două fețe, ai flexibilitatea de a te mișca și de a te concentra pe câteva zone diferite în același timp. Te poți bucura de senzațiile de vibrație de pe coapsa interioară în timp ce celălalt capăt al vibratorului este fie deasupra clitorisului, fie introdus în vagin.

Care sunt beneficiile utilizării vibratoarelor duble?

Unul dintre cele mai bune lucruri despre vibratoarele duble este că sunt jucăria perfectă pentru sexul în parteneriat. Dacă faci sex cu penetrare cu partenerul tău, vibratorul dublu poate servi ca un dop anal pentru amândoi în același timp.

În scenariul cu persoane de același sex, vibratorul cu două capete este o modalitate excelentă de a adăuga stimulare internă pentru ambii parteneri în timp ce vă atingeți reciproc la exterior. Poți experimenta cu diferite setări de vibrație și, datorită motoarelor duble, nu trebuie să îți faci griji că ție și partenerului tău nu vă place aceeași vibrație.

Ce tipuri de vibratoare duble exista?

Ești un fan al stimulării atât a clitorisului, cât și a punctului G? Atunci ia în considerare mult iubitul vibrator iepuraș. Un vibrator iepuraș este o jucărie sexuală clasică, care inițial a fost proiectată cu o porțiune lungă inserabilă pentru canalul vaginal și o porțiune exterioară de stimulare a clitorisului care arăta ca niște urechi de iepure. De-a lungul deceniilor, modelele s-au schimbat, unde unii iepurași nu mai au acum urechile tradiționale de iepuraș, dar au în continuare stimularea dublă cu o porțiune inserabilă și o porțiune exterioară care atinge clitorisul.

În ultimii ani, o varietate de vibratoare iepuraș au fost concepute pentru jocul la distanță, jocul cu partenerul și masturbarea solo.

Cum se curăță și se întrețin vibratoarele duble?

Atunci când joci cu diferite orificii în același timp, este important să ții minte un lucru: trebuie să eviți să alternezi între anus și vagin fără să-ți cureți mai întâi vibratorul dublu.

Vaginul are o microflora foarte sensibilă care poate fi deranjată cu ușurință, așa că, dacă te joci cu diferite orificii, ar fi o idee bună să folosești un prezervativ peste jucărie. Astfel, vei evita transferul de bacterii și vei evita riscul de a face o infecție.

Curățarea unui vibrator este extrem de ușoară. Cel mai bun lucru pe care îl poți folosi este un săpun pe care l-ai folosi pe corp, cum ar fi săpunul de mâini lichid sau spumant, un detergent de corp transparent (evită să folosești detergenți de corp care conțin microperle sau creme hidratante) sau un săpun clasic.

Umezește vibratorul și o cârpă cu apă caldă, aplică săpunul pe cârpa umedă și spală ușor jucăria cu cârpa săpunită timp de 20 de secunde. Apoi, pur și simplu se clătește sub jet de apă caldă și se usucă bine cu un prosop curat. Asta este tot!

Este bine de reținut că sunt disponibile produse specializate de curățare a jucăriilor sexuale cu spumă sau cu spray, care sunt o alegere foarte bună, chiar dacă sunt puțin mai scumpe. Un avantaj pe care un detergent pentru jucării îl oferă față de apă și săpun este transportabilitatea, adică poți arunca o sticluță de detergent pentru jucării sexuale în geantă sau în geanta de noapte și poți sta liniștit știind că vei putea să îți cureți jucăria chiar și în circumstanțe în care s-ar putea să nu ai acces la săpun și apă curentă.

Pentru a utiliza un detergent pentru jucării, aplică spray-ul sau spuma de curățare direct pe vibrator, lasă produsul pe suprafața jucăriei pentru perioada de timp specificată de producător (de obicei 5-10 secunde), apoi șterge sau clătește vibratorul.

Sunt vibratoarele duble sigure pentru utilizare?

Da, dacă le folosiți în mod responsabil și le păstrați curate - în caz contrar, jucăriile sexuale pot transmite infecții cu transmitere sexuală (ITS) și infecții transmise prin sânge.

Ce caracteristici ar trebui să caut atunci când cumpăr un vibrator dublu?

Este greu de spus care vibrator dublu este cel mai bun pentru corpul tău. Corpul fiecăruia este diferit, la fel ca și modul în care experimentăm plăcerea.

Cel mai bun mod de a afla este să începi cu unul clasic și să vezi ce îți place. De acolo, poți trece la vibratoare cu diferite forme, dimensiuni și funcții care să se potrivească preferințelor tale unice de plăcere.

Deși nu te putem ajuta să găsești cel mai bun vibrator pentru corpul tău, există câțiva factori care te pot ajuta să alegi un vibrator bun pentru nevoile tale. Ia în considerare următoarele caracteristici ale vibratorului pentru a te ajuta să faci o alegere:

Mărimea

Vibratoarele vin în diferite lungimi și circumferințe. Dacă nu ai mai folosit niciodată o jucărie sexuală cu penetrare (cum ar fi un dildo), asigură-te că începi cu o lungime standard de aproximativ 15 cm și o circumferință de 10 cm sau mai puțin.

Doamnele care sunt obișnuite cu jucării mai mari ar putea avea nevoie de un vibrator cu circumferința mai mare pentru a se simți satisfăcute.

Sursa de energie

Unele vibratoare sunt alimentate de baterii alcaline, iar unele sunt reîncărcabile prin cablu USB.

Setări de vibrație

Cu cât ai mai mult control asupra intensității vibrațiilor, cu atât mai ușor îți va fi să atingi punctul culminant. Vibratoarele mai scumpe tind să aibă mai multe setări de vibrație.

Cum se folosesc vibratoarele duble?

În general, aceste jucării își fac singure magia. După ce ai poziționat fiecare parte (capătul mai lung în interiorul tău, capătul mai scurt pe clitoris sau vulvă), setează viteza și intensitatea care îți plac, apoi ține-o în mână sau încearcă să o miști și să o rotești.

Ce mărimi și forme sunt disponibile pentru vibratoarele duble?

Mărimile pot varia la fel de mult ca mărimile penisurilor, dar cea mai comună formă de vibrator dublu este cea de tip iepuraș.

Pot fi vibratoarele duble folosite pentru stimulare anală?

Acestea sunt concepute pentru a activa stimularea vaginală și a clitorisului în același timp. Unele vibratoare duble adaugă chiar și un al treilea braț în amestec pentru jocul anal. Se știe că stimularea a două (sau mai multe) părți ale corpului cu o densitate de nervi, așa cum face vibratorul dublu, crește șansele unui orgasm mixt.

În cazul unul vibrator dublu clasic, partea inserabilă în vagin poate fi folosită și pentru stimulare anală dacă mărimea permite.

Înapoi la blog