Cum să utilizezi jucăriile sexuale - Un ghid pentru 8 tipuri diferite de jucării sexuale

Cum să utilizezi jucăriile sexuale - Un ghid pentru 8 tipuri diferite de jucării sexuale

Un procent tot mai mare de oameni dețin o jucărie sexuală de un fel și acest număr crește doar pe măsură ce societatea devine mai pozitivă din punct de vedere sexual. Cu toate acestea, având atât de multe tipuri diferite de jucării sexuale pe piață în zilele noastre, poate fi confuz să știm exact cum să folosim jucăriile sexuale.

Noi, echipa Hat

âr, am decis să alcătuim acest ghid pentru 8 categorii comune de jucării sexuale și cum să le folosim. Indiferent dacă aveți un penis sau o vulvă, veți găsi aici totul, de la vibratoare la mărgele anale și inele de penis, astfel încât veți folosi jucării sexuale ca un profesionist în cel mai scurt timp.

Să-i dăm bice!

1. Cum să utilizezi un dildo

Dildo-urile sunt de toate formele și dimensiunile, deci este important să găsesti tipul potrivit de dildo pentru tine. Dacă foloseti un dildo pentru a te pătrunde în vagin, asigurate că este fabricat dintr-un material compatibil pentru corp, cum ar fi siliconul. Dacă folosești un dildo anal, asigură-te că este sigur pentru corp și are și o bază evazată, astfel încât să nu poată aluneca accidental în fundul tău în timpul jocului.

Mai întâi siguranța!

Chiar dacă esti umed în mod natural, aș recomanda cu tărie utilizarea unui lubrifiant pe bază de apă de înaltă calitate, atât pe dildo, cât și pe vagin / anus, pentru a ușura lucrurile. Începe încet, pune muzică relaxantă și introdu încet dildo-ul în corpul tau. Nu pleca prea repede - obișnuieste-ti corpul cu mărimea dildo-ului, mai ales dacă este mare.

Odată ce simți că corpul tău este relaxat și întins suficient pentru a găzdui dildo-ul, începe să crești viteza și să devii puțin mai aspru dacă așa îți place. Ia în considerare, de asemenea, încercarea de poziții diferite - în loc să te folosesti de mâini, încearca să echilibrezi dildo-ul pe podea în timp ce îl călăresti sau te ghemuiesti pe el.

Ai putea practica chiar sex oral dacă ești înclinat așa!

2. Cum să utilizezi un vibrator glont

Vibratoarele Bullet sunt concepute în primul rând pentru stimularea clitorisului, ceea ce înseamnă că ar trebui să te concentrezi asupra clitorisului extern în loc să le pui în interiorul tau. Ține aceasta jucărie de sex de clitorisul tau și joacate cu setările de vibrații până când găsesti un tip de vibrație și intensitatea care iti place.

Te fac sa te simti ca in rai!

Dacă clitorisul tau este foarte sensibil, încearca să utilizezi vibratia de glonț imprejurul zonei clitoriene sau cu alte părți ale vulvei. De asemenea, sunt minunate pentru a tachina alte zone erogene, cum ar fi mameloanele și coapsele interioare. De asemenea, aș recomanda personal utilizarea lubrifiantului cu vibrații de glonț, deși unele doamne preferă să nu.

Ah, și nu uitați că vibratoarele glonț sunt una dintre cele mai ușoare jucării xxx de adus în dormitor! 81% dintre femei au adus o jucărie sexuală în dormitor împreună cu partenerul lor, deci de ce să nu încercăm? Stimularea clitoridiană, combinată cu sexul penetrant, poate fi magică.

3. Cum să utilizezi un vibrator iepure/ Rabbit

Bine, deci vibratoarele tip iepure sunt jucării sexuale concepute pentru a iti oferi stimulare externă a clitorisului și stimulare a punctului G intern în același timp. Aceste 2 zone de plăcere de pe corpul tău se pot combina pentru a produce un „orgasm amestecat”, unde experimentezi 2 tipuri diferite de orgasm feminin în același timp.

Chestii distractive!

În primul rând, foloseste „urechile de iepuraș” pentru a stimula clitorisul și pentru a curge acele sucuri sexuale. Când te simți pornita și gata, lubrifiaza arborele principal al jucăriei cu un lubrifiant pe bază de apă și introdu-l încet în vagin. Asigura-te că vârful arborelui este înclinat spre stomac, deoarece aceasta este partea corpului în care se află punctul G.

Designul jucăriei ar trebui să arate clar cum să introduci vibratorul iepure.

Majoritatea vibratoarelor iepure au setări multiple pentru a controla vibrația urechilor de iepuraș, precum și vibrațiile în vârful punctului G. Multe dintre aceste jucării vor avea, de asemenea, comenzi suplimentare pentru rotații și vârtejuri în arborele principal. Începeți usor și lucrați încet până la vibrații mai intense.

4. Cum să utilizezi un vibrator Wand/ baghetă

Vibratoarele baghete, cum ar fi celebra baghetă magică Hitachi, sunt cunoscute pentru vibrațiile lor profunde. Vibratoarele baghetă sunt concepute pentru stimularea clitorisului extern, deși am auzit pe câțiva tipi care le folosesc ca și  vibratoare pentru penis, deci există multe posibilități cu aceste jucării sexuale.

Dacă le folosesti pe clitoris, asigura-te că le apăsați ferm împotriva corpului (dacă vă simțiți confortabil) pentru a permite acelor vibrații profunde să pătrundă în complexul tau clitorian mai profund (clitorisul tau rulează mai adânc decât crezi!) Și obține pomparea hormonilor.

Ai putea chiar să încerci să utilizezi vibratoarele baghetă cu un partener!

Când folosesti aceste jucării sexuale, amintesteti că acestea pot începe să te facă să te simți amorțit după un timp, din cauza a cât de puternice sunt. Este util să le miști în diferite părți ale vulvei pentru a te asigura că continui să simțiți vibrațiile și să te bucuri de distracție.

Vibrarea unei păsărici amorțite nu este prea distractivă.

5. Cum să utilizezi un dop anal/ butt plug

Un dop de fund poate fi folosit din mai multe motive - unii oameni le plac pentru plăcere sexuală, unii le folosesc pentru stimularea prostatei, iar unii le folosesc pentru a-și întinde anusul înainte de sexul anal. Cele mai bune dopuri anale sunt fabricate din materiale sigure pentru corp și au o bază evazată pentru a le împiedica să rămână prinse în interior.

Nimeni nu vrea o excursie la urgență!

Mai întâi, introdu încet 1 sau 2 degete lubrifiate în gaură. Nu poți pur și simplu să împingi aceste jucarii sexuale direct acolo, fără niciun avertisment - anusul are nevoie de timp pentru a se întinde și a se regla. Odată ce ai reușit să introduci confortabil 2 sau 3 degete lubrifiate în interiorul anusului, este timpul să treci la dopul anal.

Atentie! Dacă esti nou la jucăriile anale, ti-aș sugera un dop mic din silicon cu o lungime inserabilă de 5-7 cm. Nu folosi jucării sexuale masive dacă nu le poți face față!

Acoperiți dopul cu un lubrifiant pe bază de apă de înaltă calitate și începeți încet să-l alunecați în interiorul vostru. La început se va simți foarte inconfortabil, dar odată ce ai introdus dopul până la capăt, anusul tău se va închide peste gâtul slab al dopului și va începe să se simtă mai natural.

Unele dopuri, sunt concepute pentru a fi purtate toată ziua sau pentru perioade lungi de timp. 

6. Cum să utilizezi un maseur de prostată

Concepute pentru bărbati, maseoarele de prostată sunt jucării care masează prostata (figura go) cunoscută și sub denumirea de punctul P sau „punctul G masculin”. Prostata se află la aproximativ 2-3 centimetri în interiorul anusului unui bărbat, situat pe partea anterioară a corpului (spre stomac). Glanda prostatică are aproximativ mărimea unei nuci.


Și crede-mă când iti spun că mulsul de prostată este minunat.

Poți utiliza jucării de prostată care vibrează și care nu vibrează, așa că am împărțit acest lucru în 2 secțiuni:

Maseur prostată cu vibrație

Aceste jucării pentru sex fac toată treaba pentru tine odată ce sunt inserate. Întindete pe spate sau pe lateral și insereaza in gaura anusului 1 sau 2 degete lubrifiate pentru a obține fundul frumos și relaxat. Odată ce simți că gaura este puțin mai slăbită și răcită, introdu încet jucăria cu partea de masaj a prostatei îndoita spre stomac.

Odată ce iti atinge locul, vei ști. Ai încredere în mine.

Când jucăria este complet introdusă, iti recomand să te relaxezi câteva minute și să „accepți” jucăria în corpul tau înainte de a utiliza vibrațiile. Când esti gata, începe să te joci cu diferitele setări de vibrații până când vei găsi una care să fie potrivită.

Vibratoarele de prostată te pot „împușca” în anus dacă setezi vibrațiile prea mari, deci ține cont de asta. Acest lucru se datorează faptului că iti strângi instinctiv fundul ca răspuns la vibrațiile puternice.

Maseur prostată fără vibrație

Cu siguranță, o jucărie sexuală este mai bună dacă vibrează? Ei bine, nu neapărat. Din experiența mea, masajele de prostată sunt mai bune atunci când nu vibrează deloc. Aneros este o companie care fabrică jucării de prostată celebre care nu vibrează, despre care se știe că le oferă băieților mai multe orgasmuri masculine și chiar orgasmuri de tip transă „Super O”.

Crede-mă, aceste orgasmuri fac ca derularea să pară plictisitoare.

Practic, îți încălzești anusul atingându-te cu 1 sau 2 degete lubrifiate până când fundul tău este relaxat și slăbit. Apoi, iti introduci maseurul cu vârful îndreptat spre stomac atunci când este în interiorul tau. Acum trebuie să înveți cum să utilizezi sfincterul și mușchii pelvisului pentru a deplasa maseurul în jurul punctului P.

O vei simți!

Mai simplu spus, mușchii pelvisului (sau „mușchii Kegel”) sunt mușchii pe care îi folosesti pentru a opri fluxul de urină atunci când faci pipi. Mușchii sfincterului sunt ceea ce folosești pentru a-ți strânge gaura. Jucându-te cu tehnicile de relaxare și cu acești mușchi, poți avea niște orgasmuri cu adevărat străine.

7. Cum să utilizezi un inel pentru penis

Inelele pentru penis sunt favorizate de bărbații cu disfuncție erectilă sau de persoanele cu penisuri care doresc doar să devină cât mai erecte și să rămână erecte cât mai mult timp! Cele mai multe inele de penis arată ca niște benzi de cauciuc simple, dar sunt concepute pentru a limita fluxul de sânge către penis atunci când sunt erecte. Ideea este că veți obține o erecție, veți pune un inel de penis și apoi veți „prinde” fluxul de sânge din penis.

Cine nu dorește o erectie ca piatra?

Majoritatea acestor jucării sexuale ar trebui să fie puse când timp aveți deja o erecție - așezați inelul în jurul bazei arborelui penisului. Unele "inele duble de penis" pot fi, de asemenea, proiectate pentru a înconjura testiculele și, sau poate avea un al doilea inel conceput pentru a înconjura testiculele separat.

La fel ca în cazul majorității jucăriilor sexuale, aș recomanda să folosesti puțin lubrifiant aici.

Atentie! NU purtați un inel de penis mai mult de 30 de minute - lipsa fluxului sanguin ar putea începe să provoace daune grave.

De asemenea, puteți cumpara inele de penis cuplate concepute pentru a fi utilizate cu un partener. Acestea sunt, de obicei, inele vibratoare care stimulează clitorisul unui partener pe măsură ce faceți sex penetrativ. De fiecare dată când te bagi în ele, ele primesc plăcere din penis și plăcerea clitorisului din vibrațiile inelului penisului. Lucruri bune.

Este o jucărie foarte sexy pentru cupluri!

8. Cum să utilizezi bilele anale

Toată lumea are un vagabond, așa că mărgelele anale sunt o jucărie universală pentru sex de care toată lumea se poate bucura. Excelente pentru a fi folosite solo sau cu un partener, aceste mărgele sunt concepute pentru a iti face orgasmele mai intense atunci când ajungi la punctul culminant. Ideea este că scoți mărgelele încet pe măsură ce te apropii de orgasm - senzațiile orgasmice vor fi brusc mai intense.

Merită.

În primul rând, ar trebui să te gândesti să iti faci un dus anal, mai ales dacă mărgelele sunt destul de lungi. Avem un ghid excelent de duș anal, dacă simți nevoia să iti cureți fundul în prealabil. Odată ce ai terminat, lubrifiaza 1 sau 2 din degete și introdu-le încet în fund, obișnuindu-te cu senzațiile și lăsând anusul să se relaxeze.

Anusul nu este la fel de „pregătit pentru sex” ca un vagin, așa că ia-ți timp.

După ce te relaxezi, lubrifiezi mărgelele și introdu-le încet, una câte una. Introdu doar câte te simți confortabil - nu este nevoie să le introduci pe toate. Odată ce mărgelele sunt în interiorul tău, probabil că nu le vei simți prea mult decât dacă sunt foarte mari.

Indiferent dacă le folosesti solo sau cu un partener, trebuie să iti amintesti să le scoți încet, pe măsură ce te apropii de punctul culminant. Acest lucru iti va face orgasmul să se simtă mai intens, indiferent de anatomia pe care o ai. NU smulge rapid aceste jucării sexuale decât dacă iti plac excursiile la urgență.

Concluzie

Sperăm că ai învățat un lucru sau două despre utilizarea jucăriilor sexuale și despre relațiile sexuale cu jucăriile. Indiferent dacă folosesti o jucărie sexuală solo sau cu un partener, nu uitați să rămâneți în siguranță, să urmați instrucțiunile și să vă distrați!

De la vibrațiile de iepure la dopuri, există mai multe modalități de a vă condimenta viața sexuală folosind jucării sexuale!

Înapoi la blog