Ajută pompele pentru mărirea penisului?

Ajută pompele pentru mărirea penisului?

Da, pompele pentru mărirea penisului ajută. Află la ce să te aștepți.

Care este răspunsul pe scurt?

Da, pompele pentru penis funcționează pentru majoritatea oamenilor - cel puțin pentru ceea ce sunt destinate să facă, și nu să se bazeze pe modul în care este promovat un produs.

 

Ce poate face o pompă pentru penis?

Să începem cu ceea ce nu poate face, adică să îți ofere un penis mai mare fără un program de exerciții constant. De exemplu, nu poți avea un biceps mare și puternic fără să antrenezi acel mușchi :).

Ce pot face pompele de mărire a penisului, este să crească fluxul de sânge către penis pentru a te ajuta să realizezi sau să menții o erecție, astfel încât să poți face sex penetrativ. Sigur, este posibil să câștigi un pic de lungime și grosime suplimentară de la o pompă, dar este un câștig temporar pe termen scurt.

Pentru cineva cu disfuncție erectilă, pompele pentru penis sunt mai puțin costisitoare și, în general, mai sigure decât alte opțiuni atunci când sunt utilizate corect. Ele pot fi de asemenea utilizate alături de unele medicamente, cum ar fi Maraton, Kobra, Viper etc..

De asemenea, s-a demonstrat că pompele pentru penis sunt eficiente și în conservarea funcției erectile după intervenția chirurgicală de prostată și radioterapia pentru cancerul de prostată.

 

Cum funcționează pompele pentru mărirea penisului?

O pompă pentru penis funcționează utilizând aspirația pentru a atrage sânge în penis.

Sângele umple vasele de sânge din mușchii penisului, făcându-i să se umfle, astfel încât penisul tău. devine - temporar - mai mare, mai tare și mai greu.

Un inel de constricție - mai bine cunoscut sub numele de inel de penis - este de obicei plasat în jurul bazei penisului pentru a ajuta la menținerea sângelui în mușchii penisului și la menținerea erecției mai mult timp. Aici găsești mai multe detalii despre inelul pentru erecție.

 

Este sigură pompa pentru penis?

În cea mai mare parte, da.

Pompele pentru penis - denumite din punct de vedere medical „dispozitive de erecție sub vid” - sunt în general considerate sigure, dar este posibil să nu fie potrivite pentru persoanele cu anumite afecțiuni medicale.

Potrivit sursei de încredere a Food and Drug Administration (FDA), utilizarea unei pompe penis sau a unui alt dispozitiv de rigiditate externă ar putea agrava condițiile penisului, cum ar fi priapismul.

Presiunea prea mare a aerului în cilindru poate provoca, de asemenea, sângerări ușoare sub suprafața pielii. Din acest motiv, este posibil ca pompele pentru penis să nu fie potrivite pentru tine dacă:

  • ai o tulburare de sânge;
  • antecedente de cheaguri de sânge;
  • iei diluanți de sânge.

Un inel de penis prea strâns sau lăsat prea mult timp îi poate provoca penisului tău învinețire, amorțire și răceală pentru că sângele nu circulă deloc sau prea puțin.

 

Cum se utilizează pompa de penis?

Unele pompe au mai multe dotări decât altele, dar funcția de bază este aceeași.

Iată esența:

  • Introdu penisul în tub;
  • Pompează aerul, folosind pompa manuală sau electrică atașată la tub, creând un efect de vid;
  • Când penisul este erect, scoate pompa.


    Notă: Poți plasa un inel de constricție în jurul bazei penisului pentru a te ajuta să îți menții erecția.

    Pentru o creștere temporară a penisului se utilizează pompa ocazional. Însă, dacă dorești o creștere permanentă este necesar un antrenament constant al penisului.

    Iată un exemplu de program de exerciții pentru o creștere permanentă:

    Numărul săptămânii Număr de sesiuni (repetiții) Durată sesiune / zi
    Săptămâna 1 1 (o sesiune) 10 minute
    Săptămâna 2 1 (o sesiune) 15 minute
    Săptămâna 3 2 (două sesiuni) 10 minute
    Săptămâna 4 2 (două sesiuni) 15 minute
    Săptămâna 5 2 (două sesiuni) 20 minute prima sesiune
    10 minute a doua sesiune
    Săptămâna 6 2 (două sesiuni) 20 minute
    Săptămâna 7 3 (trei sesiuni) 20 minute

     

    Trebuie să iei măsuri de precauție?

    Da!
    Luarea următoarelor măsuri de precauție te pot ajuta să îți asiguri o experiență mai bună și să te ajute să obții cele mai bune rezultate de la pompa de mărire a penisului achiziționată:

    • Rade-ți părul pubian. Nimic nu omoară mai mult starea de spirit sau o erecție, ca și ciupitura de la trasul de par. Îndepărtarea părului de la baza penisului înainte de utilizare va împiedica prinderea firelor de păr în inel. De asemenea, te poate ajuta să obții o etanșare mai bună.
    • Utilizează pompa de mărire a penisului conform instrucțiunilor. Chiar dacă pare destul de explicativ, este important să urmezi instrucțiunile producătorului pentru a asigura siguranța și eficacitatea.
    • Nu lăsa inelul prins mai mult de 30 de minute. Întreruperea fluxului de sânge către penis prea mult timp poate provoca vătămări. Inelele de constricție nu trebuie lăsate mai mult de 30 de minute.
    • Sa ai un lubrifiant la îndemână. Aplică un pic de lubrifiant la baza penisului, precum și în jurul capătului cilindrului, pentru a crea o etanșare mai bună. Lubrifiantul va facilita, de asemenea, glisarea inelului de tensiune pe penis și în afara lui.

      Cât timp vor dura efectele pompei pentru mărire a penisului?

      De obicei efectul ține aproximativ 30 de minute, dar toată lumea este diferită; deci durata poate varia. De asemenea, factori precum nivelul de excitare pot influența durata.

       

      Cât de des poți folosi pompa pentru mărire a penisului?

      Depinde de situația și nivelul de confort.

      Majoritatea oamenilor o pot folosi în siguranță de mai multe ori pe zi dacă este necesar, atâta timp cât o folosesc corect.

       

      Tipuri de pompe pentru mărirea penisului


        Mai pot face ceva pentru a crește dimensiunea penisului sau pentru a îmbunătăți funcția erectilă?

        Sigur că da - cel puțin în ceea ce privește funcția. Pentru creșterea dimensiunii, ei bine, trebuie să lucrezi puțin mai mult.

        În primul rând, când vine vorba de îmbunătățirea funcției erectile și de a obține erecții mai puternice, un stil de viață echilibrat te va ajuta pentru o perioada îndelungată.

        Mai exact, asta înseamnă:

        • reduci nivelul de stres;
        • să ai un somn suficient;
        • să faci exerciții fizice regulate;
        • limitezi nicotina și alcoolul, care pot avea un efect opus asupra erecțiilor.

        Anumite medicamente pot, de asemenea, să încurce apetitul sexual și să provoace probleme de erecție - în special antidepresivele și medicamentele pentru tensiunea arterială. Consultă-ți medicul dacă crezi că tratamentul actual poate fi o problemă.

        Deși ar trebui să fie de la sine de înțeles, a fi excitat este o parte esențială a întăririi și menținerii unei erecții. A petrece puțin mai mult timp pe preludiu înainte de penetrare poate ajuta la pomparea sângelui.

        Acum cu privire la creșterea dimensiunii penisului:
        Nu există nici o modalitate de a crește dimensiunea penisului permanentă fără o intervenție chirurgicală sau un antrenament constant. Penisul este un mușchi și dacă îl lucrezi, crește.

        Pont:
        Poți apela la unele trucuri pentru a-ți evidenția penisul, a-l face să arate mai mare în dormitor și pentru a avea încredere mai mare în el:

        • păstrează-ți părul pubian tăiat cat mai scurt, astfel încât fiecare centimetru al penisului să fie vizibil și nu să fie acoperit de păr;
        • învăță să-l folosești fără restricții, în pat nu există reguli;
        • folosește noi poziții sexuale care îți permit să penetrezi mai adânc, astfel încât să se simtă mai mare pentru partenera ta;
        • folosește manșoane pentru penis.

          Care este concluzia? 

          Pompele pentru penis sunt o soluție bună pentru îmbunătățirea și întreținerea penisului, dar dacă cauți o creștere permanentă a dimensiunii, trebuie să utilizezi pompa pe o perioadă îndelungată și constant. Repet, ca și cum ai lucra un mușchi la sala de forță. 

          Pompele sunt concepute pentru a te ajuta să obții și să menții o erecție mai fermă. Și foarte important, la fel ca și o erecție normală, erecțiile induse de pompă sunt temporare.

          Înapoi la blog