Vibratoare pentru femei vs vibratoare pentru barbati

Vibratoare pentru femei vs vibratoare pentru barbati

Explorarea vastului peisaj al plăcerii sexuale a devenit din ce în ce mai accesibilă odată cu evoluția produselor de wellness sexuală. O discuție captivantă se învârte în jurul diferențelor și asemănărilor dintre vibratoarele pentru femei și cele adaptate pentru bărbați. Iată o analiză detaliată a acestui subiect intrigant: 

Vibratoare feminine: o gamă diversă de opțiuni

 1. Vibratoare clasice pentru punctul G

Create special pentru a stimula punctul G, aceste vibratoare au un design curbat pentru a viza zona dorită. 

Materiale și texturi variate oferă o gamă variată de senzații. 

Statistică suplimentară: Conform unui sondaj recent, 7 din 10 femei preferă vibratoarele pentru punctul G pentru a experimenta orgasme mai intense. 

 1. Vibratoare clitoridiene

Designul compact și diferitele setări de viteză fac ca vibratoarele pentru clitoris să fie alegeri populare. 

Unele modele imită mișcările limbii sau alți stimulatori pentru o experiență mai naturală. 

Mărturie utilizator: „Vibratorul meu clitoridian a schimbat complet modul în care experimentez plăcerea. Este mic, dar puternic și mă ajută să ajung cu ușurință la orgasm.” 

 1. Vibratoare cu acțiune dublă:

Cunoscuți sub numele de „vibratoare iepuraș”, acestea stimulează atât punctul G, cât și clitorisul simultan. 

Apreciați pentru capacitatea lor de a oferi mai multe orgasme. 

Sfat expert: „Vibratoarele cu dublă acțiune pot aduce o explozie de plăcere, dar găsirea modelului care se potrivește anatomiei tale este crucială.” 

 1. Vibratoare pentru cupluri:

Unele modele sunt concepute pentru a fi utilizate în timpul actului sexual, oferind stimulare atât femeilor, cât și partenerilor lor. 

Statistică suplimentară: Conform unui studiu, cuplurile care introduc jucării sexuale în dormitor raportează niveluri mai ridicate de satisfacție sexuală și comunicare. 

 1. Mini vibratoare:

Variante compacte, ușor de transportat, potrivite pentru stimularea discretă și călătorii. 

Mărturie utilizator: „Mini vibratorul meu este partenerul perfect de călătorie. Mic, dar puternic, mă face să mă simt sexy oriunde mă aflu.” 

Vibratoare masculine: adaptarea plăcerii la anatomia masculină

 1. Vibratoare de prostată:

Proiectate pentru a stimula prostata, acestea oferă orgasme intense bărbaților. 

Designul ergonomic asigură o utilizare confortabilă. 

Sfat expert: "Stimularea prostatei poate aduce senzații incredibile. Este esențial să începeți cu modele mai mici și să folosiți lubrifiant pentru confort." 

 1. Inele vibratoare:

Plasate în jurul penisului sau în jurul penisului și testiculelor, acestea pot prelungi erecțiile și pot oferi o stimulare suplimentară. 

Statistică suplimentară: Conform unui sondaj, 8 din 10 bărbați care au folosit inele vibratoare pentru penis au observat o îmbunătățire a rezistenței sexuale. 

 1. Masturbatoare vibrante:

Unele modele includ vibrații pentru a intensifica senzațiile în timpul masturbării. 

Materialele realiste și texturile variate urmăresc să reproducă senzațiile cât mai autentic posibil. 

 1. Vibratoare penisului:

Conceput pentru stimularea penisului, acestea pot avea diferite forme și texturi pentru a satisface preferințele individuale. 

Asemănări și considerații generale

 1. Reîncărcabil și rezistent la apă:

Atât vibratoarele feminine, cât și cele masculine beneficiază de modele reîncărcabile și sunt adesea rezistente la apă. 

 1. Materiale sigure:

Ambele categorii de jucării sexuale folosesc materiale sigure pentru corp, cum ar fi siliconul de calitate medicală sau ABS. 

 1. Setări personalizabile:

Tendința actuală în ambele categorii este de a oferi setări personalizabile, cu viteze și modele de vibrații diferite. 

Pentru majoritatea bărbaților heterosexuali, expunerea lor la un vibrator se face probabil prin faptul că sunt conștienți de cel pe care partenerul lor îl folosește pentru a se masturba sau îl poate folosi ca instrument pentru partenerul lor în timpul sexului. 

În timp ce vibratoarele au, în general, un efect mai puternic asupra corpului femeilor și joacă, de asemenea, un rol important în reducerea decalajului de orgasm, bărbații au o mulțime de plăcere indusă de vibrator neexploatate de care au ratat-o. 

De ce să nu încerci să îndrepți atenția vibrațională asupra lui data viitoare când vei fi ocupat împreună? Mai ales dacă ai folosit deja un vibrator de cuplu în timpul sexului, este doar o chestiune de a schimba cine se ocupă de controale și cine primește plăcerea (jocul de putere, cineva?). 

Ca întotdeauna: asigurați-vă că este consensual. 

Puteți menține fluxul de preludiu și sexul în viață în timp ce încă vă înregistrați pentru a vă asigura că partenerul dvs. se bucură de ceea ce se întâmplă. Vibrațiile nu sunt ceva pe care mulți bărbați sunt obișnuiți să aibă asupra propriului corp, așa că este normal ca la început să fie puțin sensibili sau surprinși. 

Vorbiți unul cu celălalt într-un mod care are dublu scop: „te simți bine?” "chiar aici?" si "mai greu?" toate sunt sexy de auzit, dar sunt și modalități de a cere un „da” sau „nu” permisiv fără a deveni prea serios. 

Regula generală: mergeți jos, încet și circular. 

Dacă îți amintești prima dată când ai folosit un vibrator, probabil te-ai simțit super sensibil la un punct de disconfort, mai ales dacă ai început din plin cu jucăria direct pe clitoris. 

Intră mai mult cu scopul de a crește plăcerea decât încercând să-l scapi. 

Urmăriți vibrații ușoare (setare scăzută) pe o suprafață mai largă, în loc să fie plasate direct pe o parte a corpului, cum ar fi capul penisului sau sfarcurile. Țineți vibratorul într-un unghi în care zgomotele sunt dispersate - dacă utilizați o jucărie precum Limon, înclinați vibratorul pe o parte și strângeți pentru o senzație plăcută și uniformă. 

Explorează-i corpul, încet și senzual. 

Utilizați zonele erogene ca ghid al punctelor de contact. 

Creați linii imaginare între aceste zone cu vibratorul, trăgându-l încet după ce vă concentrați pe o zonă pentru a crea anticiparea și urmăriți indicii vizuale și verbale. 

Capul și corpul penisului: concentrându-se mai ales în jurul bazei capului (față de direct în partea de sus) și în sus și în jos pe corp. 

În jurul scrotului / bile. Aceasta ar fi cireasa pe partea superioară a sexului oral, dar se simte și minunat de la sine. 

Perineu: unde ajungi dacă te întorci puțin mai departe de la bile până la zona mică a pielii. Este super sensibil, asa ca maseaza usor. 

În jurul mameloanelor, în cercuri lente. 

Fiți atenți la jocul anal, mai ales dacă voi doi nu i-ați explorat până acum acea parte a corpului lui. În funcție de jucărie, ar putea, de asemenea, - în cel mai rău caz - să se blocheze și să facă o călătorie jenantă la urgență. 

Cu toate acestea, partea inferioară a spatelui, obrajii feselor și perineul sunt toate în apropiere și pot produce o plăcere indirectă mai sigură în acea parte a corpului său. 

Concluzie: plăcere personalizată, indiferent de sex

Indiferent de sex, piața de wellness sexuală oferă diverse opțiuni pentru a satisface preferințele individuale. Fie că este vorba despre vibratoare feminine sau vibratoare masculine, accentul principal este pe plăcere și descoperirea unor senzații noi și intense. Este esențial să explorezi și să descoperi ce funcționează cel mai bine pentru anatomia și dorințele tale unice. 

Această explorare a plăcerii prin produse de wellness sexuală contribuie la o discuție mai deschisă și mai incluzivă în jurul sexualității. Încurajează indivizii și cuplurile să își îmbrățișeze dorințele, promovând o atitudine mai sănătoasă față de satisfacția și bunăstarea sexuală. Pe măsură ce tehnologia continuă să avanseze, peisajul bunăstării sexuale se va extinde probabil și mai mult, oferind opțiuni inovatoare și incluzive pentru toată lumea din spectrul plăcerii. 

Înapoi la blog